Search found 6 matches

by makenoiz
Tue Oct 12, 2010 6:20 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 550 in your email client
Replies: 1
Views: 223

550 in your email client

phpbb 3.0 I recently switched from one host to another. On the original host we use the local mail function in config. The new host says to use SMTP so we are. Everything is fine except in one thread when we post there we get this Ran into problems sending Mail. Response: 550 in your email client. D...
by makenoiz
Tue Sep 28, 2010 7:43 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Failed sending email :: PHP ::
Replies: 2
Views: 254

Re: Failed sending email :: PHP ::

By the way, mail does get sent. Thats the weird part. It gets sent but the error occurs. I know I can just comment out the error in the code, but Id rather get to the root of the problem.

Thanks
by makenoiz
Tue Sep 28, 2010 6:39 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Failed sending email :: PHP ::
Replies: 2
Views: 254

Failed sending email :: PHP ::

We just migrated from InMotionHosting to HostForweb. Migration went well except now mail is not sent after registration. We get the error: Failed sending email :: PHP :: DEBUG MODE Line : 234 File : emailer.php I have read a lot about this and I have tried many suggestions but nothing helps. Host sa...
by makenoiz
Sat Nov 24, 2007 10:14 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Approval MOD
Replies: 227
Views: 68325

Re: Approval MOD

Ok I made 2 groups, then I was able to set permissions however, the post are still getting through. The reg system does not ask people what group they want to be in. II dont want to deal with usergroups. just simply want all posts to go to admin first. It seems like this should be simple. Any help w...
by makenoiz
Sat Nov 24, 2007 9:57 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Approval MOD
Replies: 227
Views: 68325

Re: Approval MOD

I have gone back a few page and read about the control panel, I have read the instructions, read me, 2 hours of searching on the forum and I cant set the mod up. I have it installed with no problems, but I cant see where to set the permissions. I never get the The general forum permissions box... wh...
by makenoiz
Sat Nov 24, 2007 7:40 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: please remove
Replies: 1
Views: 137

please remove

Please remove

Go to advanced search