Search found 1098 matches

by mej284
Sun Jul 07, 2013 6:41 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Did Clean Install
Replies: 5
Views: 4259

Re: Did Clean Install

thanks
by mej284
Sun Jul 07, 2013 6:14 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Did Clean Install
Replies: 5
Views: 4259

Re: Did Clean Install

Sorry didn't help, is there anything special to get rid of all the old pods from the posts and out of the admin panel
by mej284
Sun Jul 07, 2013 4:04 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Did Clean Install
Replies: 5
Views: 4259

Re: Did Clean Install

I am wondering if I do install/database_update.php would that eliminate my problem.
by mej284
Sun Jul 07, 2013 3:56 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Did Clean Install
Replies: 5
Views: 4259

Did Clean Install

I did a clean install to get rid of all the old mods that where never updated. My goal was to have a board with no mods and latest version. I copied a fresh copy over all the old files execept config.php. I get errors still I beliece being caused by on of the bbcode mods is there a way to correct th...
by mej284
Mon Aug 15, 2011 12:08 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned Styles
Topic: [ABD] X-Treme Style v3.2 (Blue-Red-Green)
Replies: 365
Views: 66136

Re: [Release] X-Treme Style v3.2 (Blue-Red-Green)

Ok, I have been trying for like 2 days to get my logo centered without any luck.. Could you please help me with this.. I removed the code that you said and purged the cache and it still isn't working.. Here is my overall_header.html.. <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "...
by mej284
Fri Jul 22, 2011 9:53 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Wont install mods
Replies: 4
Views: 641

Re: Wont install mods

You can close this if you want.
by mej284
Wed Jul 20, 2011 2:38 am
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Wont install mods
Replies: 4
Views: 641

Re: Wont install mods

I have been having problems getting automod to work on some styles, X-Treme, X-Static and X-Silver any style that have a hyphen or an underscore. Now part of the problem was mine because I wasn't naming some of the styles properly in the cfg files and I am correcting that but it still would not work...
by mej284
Mon Jul 18, 2011 12:17 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Wont install mods
Replies: 4
Views: 641

Re: Wont install mods

Any clues.
by mej284
Sat Jul 16, 2011 1:35 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Wont install mods
Replies: 4
Views: 641

Re: Wont install mods

Here is more of an update. I am trying to make automods to update my styles. But I have noticed one problem. I don't get this problem with any updates for the files in the theme and imageset folders. But in the the template folder if there is a hyphen in the name like X-Treme I get this problem [php...
by mej284
Sat Jul 16, 2011 12:52 am
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Wont install mods
Replies: 4
Views: 641

Wont install mods

Has anyone got automod to work since 3.0.9
by mej284
Wed Jun 15, 2011 9:35 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Quick quote for phpBB3 native quick reply 1.0.3
Replies: 30
Views: 5554

Re: [RC] Quick quote for phpBB3 native quick reply 1.0.2

I got it working, just need to follow instructions. I am working on an automod now.
by mej284
Wed Jun 15, 2011 12:17 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Quick quote for phpBB3 native quick reply 1.0.3
Replies: 30
Views: 5554

Re: [RC] Quick quote for phpBB3 native quick reply 1.0.2

Put the one file into the template folder and made the changes to the language/en/viewtopic.php, styles/prosilver/template/quickreply_editor.html and styles/prosilver/template/viewtopic_body.html files

I then purged cache and refreshed the template files still no go.
by mej284
Wed Jun 15, 2011 2:29 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Quick quote for phpBB3 native quick reply 1.0.3
Replies: 30
Views: 5554

Re: [RC] Quick quote for phpBB3 native quick reply 1.0.2

Does this work with prosilver 3.0.8 I highlight text and select quick quote. All I get is the quick reply block open and it is empty.
by mej284
Thu Apr 14, 2011 3:37 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [RC] Classifieds MOD 2.0.0
Replies: 1693
Views: 152596

Re: [RC] Classifieds MOD 0.9.9

Appears this is not going to be out anytime soon. I guess I will have to install the older mod, I was sure hoping.
by mej284
Sat Apr 09, 2011 5:53 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [RC] Classifieds MOD 2.0.0
Replies: 1693
Views: 152596

Re: [RC] Classifieds MOD 0.9.9

Just checking in to see what the status is. Want to get this on my site but I would rather just put the new version on then put the old and have to update.

Go to advanced search