Search found 25 matches

by haravinth
Sun Mar 21, 2004 8:11 pm
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: databse backup
Replies: 10
Views: 547

instead of uploading the database from phpbb, upload it from phpmyadmin. it will work.
by haravinth
Sun Mar 21, 2004 2:20 pm
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: Google AdWords / PHP Switch question
Replies: 20
Views: 2642

i am using argenBlue style... do u think there might be a problem in this code? $noads = array("search", "profile", "login", "login", "portal", "memberlist"); No, let's see your page_header.php... Here is my page_header.php // Format Timezone. We are unable to use array_pop here, because of PHP3 co...
by haravinth
Sun Mar 21, 2004 3:13 am
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: Google AdWords / PHP Switch question
Replies: 20
Views: 2642

i am using argenBlue style...

do u think there might be a problem in this code?

Code: Select all

$noads = array("search", "profile", "login", "login", "portal", "memberlist"); 
by haravinth
Sat Mar 20, 2004 6:54 pm
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: Google AdWords / PHP Switch question
Replies: 20
Views: 2642

but i have my one .php files too...i want to display adds there too....if i put it in overall_header.tpl....my ezportal will take that template and it will display the header in my own something.php page....

I don';t wan;t to go through all the pages and put my add.
by haravinth
Sat Mar 20, 2004 6:44 pm
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: Junction of Forum's
Replies: 112
Views: 43153

Hello I've been testing this script but it doesn't want to seem to work for me. This is the output from when I run the script. $dbms = 'mysql'; $phpbb_root_path = ''; $dbhost = 'localhost'; $dbuser = 'firejack'; $dbpasswd = 'password'; // Name and prefix for the database that should keep the origin...
by haravinth
Sat Mar 20, 2004 6:14 pm
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: Google AdWords / PHP Switch question
Replies: 20
Views: 2642

it still didn;t work.. :( here is my new overall_header.tpl <td height="25" align="center" valign="top" nowrap="nowrap"><span class="mainmenu"><a href="{U_PROFILE}" class="mainmenu">{L_PROFILE}</a> :: <a href="{U_PRIVATEMSGS}" class="mainmenu">{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a> :: <a href="{U_BANK}" class="...
by haravinth
Sat Mar 20, 2004 4:16 pm
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: Google AdWords / PHP Switch question
Replies: 20
Views: 2642

it didn;t work....it is still showing up in login page. I am using smartor's Ezportal too. here is the code i put... on overall_header.tpl <td height="25" align="center" valign="top" nowrap="nowrap"><span class="mainmenu"><a href="{U_PROFILE}" class="mainmenu">{L_PROFILE}</ a> :: <a href="{U_PRIVATE...
by haravinth
Sat Mar 20, 2004 3:11 pm
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: Google AdWords / PHP Switch question
Replies: 20
Views: 2642

could you please give me some direction on where to insert this code in page_header.php??? plus google adsense code is java script code...is it ok to just take that script and put it in php file??
by haravinth
Mon Feb 23, 2004 6:42 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: I got a serious problem....
Replies: 2
Views: 285

plz plz....i really needd help.
by haravinth
Mon Feb 23, 2004 12:44 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: I got a serious problem....
Replies: 2
Views: 285

anyone??? plz help me..........
by haravinth
Sun Feb 22, 2004 10:59 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: I got a serious problem....
Replies: 2
Views: 285

I got a serious problem....

I have phpbb 2.0.6 installed on my site and when ever me or other people try to post something it is saying "You cannot make another post so soon after your last; please try again in a short while."..but i didn't post anything for 2 days....on my control panel i put the timer to 5 sec. Other problem...
by haravinth
Tue Feb 03, 2004 11:55 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Getting some error on registration.
Replies: 3
Views: 316

someone plz help me.... :(
by haravinth
Tue Feb 03, 2004 8:17 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Getting some error on registration.
Replies: 3
Views: 316

how do i disable sending e-mail from phpbb so when users are registered phpbb won't send them e-mail.

plus i put "Enable account activation" to "None".

other thing is how do i disable SMTP??
i allready have set 'Use SMTP Server for email" to "No"

pluse i am hosting my website on my own server.
by haravinth
Tue Feb 03, 2004 6:06 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Getting some error on registration.
Replies: 3
Views: 316

Getting some error on registration.

My phpbb board (2.0.6) is giving me the following error when ever someone try to register. it is saying Failed sending email :: PHP :: DEBUG MODE Line : 234 File : C:\apache2\htdocs\phpbb\includes\emailer.php When ever I (admin) try to send mass e-mail it is giving the following error too. :( Ran in...
by haravinth
Sat Jan 25, 2003 1:57 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: protect a forum
Replies: 9
Views: 798

does any one know how to do this???

Go to advanced search