Search found 47 matches

by Hatake Ryuuzaki
Fri Feb 20, 2009 2:39 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: SEO MOD
Replies: 1150
Views: 225680

Re: SEO MOD

I know this could be the worse option to fix the problem, but I really don't know how fix it properly. Anyways, this is my temporal fix: 'U_MARK_FORUMS' => ($user->data['is_registered'] || $config['load_anon_lastread']) ? append_sid("http://yourdomain.com/index.php", 'hash=' . generate_link_hash('gl...
by Hatake Ryuuzaki
Fri Feb 20, 2009 12:32 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Support - Getting a members password
Replies: 19
Views: 551

Re: Support - Getting a members password

I think this is not possible, since all passwords are encrypted. And even if could be possible, isn't illegal?

Edit: Sorry. I didn't saw the previous message before posting.
by Hatake Ryuuzaki
Thu Dec 25, 2008 12:04 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Upgrading from phpBB3 3.0 to 3.0.4
Replies: 4
Views: 163

Re: Upgrading from phpBB3 3.0 to 3.0.4

Thank you, it works. I don't have any problem.
by Hatake Ryuuzaki
Wed Dec 24, 2008 9:50 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Upgrading from phpBB3 3.0 to 3.0.4
Replies: 4
Views: 163

Upgrading from phpBB3 3.0 to 3.0.4

Well... I was a little... "disconected" from the new releases of phpBB3... And now I have some time to update my board. But I have a problem: In my forum, there are many MODs installed and I can't simply replace the old files with the news. Right now I'm downloading my board from the server and maki...
by Hatake Ryuuzaki
Sat Dec 06, 2008 4:54 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Bots indexing viewtopic
Replies: 2
Views: 82

Re: Bots indexing viewtopic

Thank you :)
by Hatake Ryuuzaki
Sat Dec 06, 2008 4:39 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Bots indexing viewtopic
Replies: 2
Views: 82

Bots indexing viewtopic

Hi. I installed the phpBB3 SEO MOD. As you know, this MOD rewrites the URL's in the forum, changing /forum/viewtopic.php?f=XX&t=XXX to a friendly url, such /forum/an-example-thread-t753.html      And my doubt begins here. I noticed that GoogleBot is still indexing the old url. Is there any problem i...
by Hatake Ryuuzaki
Wed Dec 03, 2008 7:00 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: ACP Announcement Centre
Replies: 2432
Views: 202918

Re: ACP Announcement Centre

Thanks, here the Spanish Translation: http://www.mediafire.com/?2o1jvybmjmt


I hope it is useful to somebody.
by Hatake Ryuuzaki
Wed Dec 03, 2008 6:55 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: ACP Announcement Centre
Replies: 2432
Views: 202918

Re: ACP Announcement Centre

Thanks, here the Spanish Translation: http://www.mediafire.com/?2o1jvybmjmt


I hope it is useful to somebody.
by Hatake Ryuuzaki
Mon May 26, 2008 11:09 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Change default style via phpmyadmin
Replies: 3
Views: 500

Re: Change default style via phpmyadmin

Ok, thank you. But this don't fix the problem. If the option "replace user style" is active, how I can disable it? via phpmyadmin, of course.
by Hatake Ryuuzaki
Mon May 26, 2008 5:10 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Change default style via phpmyadmin
Replies: 3
Views: 500

Change default style via phpmyadmin

The topic title explain my problem. I need change the default style via phpmyadmin. ¿Someone can give me instructions? ¿What table i must modify? If you use screencaptures, I will be grateful.

Thanks in advance.
by Hatake Ryuuzaki
Mon Apr 28, 2008 6:30 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: BBcode Management
Replies: 0
Views: 126

BBcode Management

Well, I don't need a super MOD, via ACP. I only need a MOD, (or instructions) about how modify the order of the BBcode button, included the Custom BBcodess and replace the default button by an image related to it function. Example: http://img216.imageshack.us/img216/3656/bbcodeuz1.jpg Its only the p...
by Hatake Ryuuzaki
Sat Apr 05, 2008 5:10 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: SEO MOD
Replies: 1150
Views: 225680

Re: SEO MOD

MaxEisley wrote:Thx a lot, now it was working all correctly, thx very much.
Thanks to JinYoshi, who resolved this bug. ;)
by Hatake Ryuuzaki
Sat Apr 05, 2008 1:17 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: SEO MOD
Replies: 1150
Views: 225680

Re: SEO MOD

MaxEisley wrote:Can someone help me? I checked instalation again and i have all correct. And i tryed flicker repair cpde and it doesnt repair my problem. Need help from someone, thx.
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5#p4094995
by Hatake Ryuuzaki
Wed Apr 02, 2008 8:09 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: SEO MOD
Replies: 1150
Views: 225680

Re: SEO MOD

Hatake Ryuuzaki wrote:And the old urls don't redirect to the new url format in any way.
Someone can help me?
by Hatake Ryuuzaki
Fri Mar 28, 2008 6:10 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: SEO MOD
Replies: 1150
Views: 225680

Re: SEO MOD

Try to uncomment this line: setlocale(LC_CTYPE, 'en_US.UTF-8'); And if you are in linux, check if you have this locale: # cat /etc/locale.gen Thanks, but I can't find this line in functions_seo.php :/ Can you post the full code of your file? And please, help me with the problem of old url's- Thanks

Go to advanced search