Search found 62 matches

by XToF.be
Tue Aug 25, 2009 8:03 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Ajax-Spell
Replies: 0
Views: 125

Ajax-Spell

I'm looking for a good spell checker for phpbb3. I tried out the phpspell mod, but I'm not fully satisfied. I found Ajax-Spell. Is there somebody who could implement this script in phpbb3?

You can find the script here: http://www.broken-notebook.com/spell_checker/.

Thank you
by XToF.be
Mon Nov 03, 2008 12:29 am
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: Q&A with the MOD Team
Replies: 8
Views: 390

Re: Q&A with the MOD Team

I want to make use of this opportunity that you guys are offering to ask why the SEO mod is still in the MOD database as a validated mod. It is known that when installing the current version, users will rapidly encounter bugs caused by this mod. The solutions to the mere part of the list of bugs can...
by XToF.be
Mon Nov 03, 2008 12:29 am
Forum: phpBB Discussion
Topic: Ask a question to the MOD Team!
Replies: 39
Views: 5199

Re: Q&A with the MOD Team

I want to make use of this opportunity that you guys are offering to ask why the SEO mod is still in the MOD database as a validated mod. It is known that when installing the current version, users will rapidly encounter bugs caused by this mod. The solutions to the mere part of the list of bugs can...
by XToF.be
Sat Nov 01, 2008 10:59 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: th23 Domain
Replies: 238
Views: 40198

Re: th23 Domain

Thanks for your reply! I made a mistake in my previous post. My settings in the administration panel are as follows: 1. Server name: antforum.nl cookie domain: .antforum.nl 2. Server name: www.antforum.nl cookie domain: .antforum.nl 3. Server name: antforum.be cookie domain: .antforum.be 4. Server n...
by XToF.be
Sun Oct 26, 2008 10:55 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: th23 Domain
Replies: 238
Views: 40198

Re: th23 Domain

I've installed v 1.2.4. But none of my users can log in simultaneously on my different domains. These symptoms show up on different browsers. I purged the cage, deleted the cookies several times, but no progrerss. We all need to relogin when changing domains. My configuration parameters: The mod is ...
by XToF.be
Sun Sep 21, 2008 1:38 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: SEO MOD
Replies: 1150
Views: 223706

Re: SEO MOD

This is a question for al users who have installed this mod on a phpBB3 board an updated it to 3.0.2. If you click on 'Subscribe forum' at the bottom of the page, do you get confirmation that the forum was succesfully added, or are you instantly redirected to the top of the page where you clicked on...
by XToF.be
Tue Sep 16, 2008 10:42 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Prime Trash Bin - Keep deleted topics & posts
Replies: 758
Views: 72382

Re: [BETA] Prime Trash Bin - Keep deleted topics & posts

When installing this mod on my board, I can't find the following line in the search.php file: 'U_VIEW_POST' => (!empty($row['post_id'])) ? append_sid("{$phpbb_root_path}viewtopic.$phpEx", "f=$forum_id&t=" . $row['topic_id'] . '&p=' . $row['post_id'] . (($u_hilit) ? '&hilit=' . $u_hilit : '')) . '#p'...
by XToF.be
Wed Aug 27, 2008 7:55 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: SEO MOD
Replies: 1150
Views: 223706

Re: SEO MOD

Rebump. I think it's time to remove the one week layer of dust from my previous post :) . Bump: When I post a reply and I want to view my post, the MOD redirects me to the first page of the topic instead of my reply. I didn't find something about this issue in this topic so far. Edit: I'm having the...
by XToF.be
Sat Aug 16, 2008 2:12 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: SEO MOD
Replies: 1150
Views: 223706

Re: SEO MOD

I think it's time to remove the one week layer of dust from my previous post :) . Bump: When I post a reply and I want to view my post, the MOD redirects me to the first page of the topic instead of my reply. I didn't find something about this issue in this topic so far. Edit: I'm having the exact s...
by XToF.be
Fri Aug 08, 2008 8:58 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: SEO MOD
Replies: 1150
Views: 223706

Re: SEO MOD

Bump: When I post a reply and I want to view my post, the MOD redirects me to the first page of the topic instead of my reply. I didn't find something about this issue in this topic so far. Edit: I'm having the exact same issue as described by flycker some posts above: Here and here and here . So fr...
by XToF.be
Fri Aug 08, 2008 10:27 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Auto Groups
Replies: 998
Views: 112106

Re: Auto Groups

@cotp: I'm also waiting for a mod that places users in a specified group based on age filled when they register (Prime Birthdate). Primahalo created a Mod that does this, but it's still in development stage. You could find some inspiration for developing your add-on here in this topic: http://www.ph...
by XToF.be
Tue Jul 22, 2008 12:37 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AIR-box Auto Image Resizer Box
Replies: 620
Views: 45935

Re: [BETA] AIR-box Auto Image Resizer Box

Hi rufuz,

Thanks for this mod.
Can you give us the BBCode definition and HTML code to create the custom Slideshow BBCode tag?

EDIT:
It's ok, I found it in the DIY instructions. ;)
by XToF.be
Sun Jun 15, 2008 2:01 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: SEO MOD
Replies: 1150
Views: 223706

Re: SEO MOD

When I post a reply and I want to view my post, the MOD redirects me to the first page of the topic instead of my reply. I didn't find something about this issue in this topic so far. Edit: I'm having the exact same issue as described by flycker some posts above: Here and here and here . So from the...
by XToF.be
Sat Jun 07, 2008 9:02 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: SEO MOD
Replies: 1150
Views: 223706

Re: SEO MOD

I installed a MOD that allows me to implement BBCode into the wordcensor. When a word is censored in a topic title, the SEO MOD takes the HTML code of the BBCode litterally: A topic with topic title: Test topic title becomes: http://www.mydomain.com/%3Cspan-style=%CA%B9%CA%B9font-style-italic%CA%B9%...
by XToF.be
Sun Jun 01, 2008 9:11 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: General error, board not accessible
Replies: 2
Views: 152

Re: General error, board not accessible

Error solved. I repaired the database ;).

Go to advanced search