Search found 115 matches

by Frode789
Sat Jan 18, 2014 1:47 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Integrating phpbb into Wordpress - a few minor CSS issues
Replies: 5
Views: 550

Re: Integrating phpbb into Wordpress - a few minor CSS issue

pit-PL wrote:colorstheme.css might be what you're looking for.
This CSS Stylesheet has been parsed with WP-United. The source is colorstheme.css.
Yes obviously, but I don't see it on the FTP. (in either phpbb or wp dir)
by Frode789
Sat Jan 18, 2014 11:23 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Integrating phpbb into Wordpress - a few minor CSS issues
Replies: 5
Views: 550

Re: Integrating phpbb into Wordpress - a few minor CSS issue

There is a black arrow and some white "dots" That is an image (list-arrow.gif). It is coming from this file. Where can I change this CSS file? On that location on FTP there is only the php file. Menu wont align with the rest on the right side Set memu width to 920px. Padding issue? No, 100px width ...
by Frode789
Fri Jan 17, 2014 5:16 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Integrating phpbb into Wordpress - a few minor CSS issues
Replies: 5
Views: 550

Integrating phpbb into Wordpress - a few minor CSS issues

So working on getting the header/footer from WP aligning nicely with the phpbb board running inside. A few problems (naturally :p) came up: -> There is a black arrow and some white "dots" hovering over my topic icons, also on topic pages (post new thread) and some other pages. What could that come f...
by Frode789
Thu May 10, 2012 7:48 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem with forum location (parent/subforum problem)
Replies: 2
Views: 220

Re: Problem with forum location (parent/subforum problem)

Worked like a charm! SOLVED.

Thanks.
by Frode789
Thu May 10, 2012 6:46 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem with forum location (parent/subforum problem)
Replies: 2
Views: 220

Problem with forum location (parent/subforum problem)

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.10 What is your board's URL? http://www.tera-norge.com/forum/ Who do you host your board with? ipage How did you install your board? I used the download package from phpBB.com What is the most recent action performed on your bo...
by Frode789
Sat Mar 03, 2012 5:57 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Articles/Knowledge Base System
Replies: 31
Views: 2486

Re: [DEV] Articles/Knowledge Base System

Looks nice! :)
by Frode789
Sun Feb 26, 2012 12:02 am
Forum: [3.0.x] Translations
Topic: Norwegian translation and styles, anyone?
Replies: 47
Views: 11355

Re: Norwegian translation and styles, anyone?

I would love to see a norwegian pack for phpbb. Sadly the last pack I could get a hold of with NO was 3.0.7 :\
by Frode789
Sat Feb 11, 2012 11:16 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] jQ Preview v.0.0.1
Replies: 69
Views: 7928

Re: [DEV] jQ Preview v.0.0.1

Thanks, working :)
by Frode789
Sat Feb 11, 2012 9:52 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] jQ Preview v.0.0.1
Replies: 69
Views: 7928

Re: [DEV] jQ Preview v.0.0.1

The preview works perfectly in topic when I preview, but it isn't working in PM! I've went over the edits several times. Here is the board:
http://www.wrath-legion.com/forum/
Help :oops:
by Frode789
Thu Feb 09, 2012 6:39 am
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: Login on external page - php echo snippet
Replies: 5
Views: 1042

Re: Login on external page - php echo snippet

I fixed it. Just used echo("<form method='post' action='".$phpbb_root_path."ucp.php?mode=register'>"); echo("<br /><br />"); echo("Don't have an account? Register!"); echo(" <input type='submit' value='Register' name='register' class='loginButton'>");} echo("<br /></form>"); For reference, if anyone...
by Frode789
Mon Feb 06, 2012 4:37 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: Login on external page - php echo snippet
Replies: 5
Views: 1042

Re: Login on external page

The link (register) isn't working though. The code works in plain html, but when I try to use it in the php code..

Code: Select all

echo(" <input type='button' value='Register' name='register' class='loginButton' onclick="location.href='/forum/ucp.php?mode=register'">");}
Are the ' ' and " " placed correctly?
by Frode789
Mon Feb 06, 2012 3:40 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: Login on external page - php echo snippet
Replies: 5
Views: 1042

Re: Login on external page

Brf wrote:I am not sure what your question is...
You already gave us the code you want.
Yeah never mind.. I hadn't closed the brackets in the correct order.. haha.
by Frode789
Sat Feb 04, 2012 7:36 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Problem with style background color
Replies: 10
Views: 599

Re: Problem with style background color

Thanks, worked perfectly.
by Frode789
Sat Feb 04, 2012 4:02 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Problem with style background color
Replies: 10
Views: 599

Re: Problem with style background color

Good stuff! Also I'm trying to change the background image (footer_bg and header), using two matching images. However, when I add them I end up with a black corner above the nav bar on both sides of the header, as well as the images being cut off. I have been unable to find what to change in order t...

Go to advanced search