Search found 229 matches

by tarotamerica
Sat Apr 11, 2009 10:10 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Edited lan_main.php not appearing
Replies: 3
Views: 157

Re: Edited lan_main.php not appearing

Never mind, found it.

language/en/common.php
by tarotamerica
Sat Apr 11, 2009 10:08 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Edited lan_main.php not appearing
Replies: 3
Views: 157

Re: Edited lan_main.php not appearing

That would explain it then!

How can I change the "This board has no Forums" message?
by tarotamerica
Sat Apr 11, 2009 8:43 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Edited lan_main.php not appearing
Replies: 3
Views: 157

Edited lan_main.php not appearing

I edited my main_lang.php to read: This board has no public Forums. Register to view our community\'s active Topics. by doing this in the lang_main.php file: $lang['No_forums'] = 'This board has no public Forums. <br></br>Register to view our community\'s active Topics.'; I went through the ACP and ...
by tarotamerica
Sun Apr 05, 2009 11:38 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: How to Align Logo Left While Site Description Align Right?
Replies: 5
Views: 235

Re: How to Align Logo Left While Site Description Align Right?

That is one that I tried already. No effect. Hence my confusion :?

Where is wrap header language?
by tarotamerica
Sat Apr 04, 2009 7:50 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: How to Align Logo Left While Site Description Align Right?
Replies: 5
Views: 235

How to Align Logo Left While Site Description Align Right?

I have looked in several places and haven't found a solution to my problem: I want to leave my Site Logo as is, all the way to the left (the red, white & blue palm trees). But I want my Site Description to be all the way over on the right. On my Site, http://www.tarotamerica.net/, you can see: Tarot...
by tarotamerica
Fri Feb 29, 2008 10:23 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [26/01/07] Anti-Spam: Only Active Members Can Post URLs
Replies: 186
Views: 48090

Re: [26/01/07] Anti-Spam: Only Active Members Can Post URLs

Farlaugh wrote: The mod is blocking the spam but my admin panel navigation is gone. Anyone know which one of the pages I updated would control that? Better yet, anyone know what I might have done?
You have made an error in templates/subSilver/admin/board_config_body.tpl
or in admin/admin_board.php
by tarotamerica
Fri Nov 23, 2007 8:35 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Turn off the ability to add a website in profile
Replies: 7
Views: 327

Re: Turn off the ability to add a website in profile

This will work fine and well, but what about after they have registered & been approved?---is there a MOD out there that will prevent a person from adding a website to profile depending on number of posts and or days active?
by tarotamerica
Fri Nov 23, 2007 6:56 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [26/01/07] Anti-Spam: Only Active Members Can Post URLs
Replies: 186
Views: 48090

Re: [26/01/07] Anti-Spam: Only Active Members Can Post URLs

I have both the ones you mentioned & have had no problems.
by tarotamerica
Fri Nov 23, 2007 5:51 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Is there a mod like this?
Replies: 2
Views: 318

Re: Is there a mod like this?

http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=464628

I am looking into whether I can use this to do something similar for the Profile as well as posting.
by tarotamerica
Fri Nov 23, 2007 5:48 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Turn off the ability to add a website in profile
Replies: 7
Views: 327

Re: Turn off the ability to add a website in profile

I have several anti-SPAM MODs that seem to work well, as well as a new "Approve posts MOD" (major apin tho')

I would like to have the ability to only allow WebSites in profiles ONLY after x number of posts, but I can't find it. Still searching.
by tarotamerica
Thu Nov 22, 2007 12:43 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Approval MOD v2.0
Replies: 282
Views: 44711

Re: [RC] Approval MOD v2.0

By the way, if you have never been to that options page before (as described above), it means that you never enabled another option called "Ranks override permissions", which in turn means that you may be able to get it working with ranks as well. Please see the documentation it is explained there ...

Go to advanced search