Search found 443 matches

by ibelphegor
Mon Apr 16, 2018 7:58 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: functions_convert.php - Safe File?
Replies: 1
Views: 99

functions_convert.php - Safe File?

Hello, I scan my server and get Issue (as "critical"): Details: This file is a PHP executable file and contains the word "eval" (without quotes) and the word "unpack(" (without quotes). The eval() function along with an encoding function like the one mentioned are commonly used by hackers to hide th...
by ibelphegor
Sun Aug 07, 2016 4:47 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: user_topic_sortby_type Default after update 3.1.9
Replies: 1
Views: 135

user_topic_sortby_type Default after update 3.1.9

Hi all, Finally I updated from 3.10 to 3.1.9 :) I have one problem: All topic order by author not by time... So I run this in SQL: update phpbb_users set user_topic_sortby_type='t'; The problem: 1) Now the order by time but The older topic first... I want the new topic to be first 2) It's not affect...
by ibelphegor
Sun Jan 18, 2015 10:00 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: images uploaded in forum not showing up
Replies: 7
Views: 422

Re: images uploaded in forum not showing up

I understand. Thanks @Lumpy Burgertushie.
I will drop the tables and upload DB backup again. hope it will fix the problem.
by ibelphegor
Sun Jan 18, 2015 9:48 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: images uploaded in forum not showing up
Replies: 7
Views: 422

Re: images uploaded in forum not showing up

I know...

When I update from 3.0.11 to 3.012 I download clean pack and Overwrite my old file (EXP files/images etc')
The same when update from 3.0.12 to 3.1 - then I Run Update.
But I get so many Error so I roll back to 3.0.11 (Overwrite my old files and import Old DB)

Thanks
by ibelphegor
Sun Jan 18, 2015 9:19 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: images uploaded in forum not showing up
Replies: 7
Views: 422

Re: images uploaded in forum not showing up

At the beginning I create full backup and upload to the new host, Then I create new database and import the OLD DB backup. After that I make update to 3.0.12 AND after that update for 3.1 - But it gave me many errors So I decided to Overwrite Old files (3.0.11 backup) and Import OLD db again, And de...
by ibelphegor
Sun Jan 18, 2015 12:51 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: images uploaded in forum not showing up
Replies: 7
Views: 422

images uploaded in forum not showing up

Hi all, After move site to other hosting all of images uploaded in forum not showing up. I don't want to update Database or site I will do it later (I want to clean all mods and install 3.1). For now I will be happy if someone can help me wit this ver. permission- owner, group, folders are good. Tha...
by ibelphegor
Mon Jul 30, 2012 9:53 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC]Multiple ranks (not linked to usergroups) - 1.01
Replies: 863
Views: 106902

Re: [RC]Multiple ranks (not linked to usergroups) - 1.01

Th3 Cr0w

In acp_users.php find:

Code: Select all

$rank_id = request_var('user_rank', 0);
Add after

Code: Select all

$rank2_id = request_var('user_rank2', 0);
$rank3_id = request_var('user_rank3', 0); 
by ibelphegor
Sun Jul 29, 2012 8:01 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC]Multiple ranks (not linked to usergroups) - 1.01
Replies: 863
Views: 106902

Re: [RC]Multiple ranks (not linked to usergroups) - 1.01

1.0.2 MOD download link not working. reupload please.

Thanks.
by ibelphegor
Mon Jan 16, 2012 7:44 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [Beta] HGP-Get Stamp
Replies: 21
Views: 1670

Re: [Beta] HGP-Get Stamp

Can you add new link? I want to test this mod.
Thanks.
by ibelphegor
Sat Jan 14, 2012 5:23 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [Beta] HGP-Get Stamp
Replies: 21
Views: 1670

Re: [Beta] HGP-Get Stamp

This is very nice idea. I was looking for solution to show other admin's that I'm Write a comment to this post. And maybe to show to user that open the post (if refreshing page) that comment in process.. it will need some edit for example add permission to stamp button, but np. Nice one and add to N...
by ibelphegor
Mon May 30, 2011 8:40 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: user notes have disappeared after some time
Replies: 2
Views: 136

Re: user notes have disappeared after some time

No. I mean where admins are writing notes on users.
by ibelphegor
Mon May 30, 2011 12:25 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: user notes have disappeared after some time
Replies: 2
Views: 136

user notes have disappeared after some time

I Can't understand why after some time user notes disappeared.
It's connected to warning settings? There is time settings to delete user note automatic?
Or maybe i have bug?

I want the user notes stay until i will (group with permissions) will delete.

Thanks
by ibelphegor
Wed May 25, 2011 9:06 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] Attachments in subfolders
Replies: 128
Views: 28937

Re: [RC] Attachments in subfolders

Yes Oyabun1 Thank you very much for the explanation. English not my strong side... :P But, i think Forum folder will be enough and then I-FR70 method. Topic id will make a very big list + attachments folder (I-FR70 method). In this why you can clean forum or make backup to important forum. I think i...
by ibelphegor
Tue May 24, 2011 4:38 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB Sidebar
Replies: 118
Views: 19843

Re: [BETA] phpBB Sidebar

Great mod. add to Notify.
:)
by ibelphegor
Tue May 24, 2011 2:55 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] Attachments in subfolders
Replies: 128
Views: 28937

Re: [RC] Attachments in subfolders

Sounds good, although in this way I can't detect files in folders. If for example there is a forum that after some time I want to delete files, using this method is not possible. Was better in my opinion if you make top folder by forum and then your method of sub-folders. Btw, what's happen to old a...

Go to advanced search