Search found 7 matches

by 911bob
Fri Jan 11, 2008 7:11 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Anti-Bot Question
Replies: 1372
Views: 257886

Re: Anti-Bot Question

Still getting the same errors, did full un-install, then re-installed, verified it was working, updated dB, updated file, uploaded, cleared cache... and no go...
by 911bob
Fri Jan 11, 2008 3:22 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Anti-Bot Question
Replies: 1372
Views: 257886

Re: Anti-Bot Question

I did the following: deleted the database, -deleted the phpBB3 directory re-uploaded (with your mods) created the database then went back to re-install, and even thne I was getting the error messages at the top of the page.. And after I went through the setup, I was in the ACP, but as soon as I exit...
by 911bob
Fri Jan 11, 2008 2:11 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Anti-Bot Question
Replies: 1372
Views: 257886

Re: Anti-Bot Question

This is the only mod..
by 911bob
Fri Jan 11, 2008 11:39 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Anti-Bot Question
Replies: 1372
Views: 257886

Re: Anti-Bot Question

Also, now when I try to log in and go to the admin page it says i do not have permissions... so ther may be more..

Just setting it up so I can easily start over if needed.
by 911bob
Fri Jan 11, 2008 11:02 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Anti-Bot Question
Replies: 1372
Views: 257886

Re: Anti-Bot Question

Could you post your language/en/common.php file. <?php /** * * common [English] * * @package language * @version $Id: common.php,v 1.195 2007/11/06 14:55:07 acydburn Exp $ * @copyright (c) 2005 phpBB Group * @license http://opensource.org/licenses/gpl-license.php GNU Public License * */ /** * DO NOT...
by 911bob
Fri Jan 11, 2008 2:20 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Anti-Bot Question
Replies: 1372
Views: 257886

Re: Anti-Bot Question

I have refreshed the templates, and do have the question and answer in the ACP, but when I logout and click on register I get the following error: Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /hsphere/local/home/bobwatso/seagirtnews.com/p...
by 911bob
Fri Jan 11, 2008 2:07 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Anti-Bot Question
Replies: 1372
Views: 257886

Re: Anti-Bot Question

I think I applied all the patches to the files and templates and ran the SQL, but now I am getting the following at the top of the ACP or the BB itself: [phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 149: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /langua...

Go to advanced search