Search found 8 matches

by bukavu
Sat Sep 08, 2007 7:34 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Unregistered users posts to wait for moderation
Replies: 3
Views: 179

Re: Unregistered users posts to wait for moderation

The problem is that people I set the forum for are not well informed about the signing and all, I d really like to get them posting then I can moderate before it goes online
by bukavu
Sat Sep 08, 2007 1:46 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Unregistered users posts to wait for moderation
Replies: 3
Views: 179

Unregistered users posts to wait for moderation

Hello every one

I would like to know if it s possible to let unregistered users post messages on my forum but their messages have to go through a moderator before it can appear in the forum.

Thank you
by bukavu
Wed Jun 20, 2007 10:53 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [Help]!!Sorry if m posting in wrong section
Replies: 7
Views: 198

Re: [Help]!!Sorry if m posting in wrong section

if i put google adsense in my overall_header.tpl n overall_footer.tpl file doesnt that violate their terms n conditions? Yes. Which is why dellsystem told you to put it into the viewtopic_body. You can also put them into the viewforum_body and index_body.tpl files. You are very helpful Mr Kevin, an...
by bukavu
Fri Jun 08, 2007 2:58 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.17] Inline Banner Ad
Replies: 1253
Views: 261016

Re: [2.0.17] Inline Banner Ad

Probleme solve, thanx to every one
by bukavu
Sat Jun 02, 2007 12:27 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: google adsense problem
Replies: 2
Views: 132

Re: google adsense problem

Hello there,

Maybe I am in a wrong place to ask for advice and help on this google adsense issue, would you know where I could find answers to my problem.

Thank you!!!
by bukavu
Sun May 13, 2007 5:39 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: google adsense problem
Replies: 2
Views: 132

google adsense problem

Hello every one,

I am having a problem taking out one table of posting from the google adsense I installed, is there any one who could help?

The problem can be view at http://bukavuonline.com/forum/viewtopic.php?t=10

Please help take out the blank google post
by bukavu
Wed May 02, 2007 8:21 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Failed sending email :: PHP :: DEBUG MODE
Replies: 3
Views: 723

Re: Failed sending email :: PHP :: DEBUG MODE

Thank you very much for your help.

What is the "cache directory" please

Thanx
by bukavu
Mon Apr 30, 2007 8:48 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Failed sending email :: PHP :: DEBUG MODE
Replies: 3
Views: 723

Failed sending email :: PHP :: DEBUG MODE

How do I fix this probleme please?
it appears after I tried to post a reply to a message

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php


Also I'd like to know how to set the schmod after installation for security reasons.

Thank you

Go to advanced search