Search found 84 matches

by Pokerob
Wed Jun 02, 2010 10:45 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Template Folder not working?
Replies: 8
Views: 181

Re: Template Folder not working?

...looks more like its a mod's files that are missing. Have you checked that you've uploaded all your mods files to the new style? I'm confused as to why that would cause a problem considering they're not uploaded to my subsilver2 yet the style runs fine? I will try what you said, but I don't see w...
by Pokerob
Wed Jun 02, 2010 9:44 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Template Folder not working?
Replies: 8
Views: 181

Re: Template Folder not working?

Sierron wrote:I installed it on my local forum and it works for me right.

I think, that this is a loading problem. :?
Das ist nicht gut. :(
by Pokerob
Wed Jun 02, 2010 9:26 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Template Folder not working?
Replies: 8
Views: 181

Re: Template Folder not working?

AS I visit phpbb.com boards it looks everytime like this for one or two seconds. That can be a problem of loading or something. Did you have any mods installed or changed something in the template files? I haven't touched any of the prosilver style templates or the new style I've tried to install. ...
by Pokerob
Wed Jun 02, 2010 8:32 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Template Folder not working?
Replies: 8
Views: 181

Re: Template Folder not working?

I've worked out I think it only is a problem for ProSilver typed styles. Any idea how I can fix this?
by Pokerob
Wed Jun 02, 2010 7:18 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Template Folder not working?
Replies: 8
Views: 181

Template Folder not working?

Basically, I installed a new style called "Cerulean". Most styles are acting up like this for some reason whilst others are not, but here is the issue: http://img43.imageshack.us/img43/200/wtffm.png The above image shows a screenshot of my board index, as you can see, the theme and imageset folders ...
by Pokerob
Sat Jan 09, 2010 2:23 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Medal System MOD for phpBB3
Replies: 2341
Views: 177867

Re: [Beta] Medal System MOD for phpBB3

Hey guys, the medals app works perfectly for me but I need something sorted, I don't intend to give multiple awardings of a medal out and hence find it annoying when you hover over the medal when you see their post and their avatar etc it says "Medal Name (1)" Now the (1) I want to get rid of, I cou...
by Pokerob
Thu Sep 24, 2009 7:47 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB Rivals (Clans, Ladders & Tournaments)
Replies: 775
Views: 96806

Re: Unified MOD Install Library (UMIL) 1.0.0 Released

*curses mentally whacking his keyboard*

Arrggh!! I could add the alpha and beta but now like 6 months on you've added some UMIL thing, so i've uploaded that folder and the stuff and I have no idea how to install.. It says "install_rivals/install.php" to install but I have no such folder!!

Help? :/
by Pokerob
Fri Jul 24, 2009 12:04 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Medal System MOD for phpBB3
Replies: 2341
Views: 177867

Re: [Beta] Medal System MOD for phpBB3

Hey, I was wondering if I could change the name 'medals' to 'badges'. How would I go about that? Just open language/en/mods/info_medals_mod.php and change all references of 'medals' to 'badges'. :) Thanks madmatyrau but it didn't completely solve it, but nevertheless it was very helpful. :) I was w...
by Pokerob
Fri Jul 24, 2009 8:16 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Medal System MOD for phpBB3
Replies: 2341
Views: 177867

Re: [Beta] Medal System MOD for phpBB3

Hey, I was wondering if I could change the name 'medals' to 'badges'. How would I go about that?
by Pokerob
Sun Jul 19, 2009 6:05 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Revert my logging out from (back to portal page)
Replies: 1
Views: 75

Revert my logging out from (back to portal page)

Okay so, I did a mod a long time ago (6 months?) to make the log out on my forums log to the portal.php, now, I don't want to use the portal.php and so hence, does anybody have any idea where to go on my files to reverse it? My '_.htaccess' I have already took out the portal directory line it reques...
by Pokerob
Sun Jul 19, 2009 6:01 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Remove Logout to Portal.php (turn back to index.php)
Replies: 1
Views: 225

Remove Logout to Portal.php (turn back to index.php)

Okay so, I did a mod a long time ago (6 months?) to make the log out on my forums log to the portal.php, now, I don't want to use the portal.php and so hence, does anybody have any idea where to go on my files to reverse it? My '_.htaccess' I have already took out the portal directory line it reques...
by Pokerob
Thu Mar 12, 2009 6:57 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Advanced Points System v.0.9.2
Replies: 1226
Views: 69788

Re: [BETA] Points System v.0.8.2

Okay, so I installed the medals and the points systems and they both have not worked. They have not had any errors. But the sole problem is something to do with me I reckon and not them. Anybody got any ideas how maybe I can get them to work? They're currently installed on my forums, just wondering...
by Pokerob
Thu Mar 12, 2009 3:17 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Medal System MOD for phpBB3
Replies: 2341
Views: 177867

Re: [Beta] Medal System MOD for phpBB3

Okay, so I installed the medals and the points systems and they both have not worked. They have not had any errors. But the sole problem is something to do with me I reckon and not them. Anybody got any ideas how maybe I can get them to work? They're currently installed on my forums, just wondering ...
by Pokerob
Thu Mar 12, 2009 3:17 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Advanced Points System v.0.9.2
Replies: 1226
Views: 69788

Re: [BETA] Points System v.0.8.2

Okay, so I installed the medals and the points systems and they both have not worked. They have not had any errors. But the sole problem is something to do with me I reckon and not them. Anybody got any ideas how maybe I can get them to work? They're currently installed on my forums, just wondering ...
by Pokerob
Thu Mar 12, 2009 3:02 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: MODs not working for me?
Replies: 1
Views: 159

MODs not working for me?

Okay, so I installed the medals and the points systems and they both have not worked. They have not had any errors. But the sole problem is something to do with me I reckon and not them. Anybody got any ideas how maybe I can get them to work? They're currently installed on my forums, just wondering ...

Go to advanced search