Search found 22 matches

by ThomasMcKean
Tue Feb 13, 2018 7:54 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Install Fail
Replies: 1
Views: 57

Install Fail

I have been a fan of this software until today. I went to do a fresh install on my site and everything went fine. Then it refused to acknowledge me. It would not take my password. When I said FORGOT PASSWORD and filled it out, it came back FORM INVALID: TRY AGAIN. Over and over and over. As far as t...
by ThomasMcKean
Sat Aug 07, 2010 1:34 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Smiley Pagination 0.9.0
Replies: 55
Views: 6228

Re: [Beta] Smiley Pagination 0.9.0

How did yew guys get this working? I was trying it earlier today on 3.0.7-PL1 and something went wrong? See pic here:

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=2100228

How do I fix? ACK!
by ThomasMcKean
Sat Aug 07, 2010 1:29 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Easy Question (I Hope?)
Replies: 3
Views: 211

Re: Easy Question (I Hope?)

I tried the smiley pagination (0.9.0) mod and it messed up my system. Shoulda know better than to try it on 1.0.7? But how do I UNdo it? I tried to find a thread but there doesn't seem to be one to post in? :(
by ThomasMcKean
Sat Aug 07, 2010 1:06 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Easy Question (I Hope?)
Replies: 3
Views: 211

Easy Question (I Hope?)

Can somebody tell me how to fix the smileys? See pic attached.
smiley.jpg
smiley.jpg (90.51 KiB) Viewed 211 times
by ThomasMcKean
Wed Sep 30, 2009 12:34 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Upgrading w/ Mods?
Replies: 1
Views: 73

Upgrading w/ Mods?

According to my "Simple Scripts" admin page, there are updates for PHPBB3. I am currently using version 3.0.2 and it says the latest is 3.0.5 - okay so I get that. But I recall a while back I tried to upgrade and the mods stopped working and the site was chaos. Is there a way to safely upg...
by ThomasMcKean
Sun May 17, 2009 8:03 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!
Replies: 12
Views: 264

Re: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!

Paul wrote:I only see one online banner at your index? At what page do you get it twice?
Maybe I wasn't all that clear...? What I meant was there are two "ONLINE" banners in the post displays. Reading a message from someone who is online and the notification shows on the right hand side.
by ThomasMcKean
Sun May 17, 2009 8:01 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: ACP Announcement Centre
Replies: 2432
Views: 218524

Re: ACP Announcement Centre

spaceace wrote:yes... install.php file is supposed to be in the language/en folder ;)
Sure enouogh. It's working now. Nice mod! :)
by ThomasMcKean
Sun May 17, 2009 8:47 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: ACP Announcement Centre
Replies: 2432
Views: 218524

Re: ACP Announcement Centre

I was looking forward to this mod but when I try to run the install I get this: GENERAL ERROR: Language file install.php couldn't be opened. This has never happened before? Others got this working, where am I going wrong? you probably deleted that file previously, just download the latest phpbb ver...
by ThomasMcKean
Sun May 17, 2009 1:37 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: ACP Announcement Centre
Replies: 2432
Views: 218524

Re: ACP Announcement Centre

I was looking forward to this mod but when I try to run the install I get this:

GENERAL ERROR:
Language file install.php couldn't be opened.


This has never happened before? Others got this working, where am I going wrong?
by ThomasMcKean
Sat May 16, 2009 10:47 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!
Replies: 12
Views: 264

Re: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!

Okay the sub forums are back. But now I have two "ONLINE" banners showing for people online. Where is this banner located so i can fix it?

I think the problem was upgrading PHPBB with all these mods I have added. maybe not a good idea?
by ThomasMcKean
Sat May 16, 2009 8:25 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!
Replies: 12
Views: 264

Re: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!

In your forum settings for "Education" do you have List subforums in legend: set to Yes and in the forum settings for "IEP Meetings" do you have List subforum in parent-forum’s legend: set to Yes? Yeah see that's the thing. I have them ALL set to yes. They were there, then they ...
by ThomasMcKean
Sat May 16, 2009 3:42 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!
Replies: 12
Views: 264

Re: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!

Ok I can see the board now. You have a lot of forums....is one of the subforums you want to appear on the index page 'IEP Meetings' and it should be listed in the 'Education' forum, correct? Yes. It is true I have a lot of forums. But this is a complex issue we are dealing with as well. I thought t...
by ThomasMcKean
Sat May 16, 2009 2:16 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!
Replies: 12
Views: 264

Re: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!

narqelion wrote:Can you provide a test account so we can view the board, it's asking for login to view the forums.
Hello. Yes. Sory it has taken me a while to get bak to you.

User ID: Guest User

Password: PHPBB3

Hope this helps? :)
by ThomasMcKean
Wed May 06, 2009 1:18 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!
Replies: 12
Views: 264

Re: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!

narqelion wrote:Can you provide a link to your board? :)
http://www.neurointegrity.com

Thomas
by ThomasMcKean
Wed May 06, 2009 12:16 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!
Replies: 12
Views: 264

Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!

Hi guys...

I set up a forum running PHP 4 something or other.... And then recently the server updated my PHP to 5.2.9, and now I can't get the sub-forums to show in the parent legend no matter what I do?

Is there a way to fix this? *Blink*

Thomas

Go to advanced search