Search found 129 matches

by dlt123
Thu May 15, 2008 8:09 pm
Forum: General Discussion
Topic: Lurkers - How long do you lurk before joining a Board?
Replies: 10
Views: 3031

Lurkers - How long do you lurk before joining a Board?

This may seem a funny question, but has there been any posts that discuss what the average time a Lurker, lurks before joining a board? Also, what is the most important thing a Lurker looks for in a board before they join. I realize this may be a very subjective question/answer post, but it would be...
by dlt123
Wed Apr 16, 2008 7:17 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Upgraded to 3.01 - Cannot Access ACP or Logout
Replies: 39
Views: 2206

Re: Upgraded to 3.01 - Cannot Access ACP or Logout

I have the same problem - clean installation of phpBB3.0.1 - can login to forums, UCP, MCP but not to ACP. phpBB3 gives me the same as dtl123 has. Looking for help please. Thanks You can do as I did... Hopefully you made a copy of your working 3.0 PHP before doing the 3.01 upgrade... If you did jus...
by dlt123
Mon Apr 14, 2008 2:35 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Upgraded to 3.01 - Cannot Access ACP or Logout
Replies: 39
Views: 2206

Re: Upgraded to 3.01 - Cannot Access ACP or Logout

As I mentioned earlier, my board is totally vanilla, no mods at all... I updated by first making a backup of my MYSql database, copied over the existing board before updating then downloaded the install files for "Just Changed Files". I then unzipped the files and copied over the files fro...
by dlt123
Sun Apr 13, 2008 9:28 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Updated to 3.0.1 Now Cannot access acp
Replies: 5
Views: 248

Re: Updated to 3.0.1 Now Cannot access acp

Just for a FYI... I did the following i installed all the old files back to my ftp from the install folder you get when you download the update i can now get back onto my acp just got to figure how to update now so i don't loose access again. This is just what I did... I had an older backup of a wor...
by dlt123
Sun Apr 13, 2008 9:27 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Upgraded to 3.01 - Cannot Access ACP or Logout
Replies: 39
Views: 2206

Re: Upgraded to 3.01 - Cannot Access ACP or Logout

I did the following i installed all the old files back to my ftp from the install folder you get when you download the update i can now get back onto my acp just got to figure how to update now so i don't loose access again. This is just what I did... I had an older backup of a working forum and FT...
by dlt123
Sun Apr 13, 2008 7:56 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Upgraded to 3.01 - Cannot Access ACP or Logout
Replies: 39
Views: 2206

Re: Upgraded to 3.01 - Cannot Access ACP or Logout

Boy, it looks like there are some problems with the 3.01 update... but be not afraid, it will be fixed I'm sure...

Dennis
by dlt123
Sun Apr 13, 2008 12:57 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Updated to 3.0.1 Now Cannot access acp
Replies: 5
Views: 248

Re: Updated to 3.0.1 Now Cannot access acp

Yep, I have the same problem.. http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=46&t=892235 Also when I access a topic I get the following... General Error SQL ERROR [ mysql4 ] Unknown column 's.session_forum_id' in 'where clause' [1054] SQL SELECT COUNT(DISTINCT s.session_ip) as num_guests FROM p...
by dlt123
Sat Apr 12, 2008 9:25 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Upgraded to 3.01 - Cannot Access ACP or Logout
Replies: 39
Views: 2206

Upgraded to 3.01 - Cannot Access ACP or Logout

I upgraded my board to 3.01 by copying over just the Changed Files and after completing the process I tried to access my ACP. I am able to authenticate my Admin password, but instead of going to my ACP it takes me to the Login Screen again. After I again authenticate the Admin password to access ACP...
by dlt123
Sat Feb 16, 2008 8:08 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Thank Post Mod 0.4.0
Replies: 465
Views: 73172

Re: [BETA] Thank Post Mod 0.4.0

BizimPencere wrote:I'm waiting the versiyon 0.5.0

Thanks
Me too, until I hear from the author, I think I will wait.

Dennis
by dlt123
Fri Feb 01, 2008 12:04 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [Works] White Screen of Death - [Watch Folder Permissions]
Replies: 3
Views: 510

Re: [Works] White Screen of Death - [Watch Folder Permissions]

Just an update... I made recent permission changes to my folder system and have not had any problems with the WSD problem. I know I mentioned this in another of my posts, but I had some MOD problems and has to re-install my forum again. In the install.php file found in the DOCS folder of Gold, it me...
by dlt123
Fri Feb 01, 2008 1:54 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] (Topic &) Post Rating System (with Karma module)
Replies: 538
Views: 62575

Re: [DEV]Post Rating System

Hi the mod look nice but i have one problem every i try to rate post i have this information :cry: Vote isn't recorded. I got the same message when I logged onto the Demo Board with the username demo and demo2. When I tried to vote I got the same message on his test board. Looks like something is p...
by dlt123
Fri Feb 01, 2008 1:11 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] (Topic &) Post Rating System (with Karma module)
Replies: 538
Views: 62575

Re: [DEV]Post Rating System

I'm currently working some bugs in the mod instrunctions. The mod instruction contains some spaces where it should contains tabs or newlines where it shouldn't because of my terminal setup. This can make it hard to find the strings. The contrib directory contains the edited files for a checkup. If ...
by dlt123
Thu Jan 31, 2008 1:53 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] Thanks MOD 1.50.0
Replies: 32
Views: 3995

Re: [RC] Thanks MOD 1.50.0

goldenhard wrote:hey,
you expect me to do everything and when something not working fine you start blaming
do some help
you are not paying , do you?
Hey, who's blaming anyone... we're simply stating that it doesn't work for us. If it isn't working for some, it isn't working. Lighten up.
by dlt123
Thu Jan 31, 2008 8:46 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] Thanks MOD 1.50.0
Replies: 32
Views: 3995

Re: [RC] Thanks MOD 1.50.0

Kreton wrote:
grover66 wrote:well...... :(
its still no working in Firefox for me. even when i click on the stars NOTHING happens. :(
safari works a bit better but shows no filled stars after "thanking". :(
Got the same problem with Firefox still not working :(
Ditto
by dlt123
Wed Jan 30, 2008 3:11 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] Thanks MOD 1.50.0
Replies: 32
Views: 3995

Re: [RC] Thanks MOD 1.50.0

Benji_X80 wrote:thanks but it don't WORK IN YOUR DEMO SITE..? Why!
Same here, I couldn't get it to function either.

Dennis

Go to advanced search