Search found 47 matches

by blueski
Tue Dec 23, 2008 4:57 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Post time and date
Replies: 4
Views: 9301

Re: Post time and date

Thanks Ric
by blueski
Mon Dec 22, 2008 6:23 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Post time and date
Replies: 4
Views: 9301

Re: Post time and date

The address is http://www.declan-galbraith.com/friends ... /index.php

The username is Ler

This is a topic where the user is asking why and gave us a screenshot of what it looks like for her.
http://www.declan-galbraith.com/friends ... php?t=5526
by blueski
Mon Dec 22, 2008 4:42 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Post time and date
Replies: 4
Views: 9301

Post time and date

We have one user whose last login in date and time, current date and time and the new post date for a repley all stuck on the day they joined. Is this maybe something to do with their cookies? There is only one user with the problem.
by blueski
Fri Apr 11, 2008 3:54 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Email Notification
Replies: 2
Views: 177

Re: Email Notification

Thanks Ric. :D
by blueski
Fri Apr 11, 2008 1:05 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Email Notification
Replies: 2
Views: 177

Email Notification

We have one user that always gets an email notification when someone replies to their post even though on their profile the box is checked to not receive them. And reason why this is happening and how to fix it?
by blueski
Tue Feb 12, 2008 2:16 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Add a link with another name
Replies: 3
Views: 136

Re: Add a link with another name

It works. Thanks. :D
by blueski
Tue Feb 12, 2008 1:43 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Add a link with another name
Replies: 3
Views: 136

Add a link with another name

If I want to add a link in a post but call it something else would it be done like this?
<a href="http://www.link">othername</a>
I thought this is how its done but its not working for some reason.
by blueski
Tue Jan 08, 2008 1:51 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Server Error
Replies: 1
Views: 318

Server Error

I was on our message board and it was working just fine when I clicked on a another topic and it brought up the download screen "do you want to run this file or save it" If I clicked on run it displayed a notebook file page. I exited out of the site and now when I try to go back it gives a http 500 ...
by blueski
Fri Dec 21, 2007 7:20 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: How to add a link in forum?
Replies: 5
Views: 322

Re: How to add a link in forum?

I followed the directions above and created a forum that is a link. It works just fine except now when you go to another forum and click on a topic it has the name of the the forum with the link above the logo like this. NAME OF FORUM"/> This doesn't show up until you click on a topic. Everything el...
by blueski
Wed Dec 19, 2007 11:57 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mass Email
Replies: 6
Views: 361

Re: Mass Email

Upon reading the knowledge base article is says anytime you try to email it will have this error if your email is not configured right. Our email works fine for registration , pm. and everything else except for mass email. I entered the smpt information from our local host and tried it and now I get...
by blueski
Tue Dec 18, 2007 1:25 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mass Email
Replies: 6
Views: 361

Re: Mass Email

When I try to do a mass email I get this error message.

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php

Anybody know what I need to do to fix this?
Thanks.
by blueski
Mon Dec 17, 2007 7:56 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mass Email
Replies: 6
Views: 361

Re: Mass Email

Thanks. :D
by blueski
Mon Dec 17, 2007 7:14 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mass Email
Replies: 6
Views: 361

Mass Email

Is there a way to send out a mass email to all members at one time?
by blueski
Fri Nov 30, 2007 4:30 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Posting problem
Replies: 4
Views: 154

Re: Posting problem

They are just trying to reply to an existing post. And dummy me I forgot to ask them if they were logged on. :roll: We have some forums that guest can read so that could be the problem. I'll find out. Thanks.
by blueski
Fri Nov 30, 2007 4:17 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Posting problem
Replies: 4
Views: 154

Posting problem

One member on our board is having a problem posting. Every time they try to reply to a post it redirects them to the front page. I checked and their memship shows being active. Its strange because its only this one person. Any ideas?

Go to advanced search