Search found 8 matches

by smartteapantz
Tue Oct 23, 2007 2:09 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.21] Delete User MOD
Replies: 274
Views: 88681

Re: [2.0.21] Delete User MOD

Does anyone know why I would be getting the errors listed above after I put the MOD in my site? Any information would be greatly appreciated.
by smartteapantz
Mon Oct 22, 2007 6:01 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.21] Delete User MOD
Replies: 274
Views: 88681

Re: [2.0.21] Delete User MOD

I installed the Delete User Mod which is working fine...except for the following error messages: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/s/c/h/schoolofscrap/html/language/lang_english/lang_main.php:1068) in /home/content/s/c/h/schoolofscra...
by smartteapantz
Thu May 24, 2007 6:46 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Inserting a Favicon in the URL box...
Replies: 3
Views: 154

Re: Inserting a Favicon in the URL box...

I have put the code in the "overall Header.tpl" section between <header></header>...but it isn't showing up.
by smartteapantz
Thu May 24, 2007 6:31 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Inserting a Favicon in the URL box...
Replies: 3
Views: 154

Inserting a Favicon in the URL box...

Okay I have created a favicon to put in the URL box when people come to the forum....What files do I need to put it in so that it shows up? Any help would be greatly appreciated.

Kindest Regards,
Kirstie
by smartteapantz
Fri May 11, 2007 8:24 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Splash page....
Replies: 1
Views: 96

Splash page....

Does anyone know if phpBB offers a way to add a "intro" or "splash" page to a forum? I want people to hit an intro page before going into our forum. Any suggestions?
by smartteapantz
Fri Apr 20, 2007 3:43 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Errors when trying to run "Update_to_lastest.php"
Replies: 4
Views: 313

Re: Errors when trying to run "Update_to_lastest.php"

install folder? ..... (some back information...I am coming in after someone else set things up ..... So I am trying to get everything the way it "should " be).... What if I don't ahve an "install folder"?
by smartteapantz
Fri Apr 20, 2007 3:40 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Failed Sending Email... ????
Replies: 2
Views: 224

Failed Sending Email... ????

Lately I have been getting teh following message to post on our forum or PM:

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php


It comes and goes throughout the day...What is causing this? How can I make it stop?
by smartteapantz
Thu Apr 19, 2007 4:37 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Errors when trying to run "Update_to_lastest.php"
Replies: 4
Views: 313

Errors when trying to run "Update_to_lastest.php"

I am getting the following errors when I try to upgrade from 2.1 to 2.2.... What am I doing wrong? Errors: Warning: main(./../extension.inc): failed to open stream: No such file or directory in /home/content/s/c/h/schoolofscrap/html/update_to_latest.php on line 46 Warning: main(): Failed opening './...

Go to advanced search