Search found 12 matches

by karine119
Wed Oct 29, 2008 10:09 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Cash Mod 1.0.0 Beta 1
Replies: 1657
Views: 136234

Re: [BETA] Cash Mod 1.0.0 Beta 1

Thanks, I dont know what I was looking at before or why my search didn't find it but I just looked around that line and there it is. I must be losing it.
by karine119
Wed Oct 29, 2008 4:35 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Cash Mod 1.0.0 Beta 1
Replies: 1657
Views: 136234

Re: [BETA] Cash Mod 1.0.0 Beta 1

Ok after going insane reading this post and not finding anything remotely close to this.... I am at this step in the install. Open: includes/functions_posting.php Find Tip: This may be a partial find and not the whole line. global $db, $auth, $user, $config, $phpEx, $template, $phpbb_root_path; Add ...
by karine119
Wed Oct 29, 2008 3:33 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB Arcade 1.0.RC10
Replies: 8014
Views: 431166

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC2

Ok so my users are getting the below when trying to register. SQL ERROR [ mysql4 ] Field 'user_arcade_permissions' doesn't have a default value [1364] I read back a bit (and wow there is a ton of posts in here) to edit the includes/functions_users.php file correctly. I have looked it over several ti...
by karine119
Sat Oct 25, 2008 1:57 am
Forum: [3.0.x] Convertors
Topic: phpbb2 to phpbb3
Replies: 8
Views: 718

Re: phpbb2 to phpbb3

Nevermind I got it
by karine119
Sat Oct 25, 2008 1:34 am
Forum: [3.0.x] Convertors
Topic: phpbb2 to phpbb3
Replies: 8
Views: 718

Re: phpbb2 to phpbb3

That worked great, the instructions make is so easy. The problem is now I am getting an error when trying to use bigdump with the online 3.0 board. I get the below error; Error at the line 28: ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin; Query: CREATE TABLE `phpbb_acl_groups` ( `group_id` ...
by karine119
Thu Oct 23, 2008 10:40 pm
Forum: [3.0.x] Convertors
Topic: phpbb2 to phpbb3
Replies: 8
Views: 718

Re: phpbb2 to phpbb3

Thank you so much, I will look into that. The errors I believe are from my first attempt to convert from IPB, because everything is now on the phpbb 2.0 forum just fine. It does appear even though it is giving me the error to be adding to the DB, the tables and sums seem to be going up. Thank you ag...
by karine119
Thu Oct 23, 2008 6:54 pm
Forum: [3.0.x] Convertors
Topic: phpbb2 to phpbb3
Replies: 8
Views: 718

Re: phpbb2 to phpbb3

Sorry it took me so long, my hard drive crashed on my desktop so I lost alot of what I needed and I am just recovering it now to laptop. Well the error seems long (I am assuming the duplicates is because I tried to convert it like two or three times) below is the error and I have no clue what I am l...
by karine119
Tue Oct 14, 2008 1:26 am
Forum: [3.0.x] Convertors
Topic: phpbb2 to phpbb3
Replies: 8
Views: 718

Re: phpbb2 to phpbb3

How do you read this thing, I am looking at it now and it is a big mess. I cant figure out where I would find that error.
by karine119
Mon Oct 13, 2008 5:52 pm
Forum: [3.0.x] Convertors
Topic: phpbb2 to phpbb3
Replies: 8
Views: 718

phpbb2 to phpbb3

Here is my phpbb2 board http://real-mommies.net/forum/index.php which was converted from ipb 1.3 free so I couldn't use the newest converter out because it is hosted on a free service. I started the phpbb3 converter and I get to Step 16 of 27 and get the below message "The server encountered an unex...
by karine119
Wed May 16, 2007 3:25 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Register redirects to login
Replies: 3
Views: 225

Re: Register redirects to login

Can anyone figure this out? There has to be an error somewhere in the code that I just cant understand.
by karine119
Wed May 09, 2007 12:18 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Register redirects to login
Replies: 3
Views: 225

Re: Register redirects to login

Sorry about that thought I had put it up.

http://newkindalove.com/babylove/forum/
by karine119
Wed May 09, 2007 5:05 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Register redirects to login
Replies: 3
Views: 225

Register redirects to login

Ok so I have no clue how it happened. It was working fine, then my board crashed so I reinstalled everything, restored my DB from a backup and everything is fine except when you click on register is goes to the login page rather than the register page. I'm sure it is an easy fix or just something I ...

Go to advanced search