Search found 16 matches

by zerocooly2kde
Sun Aug 01, 2010 11:31 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] File manager never use ftp again
Replies: 26
Views: 2960

Re: [RC] File manager never use ftp again

Warning: unlink(C:\Inetpub\vhosts\eeeeb.de\httpdocs\forums\explorer/scripts.tar.gz) [function.unlink]: Permission denied in C:\Inetpub\vhosts\eeeeb.de\httpdocs\forums\explorer\libraries\standalone.php on line 388 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at...
by zerocooly2kde
Tue Jul 06, 2010 4:07 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: I am unable to see the 'automod' module in the acp
Replies: 5
Views: 396

Re: I am unable to see the 'automod' module in the acp

Does anyone know why the permission setting 'Can use AutoMOD' isn't saved?
Where is the permission saved, in the database?

As mentioned the other problem is that I can't see the ".Mods" Tab in the acp.
What might be the problem here?

I really could use some help here, please!

Thanks
by zerocooly2kde
Sat Jul 03, 2010 8:00 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: I am unable to see the 'automod' module in the acp
Replies: 5
Views: 396

Re: I am unable to see the 'automod' module in the acp

Thanks for your answer.
Yeas I ran the installation but the .Mods menu doesn't shows up.
Why is the permission 'Can use AutoMOD' not saving?
by zerocooly2kde
Fri Jul 02, 2010 5:13 am
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: I am unable to see the 'automod' module in the acp
Replies: 5
Views: 396

I am unable to see the 'automod' module in the acp

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.7-PL1 Is your board a fresh install or a conversion? Fresh Install Do you have any MODs installed? Yes What MODs do you have installed? automatic_dst_2, phpBB_Statistics_1.0.2, automod 1.00 What styles do you currently have inst...
by zerocooly2kde
Fri Jul 02, 2010 5:11 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: ACP .Mods and AutoMod menu not showing up
Replies: 3
Views: 441

Re: ACP .Mods and AutoMod menu not showing up

Ok thanks for the answer.
But the '.Mods' menu on the top in the acp is a part of the normal phpbb package, or not?
This is also not showing up.
by zerocooly2kde
Thu Jul 01, 2010 9:02 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: ACP .Mods and AutoMod menu not showing up
Replies: 3
Views: 441

ACP .Mods and AutoMod menu not showing up

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.7-PL1 What is your board's URL? n/a Who do you host your board with? Hosted on a virtual windows server by Nerionics to which I have full access How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Is your...
by zerocooly2kde
Sat Jun 19, 2010 9:26 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: After AutoMOD installation
Replies: 14
Views: 11335

Re: After AutoMOD installation

New permission settings have been added. Be sure to check your permission settings and see that they are as you would like them. what's meant by this is that a group permission was added : "Can use automod" . you can set it to the usergroup you like in the ACP. http://i47.tinypic.com/1037goo.png I ...
by zerocooly2kde
Wed Jun 16, 2010 1:40 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Automod tab not showing up on ACP
Replies: 13
Views: 12712

Re: Automod tab not showing up on ACP

Hi i got the same problem. I can’t see the option „AutoMOD“ in the upper menu. Under „Permissions / Permissions roles / Admin roles / Full Admin‘ I set the option ‚Can use AutoMOD‘ from ‚no‘ to ‚yes‘ and pressed ‚submit‘. I checked again if the change was mage but the option was reset back to ‚no‘. ...
by zerocooly2kde
Wed Nov 05, 2008 12:45 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] World of Warcraft Character List
Replies: 128
Views: 27649

Re: [DEV] World of Warcraft Character List

zerocooly2kde wrote:Hi very nice mod, just got one problem, when I enter a name with a special character it shows "??".
Example:
Harmôny -> Harm??ny

Any idea?
Can someone plz help me with this, I am not that good at programming.

thx
by zerocooly2kde
Mon Nov 03, 2008 2:05 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] World of Warcraft Character List
Replies: 128
Views: 27649

Re: [DEV] World of Warcraft Character List

Hi very nice mod, just got one problem, when I enter a name with a special character it shows "??".
Example:
Harmôny -> Harm??ny

Any idea?
by zerocooly2kde
Sun Nov 02, 2008 12:24 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] My Page - Personal web page for your members
Replies: 964
Views: 61213

Re: [BETA] My Page - Personal web page for your members

This is not the first mod I installed, I did everything you said.
It is Prosilver based.
by zerocooly2kde
Sat Nov 01, 2008 10:29 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] My Page - Personal web page for your members
Replies: 964
Views: 61213

Re: [BETA] My Page - Personal web page for your members

Refreshed template and enabled all permissions.
I am using the style UTIS.
I installed other mods which show new tabs in the UCP but this one doesn't.
by zerocooly2kde
Sat Nov 01, 2008 3:46 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] My Page - Personal web page for your members
Replies: 964
Views: 61213

Re: [BETA] My Page - Personal web page for your members

Hi I got a problem, I followed all the steps but the Mypage tag won't show up in den UCP. * Uploaded files * Made modifications * Ran /mypage_install/ -> all ok * Purged cache The modules are there and enabled: Module management -> User Control Panel -> MyPage Also under: Module management -> Admini...
by zerocooly2kde
Sat Nov 01, 2008 1:02 am
Forum: [3.0.x] Styles in Development
Topic: [RELEASE] UTIS [Blue] (for Gold 3.0.1)
Replies: 54
Views: 9454

Re: [RELEASE] UTIS [Blue] (for Gold 3.0.1)

I really like this style, too bad that it is no longer supported.
Is there anyone who takes over?

Go to advanced search