Search found 9 matches

by Niky
Mon Jun 18, 2007 5:08 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] MPS Community MOD
Replies: 1343
Views: 223104

Re: [BETA] Myspace Clone Mod

Ok, The blog problem I already solved but I got a bigger problem... The MPS icon is only shown to some users but I have no idea why. My overall_header.tpl: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html dir="{S_CONTENT_DIRECTION}"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" conten...
by Niky
Sun Jun 17, 2007 1:20 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] MPS Community MOD
Replies: 1343
Views: 223104

Re: [BETA] Myspace Clone Mod

Ok ^^
Thanks a lot and sorry for bothering you.
Niky
by Niky
Sat Jun 16, 2007 11:50 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] MPS Community MOD
Replies: 1343
Views: 223104

Re: [BETA] Myspace Clone Mod

Hi.I installed your mod but I've got a little problem: MPS only works for some users and I have no idea why.Here's the error that I get when I try to access their profile: Warning: include(./includes/weblogs_common.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/pi...
by Niky
Sat Jun 02, 2007 3:08 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Weird error on index.php
Replies: 3
Views: 152

Re: Weird error on index.php

The $checkstaff was added by the staff posts mod, but I cannot find mistakes on the instalation. The mod's install: # #-----[ OPEN ]------------------------------------------ # index.php # #-----[ FIND ]------------------------------------------ # $sql = "SELECT t.forum_id, # #-----[ BEFORE, ADD ]--...
by Niky
Sat Jun 02, 2007 2:43 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Weird error on index.php
Replies: 3
Views: 152

Weird error on index.php

There's this error on index.php that I have no idea what's causing it and how I can solve it. The error is: Could not get post information DEBUG MODE SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near...
by Niky
Sat May 12, 2007 12:50 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Advanced BBcode Box Mod 5.1.0c
Replies: 284
Views: 50568

Re: [BETA] Advanced BBcode Box Mod 5.1.0c

Hi!I installed the Advanced BBcode Box on my forum but it messed up with the smilies and now I can't use them oh the messages. Is there anyway to fix this bug? Thanks a lot its not a bug but a wrong install, put your backup files back in place and try again ;) Ok.I'll install it again. Thanks a lot
by Niky
Fri May 11, 2007 10:50 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Advanced BBcode Box Mod 5.1.0c
Replies: 284
Views: 50568

Re: [BETA] Advanced BBcode Box Mod 5.1.0c

Hi!I installed the Advanced BBcode Box on my forum but it messed up with the smilies and now I can't use them oh the messages.
Is there anyway to fix this bug?
Thanks a lot
by Niky
Fri Feb 23, 2007 8:40 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Integrate Advanced BBCode Box and Super Quick Reply
Replies: 0
Views: 78

Integrate Advanced BBCode Box and Super Quick Reply

I installed both MODs on my forum and I really would like to have a super quick reply with the Advanced BBCode Box and I was wondering if somebody coul make this MOD for me.
Thanks a lot
by Niky
Fri Feb 23, 2007 8:31 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.20] Moderate Own Topics
Replies: 26
Views: 8594

Hello!I installed your MOD, but it's not working.This error appears when I try to open a topic: Parse error: parse error in c:\arquivos de programas\easyphp1-8\www\viewtopic.php on line 1101 And this is a part of my viewtopic.php file: $temp_url = append_sid("posting.$phpEx?mode=quote&" . POST_POST_...

Go to advanced search