Search found 65 matches

by kayle
Mon Jan 07, 2008 7:06 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Forgot password and have no access to registered email
Replies: 4
Views: 263

Re: Forgot password and have no access to registered email

You can't. You can edit her record to put in a current email, and then she can request a new password. Passwords are one-way hashed, so they can not be "read". If it is a weak password, there are scripts that will try to guess it within a few hours (really weak ones take seconds), but a strong pass...
by kayle
Mon Jan 07, 2008 5:47 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Forgot password and have no access to registered email
Replies: 4
Views: 263

Forgot password and have no access to registered email

One of my user had forgotten her password and she has no access to her registered email account. How would I retrieve her password?
by kayle
Fri Nov 02, 2007 5:31 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB]Ajax Shoutbox
Replies: 1359
Views: 79752

Re: [RC2]Ajax Shoutbox

that'd be awesome if the solution was that simple. Unfortunately I cannot find <!-- IF not S_USER_LOGGED_IN and not S_IS_BOT --> <form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}" class="headerspace"> <!-- ENDIF --> in my forumlist_body.html file anywhere? I was looking at the forumlist_body.html found ...
by kayle
Mon Oct 29, 2007 5:29 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB]Ajax Shoutbox
Replies: 1359
Views: 79752

Re: [RC2]Ajax Shoutbox

OK..so i tried a couple different things... If I have the shoutbox in the overall_header.html, then I can post messages to the shoutbox just fine on the index page, sub-forum, and also in a reply to thread page. However, when in a reply to thread page, I get the "you must enter a message to post" p...
by kayle
Fri Oct 26, 2007 10:52 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How do I delete a test topic
Replies: 1
Views: 171

How do I delete a test topic

I have a couple of test topics with no posts in it. How do I delete it out of the Category?
by kayle
Fri Oct 26, 2007 10:44 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB]Ajax Shoutbox
Replies: 1359
Views: 79752

Re: [RC2]Ajax Shoutbox

Paul wrote:Look in the templates dir.
Yes, I see that part. But what about where the Instsall.xml, it asked to look for:
<open src="index.php">
<edit>
<find>$user->setup('viewforum');</find>
<action type="after-add">$user->add_lang('mods/shout');</action>

I can't fine this anywhere in the Subsilver index.php
by kayle
Fri Oct 26, 2007 9:04 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB]Ajax Shoutbox
Replies: 1359
Views: 79752

Re: [RC2]Ajax Shoutbox

Paul, you said the MOD is compatible with Subsilver. But the install instruction doesn't apply to the Subsilver.
by kayle
Fri Oct 26, 2007 7:36 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB]Ajax Shoutbox
Replies: 1359
Views: 79752

Re: [RC2]Ajax Shoutbox

Can you be more specific on changing the date please? You said to change on the profile. What profile, which file?
by kayle
Fri Oct 26, 2007 4:18 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Error when deleting post
Replies: 4
Views: 138

Re: Error when deleting post

Whew! I finally got it fixed. Thank god I had backups. I just replace the includes file.

I still have one problem. I have couple of topics with no posts in it. How do you delete a topic that has no post in it? I will definitely need help with this one.
by kayle
Fri Oct 26, 2007 4:04 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB]Ajax Shoutbox
Replies: 1359
Views: 79752

Re: [RC2]Ajax Shoutbox

How do I change the date to say Today....yesterday....etc.
by kayle
Thu Oct 25, 2007 9:24 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HELP!!! This board has no forums
Replies: 5
Views: 135

Re: HELP!!! This board has no forums

WHEW!!! got it fixed. I purged the cache and everything came back.
by kayle
Thu Oct 25, 2007 9:20 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HELP!!! This board has no forums
Replies: 5
Views: 135

Re: HELP!!! This board has no forums

Noxwizard wrote:Check the permissions on those forums, and make sure that people are allowed to see them.
They're all set correctly. I had the boad up and running for awhile now. But something happened and the board is missing.
by kayle
Thu Oct 25, 2007 8:55 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HELP!!! This board has no forums
Replies: 5
Views: 135

HELP!!! This board has no forums

I'm not sure what happen, but my forum is gone. It says This board has no forums. I logged into the ACP and all my forums are there. How do I get them to show back up?

Help please!
by kayle
Thu Oct 25, 2007 6:38 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Error when deleting post
Replies: 4
Views: 138

Re: Error when deleting post

NeoThermic wrote:Can you make sure that /includes/search/fulltext_native.php exists? If it does not, then please upload it.

NeoThermic
Yes, it is there.
by kayle
Thu Oct 25, 2007 5:37 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Error when deleting post
Replies: 4
Views: 138

Error when deleting post

Help! I got this error when I try to delete a post. [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_admin.php on line 739: include_once(../../../mydomain.com/phpBB3/includes/./includes/search/fulltext_native.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory [phpBB ...

Go to advanced search