Search found 12 matches

by jabilator
Wed Jun 01, 2011 7:32 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] phpBB Invite 3.0.0
Replies: 342
Views: 98131

Re: [RC] phpBB Invite 1.3.5

Hi,

I have translated version 1.3.5 to spanish language

http://www.megaupload.com/?d=KYBWHSHD


Regards
by jabilator
Sun Jan 18, 2009 2:19 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Simple Hide BBcode MOD 0.3.0 (phpBB3 RC8)
Replies: 739
Views: 147327

Re: [BETA] Simple Hide BBcode MOD 0.3.0 (phpBB3 RC8)

jabilator wrote:This Mod works fine for me in phpbb 3.0.4.....
by jabilator
Wed Dec 17, 2008 5:10 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Simple Hide BBcode MOD 0.3.0 (phpBB3 RC8)
Replies: 739
Views: 147327

Re: [BETA] Simple Hide BBcode MOD 0.3.0 (phpBB3 RC8)

This Mod works fine for me in phpbb 3.0.4 but, if I just put a smile for example, when I published the message looks good, Example: :D :) then if I edit the post, the smail dissappear and there are only codes :D :) And also another thing, if I just put a URL, the mod do not automatically parse URLs ...
by jabilator
Wed Jul 30, 2008 8:19 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2270225

Re: Attachment Mod

privmsg.php file <?php /*************************************************************************** * privmsgs.php * ------------------- * begin : Saturday, Jun 9, 2001 * copyright : (C) 2001 The phpBB Group * email : support@phpbb.com * * $Id: privmsg.php 8342 2008-01-29 11:05:17Z Kellanved $ * * *...
by jabilator
Tue Jul 29, 2008 12:19 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2270225

Re: Attachment Mod

My privmsgs_read_body.tpl <table cellspacing="2" cellpadding="2" border="0" align="center"> <tr> <td valign="middle">{INBOX_IMG}</td> <td valign="middle"><span class="rowtitle">{INBOX} &nbsp;</span></td> <td valign="middl...
by jabilator
Mon Jul 28, 2008 8:14 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2270225

Re: Attachment Mod

I have the code exactly as I explained the problem so that I can not solve

I even put the file privmsgs_read_body.tpl of your download files "Premodified 2.0.23" and the result is the same

Thanks for your interest
by jabilator
Thu Jul 17, 2008 8:09 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2270225

Re: Attachment Mod

Attachment mod works fine for me, but in private messages, and in private messages only, the Attachment appears below the signature of the user publishes who it. I have had to modify some file badly, but I do not know what. I cannot use the pre-modded files because I have multiple mods installed on ...
by jabilator
Wed Jun 04, 2008 9:59 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2270225

Re: Attachment Mod

DavidIQ wrote:You've done the edit to viewtopic_body.tpl twice.

You have right.

I had been weeks with this problem and you have solved it to me in very just a short time.

Very many thanks
by jabilator
Tue Jun 03, 2008 10:01 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2270225

Re: Attachment Mod

My problem is that when putting attachment is published twice, one correctly and the other underneath the signature.

You can see the image

http://img256.imageshack.us/img256/1010/28589461jj4.jpg


Somebody knows I can fix how it?

Thank's in advanced
by jabilator
Wed Oct 24, 2007 8:26 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Users Reputation System Mod
Replies: 793
Views: 135304

Users Reputation System Mod

It doesn't works for me. I have the same error.

Thanks for your answer

regards
by jabilator
Tue Oct 23, 2007 10:18 am
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: [request] Upload portal_body MOD
Replies: 0
Views: 98

[request] Upload portal_body MOD

I am looking for this mod used in forums for upload custom portal_body.tpl to all templates from ACP


Image


Somebody knows how is the name of this mod ? or where I can download it ?


Regards
by jabilator
Tue Oct 23, 2007 9:58 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Users Reputation System Mod
Replies: 793
Views: 135304

Users Reputation System Mod

I have the same problem of many users. I follow the instructions but I have not fixed it. I edit the files http://img135.imageshack.us/img135/9421/83918188oz6.gif I have uploaded to my root the archives: reputation_mod_install_db_v100.php, reputation_mod_install_users_v100.php, and... http://img144....

Go to advanced search