Search found 13640 matches

by david63
Tue Aug 14, 2018 7:23 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Upgrade 3..2.2 from 3.2.0
Replies: 8
Views: 355

Re: Upgrade 3..2.2 from 3.2.0

wads24 wrote:
Tue Aug 14, 2018 6:57 am
Not I am getting a HTTP ERROR 500 page... Any ideas?
Check your server error logs
by david63
Tue Aug 14, 2018 5:47 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Quick Reply Enabled But It Doesn't Show
Replies: 4
Views: 91

Re: Quick Reply Enabled But It Doesn't Show

Does it show if you use the default prosilver style?
by david63
Mon Aug 13, 2018 8:16 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum down after updating to 3.2.2 and clearing cache
Replies: 5
Views: 159

Re: Forum down after updating to 3.2.2 and clearing cache

SylvG wrote:
Mon Aug 13, 2018 6:25 pm
That one also returns a HTTP ERROR 500
What do your server error logs say about the error?
by david63
Mon Aug 13, 2018 12:01 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: Some very noob questions
Replies: 19
Views: 279

Re: Some very noob questions

some hostings can install phpbb directly from panel, without having to install it manually. Do not use hosts "one click" installs. These types of installs use modified phpBB files and as such nobody here knows what has changed so if/when you have a problem providing support is difficult to impossib...
by david63
Mon Aug 13, 2018 6:42 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: No new post button?
Replies: 1
Views: 63

Re: No new post button?

Is the button there in the default prosilver style? If it is then there is a problem with your style and you should seek support at the place where you got the style. If the button is not there in prosilver then you probably have a problem with your permissions.
by david63
Sun Aug 12, 2018 2:57 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: PHPBB Forum Is Very Slow taking too long time to load
Replies: 1
Views: 99

Re: PHPBB Forum Is Very Slow taking too long time to load

Have you tried using the default style to see what difference that makes?

Also is there any specific reason why you have replaced the powered by phpBB copyright message with your own?
by david63
Sun Aug 12, 2018 7:06 am
Forum: [3.2.x] Styles Support & Discussion
Topic: h3 class not being honored
Replies: 6
Views: 167

Re: h3 class not being honored

Probably a silly question but is the css being loaded?
by david63
Sat Aug 11, 2018 8:58 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.2][BETA] Symbols
Replies: 16
Views: 545

Re: [3.2][DEV] Symbols

Can I just make a couple of observations -

1. You should not be using globals in either controllers or listeners - these should be injected.

2. Language files should only be loaded when needed - currently you are loading the language on every page.
by david63
Sat Aug 11, 2018 10:29 am
Forum: [3.2.x] Styles Support & Discussion
Topic: How to change Inactive User Manager account deletion text language
Replies: 1
Views: 86

Re: How to change Inactive User Manager account deletion text language

It sounds as if you have not got the full language pack - or some of it has not been translated. Re-download the latest language pack pack and upload it to your site.
by david63
Sat Aug 11, 2018 9:13 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Another - The file environment.yml does not exist
Replies: 11
Views: 341

Re: Another - The file environment.yml does not exist

so.... Is there any official way to get this confirmed as a bug? as it stands now theres no way I can ever upgrade As it is already in the Bug Tracker awaiting on somebody to look into it then until the bug is actioned the answer to your question is probably no. I would suggest that you add your co...
by david63
Sat Aug 11, 2018 7:20 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: google bot showing in registered users
Replies: 8
Views: 186

Re: google bot showing in registered users

david63 wrote:
Sat Aug 11, 2018 6:56 am
Where is it showing in Registered Users?
by david63
Sat Aug 11, 2018 6:56 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: google bot showing in registered users
Replies: 8
Views: 186

Re: google bot showing in registered users

Where is it showing in Registered Users?

It is probably as simple as deleting it from the Registered Users group and adding it to the Bots group, if it is not already in that group.
by david63
Thu Aug 09, 2018 4:36 pm
Forum: Extension Writers Discussion
Topic: Group of authors and submission to the CDB.
Replies: 6
Views: 242

Re: Group of authors and submission to the CDB.

There is a precedent - phpbbmodders.net that is set up as a member but does not post, so I see no reason why you could not create a member phpbbstudio for the purpose

Go to advanced search