Search found 16 matches

by realwarrior
Fri Apr 06, 2007 6:53 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: keep unread flags
Replies: 1990
Views: 207519

Re: keep unread flags

Hi, my problem havent beeen solve yet... :oops:
by realwarrior
Mon Apr 02, 2007 4:29 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: keep unread flags
Replies: 1990
Views: 207519

Re: keep unread flags

Please help!...I installed using EasyMod and found below error You have some other mod in index.php that has changed those lines so that easymod cannot find the lines that the keep unread mod asks you to find in index.php. You'll need to look at a clean index.php, find those lines, take a look at y...
by realwarrior
Mon Apr 02, 2007 2:30 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: keep unread flags
Replies: 1990
Views: 207519

Re: keep unread flags

Please help!...I installed using EasyMod and found below error Critical Error FIND FAILED: In file [index.php] could not find: else { $unread_topics = false; if ( $userdata['session_logged_in'] ) { if ( !empty($new_topic_data[$forum_id]) ) { $forum_last_post_time = 0; while( list($check_topic_id, $c...
by realwarrior
Wed Mar 28, 2007 3:51 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Topic Rating Not working!
Replies: 1
Views: 177

Topic Rating Not working!

I upload and go to admin cp (Topic Rating>Authorization settings), and below error found!
General Error
Error getting forum data.

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'slchanop_discuzz.RATINGS_TABLE' doesn't exist

SELECT topic_id FROM RATINGS_TABLE

Line : 173
File : admin_rate.php
:cry:
by realwarrior
Tue Mar 27, 2007 10:31 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Super Quick Reply
Replies: 1607
Views: 279998

Re: [2.0.16] Super Quick Reply

Thanks, hayk! My session problem resolvoed now :lol:
by realwarrior
Tue Mar 27, 2007 3:56 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Super Quick Reply
Replies: 1607
Views: 279998

Re: [2.0.16] Super Quick Reply

Invalid Session. Please resubmit the form.


I have the above message while trying to post through "Quick Reply"...So the first message didn't go throughand I need to resummit again on the following page with the above message!
by realwarrior
Mon Mar 26, 2007 5:31 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: How to use EasyMOD???
Replies: 1
Views: 216

How to use EasyMOD???

I uploaded to my forum, but how do I use it to install MODs?
by realwarrior
Mon Mar 26, 2007 3:58 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 401190

Re: Simple Subforums

I'm attempted to install this on the Solaris theme and I'm having abnormally bad luck. Is there, by any chance, a copy available to download with pre-modified files as some other modifications have? Thank you for your time :D There are no pre-modified files. Even if there were, they would only be f...
by realwarrior
Mon Mar 26, 2007 3:53 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Super Quick Reply
Replies: 1607
Views: 279998

Re: [2.0.16] Super Quick Reply

Some one please help?
by realwarrior
Sun Mar 25, 2007 11:44 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Super Quick Reply
Replies: 1607
Views: 279998

Re: [2.0.16] Super Quick Reply

SuperQuickReply I uploaded as instructed, but I need to confirm again, where do I copy these files to? quickreply.gif sqr.mod viewtopic_quickreply.php viewtopic_quickreply.tpl I uploaded all the above to my /forum directory, am I right? P/S sqr.mod is a winamp sile and cant open with text editor, an...
by realwarrior
Sun Mar 25, 2007 11:41 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 401190

Re: Simple Subforums (NOT WORKING)

1. Simple Sub Forum I uploaded the SimpleSubForum according to the instruction. I copy all the files in the 'root' to its directory as instructed. I am using ndesgn template (but even I shifted back to subsilver, it still didn't work) I uploaded ExtremeX, latest version. (Extreme X successfully inst...
by realwarrior
Sun Mar 25, 2007 10:00 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatar Gallery is empty?
Replies: 3
Views: 345

Re: Avatar Gallery is empty?

Thank you, I will have a look now!
by realwarrior
Sun Mar 25, 2007 7:00 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatar Gallery is empty?
Replies: 3
Views: 345

Avatar Gallery is empty?

I have completed installation of phpbb forum script and found that the avatar gallery is empty?
No default images/avatars there?
If so, where do we upload the avatars images? Where can we find avatar images?

Thanks for help
by realwarrior
Sun Mar 25, 2007 6:52 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: SimpleSubForum, SuperQuickReply Not working
Replies: 1
Views: 226

SimpleSubForum, SuperQuickReply Not working

1. Simple Sub Forum I uploaded the SimpleSubForum according to the instruction. I copy all the files in the 'root' to its directory as instructed. I am using ndesgn template (but even I shifted back to subsilver, it still didn't work) I uploaded ExtremeX, latest version. (Extreme X successfully ins...
by realwarrior
Sun Mar 25, 2007 6:40 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help!Changing template not working?
Replies: 3
Views: 168

Re: Help!Changing template not working?

Yep! The overidding setting! I change it and it works now! :D
Thanks everyone here! Thanks Barry, Thanks Kevin! :D

Go to advanced search