Search found 17 matches

by depot3d
Wed Feb 21, 2007 4:31 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2238509

Re: Premodified files

I read where you could do this with premodified files. Does that mean there is an actual file folder named premodified? I may be making this too difficult but I have read and re-read and still confused on how to install this. The pre-modified files are only for use on a plain vanilla phpBB install,...
by depot3d
Tue Feb 20, 2007 11:18 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2238509

Premodified files

I read where you could do this with premodified files. Does that mean there is an actual file folder named premodified? I may be making this too difficult but I have read and re-read and still confused on how to install this.
by depot3d
Sun Feb 18, 2007 9:33 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Is it possible to delete single Posts
Replies: 2
Views: 114

Thanks, got it
by depot3d
Sun Feb 18, 2007 9:24 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Is it possible to delete single Posts
Replies: 2
Views: 114

Is it possible to delete single Posts

Is it possible to delete single post in the admin panel?
by depot3d
Sun Feb 18, 2007 9:03 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Having trouble with Activation emails
Replies: 12
Views: 366

Thanks for the help. Everything is working now. :)
by depot3d
Sun Feb 18, 2007 8:02 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Having trouble with Activation emails
Replies: 12
Views: 366

I have a WHM panel where I set up the accounts.
by depot3d
Sun Feb 18, 2007 7:45 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Having trouble with Activation emails
Replies: 12
Views: 366

I'm not sure. Where would it tell. Sorry I new to all this am afraid to change much without knowing what it means.
by depot3d
Sun Feb 18, 2007 7:34 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Having trouble with Activation emails
Replies: 12
Views: 366

Is that the problem, do I need to enable SMTP in the admin panel?
by depot3d
Sun Feb 18, 2007 7:24 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Having trouble with Activation emails
Replies: 12
Views: 366

I am my own host. But not sure where to look for the logs.
by depot3d
Sun Feb 18, 2007 6:38 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Having trouble with Activation emails
Replies: 12
Views: 366

I can send mail through my other email accounts, would that make a difference.
by depot3d
Sun Feb 18, 2007 6:37 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2238509

I tried 3 times, same thing happens. How long does the download take? It has only been taking about 15 secs for me each time.
by depot3d
Sun Feb 18, 2007 5:20 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2238509

When I downloaded this file it tells me it is corrupt and there are no files to extract. Am I doing something wrong?
by depot3d
Sun Feb 18, 2007 5:19 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2238509

When I downloaded this file it tells me it is corrupt and there are no files to extract. Am I doing something wrong?
by depot3d
Sun Feb 18, 2007 3:40 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Having trouble with Activation emails
Replies: 12
Views: 366

Having trouble with Activation emails

On my forum no automatic emails are being sent to users. Neither activation emails or emails letting them know mthere has been a reply to their post. I do not get any error messages. It happens all the time, and I have checked spam filters, they are not being sent there.
by depot3d
Sun Feb 18, 2007 12:40 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problem with User Activation
Replies: 6
Views: 473

I am having the same problem with mine so how would my problem be different? Activation emails are not being sent.

Go to advanced search