Search found 7 matches

by pdot_rob
Wed Feb 20, 2008 12:22 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Custom Title MOD
Replies: 1238
Views: 248788

Re: [2.0.6] Custom Title MOD

$lang['Delete_disallow_explain'] = 'You can remove a disallowed username by selecting the username from this list and clicking delete';submit'; Thank you thank you thank! I don't know how the submit; got there, but I removed that and it all works now. Thanks again, that was a definite brain fart on...
by pdot_rob
Tue Feb 19, 2008 11:47 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Custom Title MOD
Replies: 1238
Views: 248788

Re: [2.0.6] Custom Title MOD

If you have no mods installed you can try this one which is a txt file. So download, save as lang_admin.php and upload into the language/lang_english/ folder. In lieu of that, what does it state on line 579 of your lang_admin file? My board is fairly heavily modded. Line 579 of the lang_admin.php f...
by pdot_rob
Tue Feb 19, 2008 9:38 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Custom Title MOD
Replies: 1238
Views: 248788

Re: [2.0.6] Custom Title MOD

Hi there, I just installed this mod and it seems to be working except for one problem...when I try to log into my administration panel, I now get the following error message: Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/wwwmcd7/public_html/forum/language/lang_english/lan...
by pdot_rob
Sun Nov 25, 2007 7:17 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.11] Resize Posted Images Based on Max Width
Replies: 344
Views: 118134

Re: [2.0.11] Resize Posted Images Based on Max Width

Hi all,

I just installed this mod and it works fine in Firefox, but in IE7 when I click on the resized image within the post, a blank window opens with "about:blank" in the address bar and "Blank Page" as the title. Does anybody know how I can fix this?
by pdot_rob
Sat Nov 24, 2007 2:04 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Installation Problems - No Admin Index?
Replies: 2
Views: 131

Re: Installation Problems - No Admin Index?

Auto Cookies MOD did the trick. I actually tried that just after posting...thanks for the reply.
by pdot_rob
Sat Nov 24, 2007 1:58 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Installation Problems - No Admin Index?
Replies: 2
Views: 131

Installation Problems - No Admin Index?

Hi guys, I just upgrade to version 2.0.22 as I had 2.0.19 before. I did this by removing everything from the forum directory, deleting my SQL database on my server and starting from scratch. I made a new SQL database on my server and uploaded all the new files and directories from the 2.0.22 version...

Go to advanced search