Search found 14 matches

by bratwurst
Fri Oct 24, 2008 4:47 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD]Sudoku MOD
Replies: 331
Views: 24425

Re: [DEV]Sudoku MOD

Just ran into this when completing a samurai sudoku [phpBB Debug] PHP Notice: in file /sudoku/sudoku_samurai.php on line 543: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed [phpBB Debug] PHP Notice: in file /sudoku/sudoku_samurai.php on line 543: implode() [function.implode]: Invalid argumen...
by bratwurst
Thu Oct 23, 2008 6:09 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Centering entire forum in Subsilver2
Replies: 6
Views: 291

Re: Centering entire forum in Subsilver2

Nevermind, I fixed it. Now to get the site logo the way I want it...
by bratwurst
Thu Oct 23, 2008 4:58 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Centering entire forum in Subsilver2
Replies: 6
Views: 291

Re: Centering entire forum in Subsilver2

I unfortunately messed up my style yesterday while installing a mod. I refreshed the images I think under styles, and I almost have everything back in place but I can't figure out how I had the background color working. I used to be color 6d806d. Now it is showing entirely white. I'm sure it is a si...
by bratwurst
Wed Oct 22, 2008 10:37 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Event Sign Up mod?
Replies: 4
Views: 323

Re: Event Sign Up mod?

Very cool - thanks for the tip
by bratwurst
Tue Oct 21, 2008 5:39 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Event Sign Up mod?
Replies: 4
Views: 323

Re: Event Sign Up mod?

I would also be very interested in this for a poker league website which uses PHPBB 3 for a forum.
by bratwurst
Wed Jul 16, 2008 7:24 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Centering entire forum in Subsilver2
Replies: 6
Views: 291

Re: Centering entire forum in Subsilver2

You are a genius! Thanks!
by bratwurst
Wed Jul 16, 2008 5:51 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Centering entire forum in Subsilver2
Replies: 6
Views: 291

Centering entire forum in Subsilver2

I realize this is probably easy cheezy stuff for most of you, but I have been sitting here trying to figure this out for several hours and have been unsuccessful doing so myself. I have successfully changed the board to use a fixed width of 900 pixels, and placed a border around the entire forum, ne...
by bratwurst
Sun Jan 13, 2008 7:10 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: "User avatar" but no image!
Replies: 1
Views: 172

Re: "User avatar" but no image!

I have this problem as well, if I right click and select "show image" it shows up right away. But on first loading of a page, the avatars do not show.

Edit to add, I upgraded basically along same path I think I started at rc2.

I'm running prosilver theme.
by bratwurst
Thu Oct 25, 2007 7:22 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpBB3 rc4 Topic Icon dialog disappearing
Replies: 8
Views: 1036

Re: phpBB3 rc4 Topic Icon dialog disappearing

I have this issue as well. I have had it since I first installed the forum software with RC1. I am currently running RC7.
by bratwurst
Wed Oct 24, 2007 7:17 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Delete Signature
Replies: 2
Views: 140

Re: Delete Signature

OK cool. I'll wait for them to fix it. I tried using a space and it wouldn't take it. I did change it to a period before posting this thread but it keeps the signature break line on the posts. Not a huge issue, my forum is only 10 or so users and no one had a sig yet so for the time being I have dis...
by bratwurst
Wed Oct 24, 2007 7:01 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Delete Signature
Replies: 2
Views: 140

Delete Signature

I set up a signature in my forum, but decided to delete it. When I go back to signature under my control panel, I do not see a delete signature button, and when I try to simply delete the text and hit the submit button, it gives me an error that I do not have enough characters. So it won't let me sa...
by bratwurst
Wed Jun 20, 2007 10:23 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Arcade Room 0.6.9c
Replies: 2157
Views: 135622

Re: [Beta] Arcade Room 0.6.5

I got it working. Some constructive criticism for n00bs like me who don't know what they are doing because its their first PHP install... Use a Readme.txt file in the folder next to those xml files. If I had known that they had instructions, I would have had zero issues installing! Like I said, prob...
by bratwurst
Wed Jun 20, 2007 8:27 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Arcade Room 0.6.9c
Replies: 2157
Views: 135622

Re: [Beta] Arcade Room 0.6.5

I'm a complete n00b on this stuff, but I think I'm having the exact issues the above individual has. And I think it might be because I used a different db name than the default? I'm having a similar issue but my line says something like Table 'forumdb.ar_settings_table' doesn't exist [1146] I'm look...

Go to advanced search