Search found 11 matches

by bikerjeg
Wed Feb 13, 2008 2:06 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: help with navbar error in theme
Replies: 2
Views: 168

Re: help with navbar error in theme

does anybody have an idea how I can fix this?
by bikerjeg
Tue Feb 12, 2008 6:14 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: help with navbar error in theme
Replies: 2
Views: 168

help with navbar error in theme

Hey guys. I was working on a few modifications for a design for a forum in phpbb and I am having just one error which i cannot figure out. Here's a link to the theme live http://anasophiasanchez.com/testforum/index.php?style=4 The error is the blue navbar inside the content area. All the text "Board...
by bikerjeg
Fri Nov 16, 2007 8:01 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: what css stylesheet is used for the forum title colors?
Replies: 1
Views: 196

what css stylesheet is used for the forum title colors?

I looked through all css files but I can't find the area to change the forum title colors. I am working on this customization of phpbb http://foros.anasophiasanchez.com/index.php?style=10 but the default white text for the forum titles makes it hard to read the titles with the new pink striped backg...
by bikerjeg
Fri Nov 09, 2007 2:10 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: buttons disappeared
Replies: 1
Views: 117

buttons disappeared

After installing the Spanish translation plugin for phpbb3 I noticed the buttons disappeared from my forum. Users are no longer able to post new threads or reply. What can I do to get the buttons back while using the plugin? I can change back to English and the buttons reappear but that is useless t...
by bikerjeg
Thu Nov 08, 2007 9:20 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: admin password lost during conversion to phpbb3
Replies: 4
Views: 282

Re: admin password lost during conversion to phpbb3

pretty sure there wasn't an error. all I did was replace the part of the ucp_activate.php file mentioned in the link you posted and ran the SQL command. although I am not sure if I am supposed to put in the table prefix for the previous version or for the current phpbb3 install. Last time I used the...
by bikerjeg
Thu Nov 08, 2007 8:53 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: admin password lost during conversion to phpbb3
Replies: 4
Views: 282

Re: admin password lost during conversion to phpbb3

This is a result of a bug in the software which has already been fixed in the next release, have a read of this article on how to sort this issue :) SWEET!!! THanks a lot :lol: iT definately works now EDIT: sorry I spoke too soon. I was able to log in into the regular user interface but when trying...
by bikerjeg
Thu Nov 08, 2007 6:33 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: admin password lost during conversion to phpbb3
Replies: 4
Views: 282

admin password lost during conversion to phpbb3

I upgraded to phpbb3 from a phpbb2 installation and after the successful upgrade i am not able to login. So now I don't have access to the admin control panel. I get this error when I try to login: "It was not possible to convert your password when updating this bulletin board’s software. Please req...
by bikerjeg
Thu Nov 08, 2007 5:06 am
Forum: [2.0.x] Convertors
Topic: [SUPPORT] SMF 1.1.1 to phpBB2
Replies: 233
Views: 68213

Re: [SUPPORT] SMF 1.1.1 to phpBB2

EDIT: never mind it magically worked after a third try of the installation from scratch. :lol: Thanks for the help ;) there must have been a third reason why this was happening. I did have both tables within one datbase and the prefix is definately "smf_" I tried doing this from scratch again on a ...
by bikerjeg
Thu Nov 08, 2007 12:46 am
Forum: [2.0.x] Convertors
Topic: [SUPPORT] SMF 1.1.1 to phpBB2
Replies: 233
Views: 68213

Re: [SUPPORT] SMF 1.1.1 to phpBB2

can anyone help? I still can't get the converter to work for smf 1.1.3. any help would be very much appreciated.
by bikerjeg
Wed Nov 07, 2007 5:25 am
Forum: [2.0.x] Convertors
Topic: [SUPPORT] SMF 1.1.1 to phpBB2
Replies: 233
Views: 68213

Re: [SUPPORT] SMF 1.1.1 to phpBB2

@ Dicky

I followed your suggestion but I still get the same error:
"No tables found. Please check your table prefix and try again."

I'm using the table prefix smf_ and I have added the smf tables to the phpbb database

what am I doing wrong?
by bikerjeg
Wed Nov 07, 2007 2:05 am
Forum: [2.0.x] Convertors
Topic: [SUPPORT] SMF 1.1.1 to phpBB2
Replies: 233
Views: 68213

Re: [SUPPORT] SMF 1.1.1 to phpBB2

I tried converting my smf 1.1.3 forum to phpbb2 using the converter, but I get an error. It keeps telling me the database prefix to smf does not exist. How do I solve this issue and did anyone else have a similar problem?

Go to advanced search