Search found 210 matches

by sp3ctre
Fri Sep 14, 2018 11:34 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.2][ALPHA] EXIR - Exif Image Rotation
Replies: 41
Views: 1799

Re: [3.2][ALPHA] EXIR - Exif Image Rotation

Just tested on my 3.2.3 forum (PHP 7.2). Used an iPhone 7 and both landscape and portrait images display as intended.

Nice work
by sp3ctre
Sun Sep 09, 2018 6:26 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: Image orientation in plupload, using EXIF
Replies: 34
Views: 3718

Re: Image orientation in plupload, using EXIF

Lots of fantastic photography is portrait. Sure, plenty of people do it because they are lazy or don’t “get it”, but portrait photography definitely has it’s place.
by sp3ctre
Sat Sep 08, 2018 9:30 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: Image orientation in plupload, using EXIF
Replies: 34
Views: 3718

Re: Image orientation in plupload, using EXIF

As far as I can tell, the issue of thumbnail images being rotated has not been "fixed" yet. I realize that some phpbb members/developers do not see this as a phpbb issue that needs fixin', but again I add my name to the chorus of phpbb board admins that don't care which piece (phpbb code, plupload ...
by sp3ctre
Sun Aug 12, 2018 4:13 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: 0 results when search results displayed as topics
Replies: 1
Views: 100

Re: 0 results when search results displayed as topics

Ok, fixed it... for reference, if anyone else has the same issue it is down to strict mode in MYSQL 5.7:

https://tracker.phpbb.com/browse/PHPBB3-14637
by sp3ctre
Sun Aug 12, 2018 1:45 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: 0 results when search results displayed as topics
Replies: 1
Views: 100

0 results when search results displayed as topics

I have a 3.2.2 forum and when people search for posts in default mode they get results. If they select "display results as topics" they get 0 results every time.

Is there a way to debug this as everything looks to be setup ok so I'm stumped.

Thanks
by sp3ctre
Sat Apr 28, 2018 12:27 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [ABD] Quick Title Edition 2.0.0
Replies: 342
Views: 37544

Re: [3.1][3.2][RC] Quick Title Edition 2.0.0

By the looks of the code changes we can just overwrite the files, no need to delete data and re-install?
by sp3ctre
Wed Apr 25, 2018 7:45 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [ABD] Quick Title Edition 2.0.0
Replies: 342
Views: 37544

Re: [3.1][3.2][ALPHA] Quick Title Edition 2.0.0

nou nou wrote:
Wed Apr 25, 2018 7:43 pm
Mine is the GitHub master plus this change only: viewtopic.php?p=14990041#p14990041
Interesting, ErnadoO said that change wasn't needed for the github master version (unless I misunderstood). Will wait for him to clarify.
by sp3ctre
Wed Apr 25, 2018 7:29 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [ABD] Quick Title Edition 2.0.0
Replies: 342
Views: 37544

Re: [3.1][3.2][ALPHA] Quick Title Edition 2.0.0

Looks like I have it working, thanks to ErnadoO! I was previously running the downloaded version from the first page, but I have since installed ErnadoO's github master version and it works sweet. I am a bit confused though, as it seems these latest code replacements are not for that version. This m...
by sp3ctre
Wed Apr 25, 2018 10:39 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [ABD] Quick Title Edition 2.0.0
Replies: 342
Views: 37544

Re: [3.1][3.2][ALPHA] Quick Title Edition 2.0.0

ErnadoO wrote:
Wed Apr 25, 2018 10:09 am
Maybe with a dump of your database yes
Hi, I have sent you a PM with the details.

Thanks
by sp3ctre
Wed Apr 25, 2018 10:06 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [ABD] Quick Title Edition 2.0.0
Replies: 342
Views: 37544

Re: [3.1][3.2][ALPHA] Quick Title Edition 2.0.0

you introduce a new bug with this change. If a moderator edit first post in a forum with mandatory attribute but can't see anything combo box, he will see an error message I see. Any ideas as to why the first example doesn't work for me though? I stripped the forum down so it was default prosilver ...
by sp3ctre
Wed Apr 25, 2018 7:28 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [ABD] Quick Title Edition 2.0.0
Replies: 342
Views: 37544

Re: [3.1][3.2][ALPHA] Quick Title Edition 2.0.0

I got it working, but I had to change (in main_listener.php) this: if ($post_data['attr_id'] == \ernadoo\qte\qte::REMOVE && ($event['mode'] == 'post' || ($event['mode'] == 'edit' && $event['post_data']['topic_first_post_id'] == $event['post_id'])) ) to this: if ($post_data['attr_id'] == 0 && ($event...
by sp3ctre
Tue Apr 24, 2018 8:07 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [ABD] Quick Title Edition 2.0.0
Replies: 342
Views: 37544

Re: [3.1][3.2][ALPHA] Quick Title Edition 2.0.0

nou nou wrote:
Tue Apr 24, 2018 8:03 pm
And that option is set correctly in the forum settings?
Yup, can delete attributes, edit attributes, access to each of the attributes... forum set to force user to select... all seems ok
by sp3ctre
Tue Apr 24, 2018 7:52 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [ABD] Quick Title Edition 2.0.0
Replies: 342
Views: 37544

Re: [3.1][3.2][ALPHA] Quick Title Edition 2.0.0

nou nou wrote:
Tue Apr 24, 2018 7:49 pm
And you did this? viewtopic.php?p=14990076#p14990076

That fixed it for me.
Yeah, did that, still allows me to post without selecting an attribute.
by sp3ctre
Tue Apr 24, 2018 7:35 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [ABD] Quick Title Edition 2.0.0
Replies: 342
Views: 37544

Re: [3.1][3.2][ALPHA] Quick Title Edition 2.0.0

Sounds promising, but I followed what you did and I can still post without selecting an attribute, as admin or as a general user. Bizarre
by sp3ctre
Tue Mar 20, 2018 9:11 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [ABD] Quick Title Edition 2.0.0
Replies: 342
Views: 37544

Re: [3.1][3.2][ALPHA] Quick Title Edition 2.0.0

ErnadoO wrote:
Tue Mar 20, 2018 9:09 am
Sorry but there are no known issue about this feature, i don't know what to say
Just checking, it is known to work in 3.2.2?

Go to advanced search