Search found 4 matches

by ESPALPSP
Wed May 23, 2007 6:57 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: White Screen with some posts (only with some :P)
Replies: 9
Views: 289

Re: White Screen with some posts (only with some :P)

The problem is not with the viewtopic, because 90% of the post works ok, but sometimes, random posts dont open with a white screen. About the mod rewrite with html, we have tested using url like viewtopic.php?t=xxxxx and also doesn't work. The problem continues... i have tried 3 or 4 posts and white...
by ESPALPSP
Tue May 22, 2007 7:24 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: White Screen with some posts (only with some :P)
Replies: 9
Views: 289

Re: White Screen with some posts (only with some :P)

Forums are free to view, we can see the forums without registration.
Today have discovered that posts that yesterday dont open, today works, but post that work yesteday, dont work today.
<a href="http://foros.espalpsp.com/death-note-31 ... 8.html">No works</a>
by ESPALPSP
Tue May 22, 2007 10:10 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: White Screen with some posts (only with some :P)
Replies: 9
Views: 289

Re: White Screen with some posts (only with some :P)

dellsystem wrote:Mind providing a test account so that the topic can be seen?
We have tested with a lot os users, providers, changing the template... we have no more options to test :cry:
by ESPALPSP
Mon May 21, 2007 11:33 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: White Screen with some posts (only with some :P)
Replies: 9
Views: 289

White Screen with some posts (only with some :P)

Hi, i'm spanish and i've got a big problem. I have instaleed phpbb 2.0.22, with 4 mods (spoiler, youtube, quick reply, Resize_Remote_Avatars_v1.1.2.mod). The problem is that we have some post (old and new), that when you try to open it, it only charges a white screen. We have about 140.000 users and...

Go to advanced search