Search found 452 matches

by King-Nothing
Wed Feb 08, 2012 11:31 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Prosilver not working after updating to 3.0.10
Replies: 17
Views: 1513

Re: Prosilver not working after updating to 3.0.10

Got it working now. See my previous post. :)
by King-Nothing
Wed Feb 08, 2012 10:12 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Prosilver not working after updating to 3.0.10
Replies: 17
Views: 1513

Re: Prosilver not working after updating to 3.0.10

Yep. All the files are there. I know that a freelancer changed something in the database earlier when doing some work on this site earlier, could this be messing it up? EDIT: I did some minor changes in the database (i.e prosilver var marked "null" on the id-field, I changed this to 7 since the othe...
by King-Nothing
Tue Feb 07, 2012 10:16 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Prosilver not working after updating to 3.0.10
Replies: 17
Views: 1513

Re: Prosilver not working after updating to 3.0.10

All the image-files are in place, but in ACP I need to install it since it appears as "uninstalled". When I try to install, I get the error in the last post.
by King-Nothing
Tue Feb 07, 2012 9:12 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Prosilver not working after updating to 3.0.10
Replies: 17
Views: 1513

Re: Prosilver not working after updating to 3.0.10

That worked. :)

But when I click to install, I get this message, and the design is not installed.

(translated from norwegian)

Warning

You need to choose a style, a theme and an imageset for this design.

There is no place to edit this.

Sceenshot: http://bildelagring.no/uploads/nyngj.jpg
by King-Nothing
Mon Feb 06, 2012 10:20 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Prosilver not working after updating to 3.0.10
Replies: 17
Views: 1513

Re: Prosilver not working after updating to 3.0.10

Tried, but got this error:

#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'phpbb_styles_theme CHANGE theme_data theme_data longtext COLLATE utf8_bin NOT NU' at line 1
by King-Nothing
Mon Feb 06, 2012 6:34 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Prosilver not working after updating to 3.0.10
Replies: 17
Views: 1513

Re: Prosilver not working after updating to 3.0.10

Arty wrote:Go to acp -> styles, click "details" link for your style. Change theme to prosilver instead of your theme.
This is where my problem is. Right now I cannot install Prosilver (which is the theme I want to use), I only get the laaaarge error in the first post when I try...
by King-Nothing
Mon Feb 06, 2012 5:39 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Prosilver not working after updating to 3.0.10
Replies: 17
Views: 1513

Re: Prosilver not working after updating to 3.0.10

Ok, so I need to change to store in database?

Right now it doesn`t matter, as I cannot even get to install the theme correctly.

What do I have to do to fix this?
by King-Nothing
Mon Feb 06, 2012 5:09 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Prosilver not working after updating to 3.0.10
Replies: 17
Views: 1513

Re: Prosilver not working after updating to 3.0.10

I have never edit any templates in ACP. I just went in to refresh the style. The style is saved in the filesystem and not the database. Do you know how I can fix this? Tried to delete the style and install again, but then I get this loooong error: SQL ERROR [ mysql4 ] Data too long for column 'theme...
by King-Nothing
Mon Feb 06, 2012 3:02 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Prosilver not working after updating to 3.0.10
Replies: 17
Views: 1513

Prosilver not working after updating to 3.0.10

I updated my forum from 3.0.5 to 3.0.10 and everything works great except the design. I`m using prosilver and after updating, the forum is shown, but the design is all messed up. When I refreshed the template, I got this: Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/forum/public_html/forum/ca...
by King-Nothing
Thu Jan 06, 2011 9:43 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Replace [img]-tag?
Replies: 32
Views: 5489

Re: Replace [img]-tag?

I`m using Highslide Attachment Mod: http://www.phpbb3bbcodes.com/viewtopic.php?f=8&t=13
by King-Nothing
Thu Jan 06, 2011 10:42 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Replace [img]-tag?
Replies: 32
Views: 5489

Re: Replace [img]-tag?

Old thread, but I finally tested this.

When using the bbcode, all old images where automatically "converted" into Higjslide. But when posting a new image using the IMG-tag, only a small grey box appears and no image.
by King-Nothing
Sun Oct 03, 2010 11:37 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned Styles
Topic: [ABD] NiceSimple 2.0 phpBB 3.0.7
Replies: 105
Views: 15930

Re: NiceSimple 2.0 phpBB 3.0.7

Do you have any estimate at all on when this will be finished?
by King-Nothing
Fri Sep 24, 2010 8:23 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Change the whole sitetitle, possible?
Replies: 5
Views: 121

Re: Change the whole sitetitle, possible?

Thanks for info. :)

But I have to ask again;

Are there any cons about doing this?
by King-Nothing
Fri Sep 24, 2010 7:44 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Change the whole sitetitle, possible?
Replies: 5
Views: 121

Re: Change the whole sitetitle, possible?

I know that it will change all titles, but I think that it looks a lot better with the topictitle first since this is the first you see when you see the resultpage in a Google-search.

Are there any cons about doing this?
by King-Nothing
Fri Sep 24, 2010 7:01 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Change the whole sitetitle, possible?
Replies: 5
Views: 121

Change the whole sitetitle, possible?

Now one of my topics look like this in the left top corner of my browser (cannot remeber the actual name of that bar)

trommeportalen.no • Se emne - Mike Portnoy slutter i Dream Theater

how can I change it to this:

Mike Portnoy slutter i Dream Theater • trommeportalen.no

Go to advanced search