Search found 11 matches

by anthony_gm
Fri May 04, 2007 6:43 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Having problems on viewing topic
Replies: 3
Views: 329

Re: Having problems on viewing topic

:roll: I can't found the problem... you guys can see the page HERE.
But.. its in spanish.. and you need to be registered.. thats why i didn't give it to you..

Thanks
by anthony_gm
Tue May 01, 2007 10:05 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Must Reply to see the HIDE Attachment
Replies: 3
Views: 324

Must Reply to see the HIDE Attachment

Hi everyone, I already have a mod that HIDE the message in the post, but I want to know is there is any mod that HIDE the ATTACHMENT and the users MUST reply to see the attachment. It's a really good idea, because in my case I can't exposed my files to the entire public. If someone have an idea or k...
by anthony_gm
Tue May 01, 2007 8:34 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Having problems on viewing topic
Replies: 3
Views: 329

Having problems on viewing topic

Hello Everyone, Hope you guys can help me with this little problem. Well I found that when Im viewing the topics, they have different space between "NEW TOPIC & POST REPLY" and the message(post). Here are 2 pics if you guys can't understand what I'm saying (It's a little complicate to explain) probl...
by anthony_gm
Sat Apr 28, 2007 2:19 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Users CAN'T Create Their Personal Gallery(Photo Gallery Add-
Replies: 2
Views: 275

Users CAN'T Create Their Personal Gallery(Photo Gallery Add-

Hello Everyone, I have installed the Photo Gallery Add-ON.. Everything works great.. BUT.. When the users click the "Create Personal Gallery" button... it's give and error: Warning: main(./language/lang_/lang_album_main.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/content/l/a/c/la...
by anthony_gm
Sun Apr 22, 2007 6:58 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: How to change PhpBB to another host
Replies: 4
Views: 428

How to change PhpBB to another host

Okay guys, Well I had my forum with Yahoo! SmallBusiness, but they doesn't support the attachment mod so i decided to move it to the godaddy's host.. BUT.. Somebody told me that i only have to changed some things in the config.php... but i dont know exactly where can i found these settings... and.. ...
by anthony_gm
Sun Apr 22, 2007 6:40 pm
Forum: [2.0.x] Convertors
Topic: How to change PhpBB to another host
Replies: 1
Views: 920

How to change PhpBB to another host

Okay guys, Well I had my forum with Yahoo! SmallBusiness, but they doesn't support the attachment mod so i decided to move it to the godaddy's host.. BUT.. Somebody told me that i only have to changed some things in the config.php... but i dont know exactly where can i found these settings... and.. ...
by anthony_gm
Thu Apr 19, 2007 1:16 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help with "message_die()" error after install?
Replies: 16
Views: 1437

Re: Help with "message_die()" error after install?

tsk tsk tsk... this is killing me!
by anthony_gm
Thu Apr 19, 2007 1:12 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2238506

Re: Attachment Mod

Helloooo!! =) I already install the attachment mod... BUT.... IT GIVE AN ERROR!!: General Error Could not query attachment information DEBUG MODE SQL Error : 1146 Table 'phpbb_8.phpbb_attachments_config' doesn't exist SELECT * FROM phpbb_attachments_config Line : 91 File : attachment_mod.php Can som...
by anthony_gm
Wed Apr 18, 2007 8:44 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help with "message_die()" error after install?
Replies: 16
Views: 1437

Re: Help with "message_die()" error after install?

Jim_UK wrote: Stop posting in all large bold text as it is considered to be shouting.
Same error and same solution.
Delete the install and contrib directories.
The last part of the install instructs you to do that but many fail to do so and arrive here.

Jim


I did it already.. that is not the solution.
by anthony_gm
Wed Apr 18, 2007 7:09 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help with "message_die()" error after install?
Replies: 16
Views: 1437

HAVING THE SAME PROBLEM!!!!!!!!

Hello Everyone!!! Im Having The Sabe Problem that Quarterbore have... WHEN I GO TO MY FORUM, THIS GIVE ME AN ERROR: message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php? I HAVE A YAHOO! HOSTING PLAN AS WELL!! (SMALLBUSINESS.YAHOO.COM) Please...

Go to advanced search