Search found 31 matches

by HellBelly
Sat Feb 24, 2018 10:53 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Header Image Link Change
Replies: 3
Views: 177

Re: Header Image Link Change

Thank you so much! Found it and everything is working

GENERAL >> BOARD SETTINGS
by HellBelly
Mon Jan 22, 2018 3:58 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Header Image Link Change
Replies: 3
Views: 177

Re: Header Image Link Change

I think i found the file. Need some help changing this file if i have the correct one. I found this line of code as well. It looks like where i make the changes. Some direction would be great. \styles\prosilver\template\overall_header.html <div id="site-description" class="site-description"> <a id="...
by HellBelly
Mon Jan 22, 2018 3:34 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Header Image Link Change
Replies: 3
Views: 177

Header Image Link Change

Just updated from 3.0.16 to 3.2.2 and that update changed my forum image and the link back to the base one.

I've already resolved the image.

I can't remember what file i need to access to change the "LINK" when you click on the image.

Thanks all
by HellBelly
Mon Jan 22, 2018 2:36 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: ACP_SEND_STATISTICS (General Error)
Replies: 11
Views: 635

Re: ACP_SEND_STATISTICS (General Error)

Hi david

Migrated from 3.0.16 to 3.2.2

Used the migration write-up here: https://www.phpbb.com/support/docs/en/3 ... /upgrade3/

Worked great.
by HellBelly
Mon Jan 22, 2018 2:12 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: ACP_SEND_STATISTICS (General Error)
Replies: 11
Views: 635

ACP_SEND_STATISTICS (General Error)

Not sure what this is but after my migration to 3.2.2 i'm checking links in the APC and this is the only on that throws an error.

Any idea?

Capture123456.JPG
Capture123456.JPG (15.39 KiB) Viewed 634 times
Capture12345.JPG
by HellBelly
Mon Jan 22, 2018 1:02 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Migration TimeOut (Help With Options)
Replies: 2
Views: 62

Re: Migration TimeOut (Help With Options)

OMG!!! Worked!! Thank you Lumpy!! Seriously!!
Capture123.JPG
by HellBelly
Mon Jan 22, 2018 12:45 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Migration TimeOut (Help With Options)
Replies: 2
Views: 62

Migration TimeOut (Help With Options)

My Forum address http://www.sweptline.org/forums/ I followed the instruction tom the tee on the following page. https://www.phpbb.com/support/docs/en/3.2/ug/upgradeguide/upgrade3/ Thank you for putting this together. Went from 3.0.16 - 3.2.2 Everything was going great. Smooth install until 98% compl...
by HellBelly
Fri Mar 19, 2010 2:42 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: MySQL Query to retrieve Hidden User Selection
Replies: 2
Views: 109

Re: MySQL Query to retrieve Hidden User Selection

Worked like a champ! Thanks for helping me out!!

Scott
by HellBelly
Fri Mar 19, 2010 2:23 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: MySQL Query to retrieve Hidden User Selection
Replies: 2
Views: 109

MySQL Query to retrieve Hidden User Selection

I'm running 3.0.6 right now and getting ready to update, but a question arose regarding allowing hidden users in the forum. I know where to make the change to allow hidden or not. I needing help creating a query in MySQL so i can see see how many current users are using this feature and their user n...
by HellBelly
Fri Jun 05, 2009 8:13 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Admin Activation e-mail schooling
Replies: 4
Views: 180

Re: Admin Activation e-mail schooling

Thanks for the reply. The two test accounts we attempted to register as test did not send me and activation e-mail. While i was messing around in ACP, i received an e-mail requesting activation from a spammer.. Really weird... I didn't change anything but that activation e-mail was sent to me. I'll ...
by HellBelly
Fri Jun 05, 2009 6:55 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Admin Activation e-mail schooling
Replies: 4
Views: 180

Re: Admin Activation e-mail schooling

Well I'm not sure why I'm not getting the Admin activation approval e-mails. I show three admins in my admin group. 1 = My account which is set as founder and not set as default group. 2 = Account i created called "Activation" and set as group leader of Administrators 3 - Other admin (buddy of mine,...
by HellBelly
Fri Jun 05, 2009 6:22 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Admin Activation e-mail schooling
Replies: 4
Views: 180

Admin Activation e-mail schooling

Hey guys and gals, Currently on version phpBB 3.0.5 Question: Due to the Porn spam i got today on my board www.sweptline.org i decided to lock down the registration process and i will manually activate all accounts. I'm sure this is just a user error on my part and i need to be schooled. here is my ...
by HellBelly
Tue Oct 28, 2008 11:12 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Style sheet / .css not loading.. weird.
Replies: 4
Views: 222

Re: Style sheet / .css not loading.. weird.

stevemaury wrote:Using FTP, delete every file in the cache folder except .htaccess and index.htm.
Yep that is what did it... Ty for the quick response.. why did it do this? Just curious.
by HellBelly
Tue Oct 28, 2008 11:11 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Style sheet / .css not loading.. weird.
Replies: 4
Views: 222

Re: Style sheet / .css not loading.. weird.

OK that was weird, i purged the cache in the APC and look what happened... Everything started working again..

Thoughts? I'm sure that I don't understand how cache could have done this. Can anybody explain this.. lol

Scott..
by HellBelly
Tue Oct 28, 2008 11:05 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Style sheet / .css not loading.. weird.
Replies: 4
Views: 222

Style sheet / .css not loading.. weird.

Hi, I am at a complete loss here. I need some suggestions. I am currently on 3.0.1 Website: http://www.sweptline.org/forums/ This morning i started getting calls stating the forum was jacked up. Sure enough it appears that the style/css stuff is not loading. I don't have any mods on the forum, stand...

Go to advanced search