Search found 40 matches

by ColetasSoft
Fri Mar 28, 2003 10:49 am
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: Legal situation regarding libelous posts...?
Replies: 20
Views: 3144

Two questions: Because the site is responsible for all content it posts, what legal weight does the terms of agreement hold? And isn't it true that such an agreement is of no use if anonymous users may post without registering? Interesting question... also, where´s the line drawn between site respo...
by ColetasSoft
Tue Feb 25, 2003 5:10 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Sub forums for 2.0.4
Replies: 880
Views: 114289

I have a minor problem with the subforums mod: After instalation, the jumpbox no longer exists, instead the *contents* (ie. the categories and forums) are displayed as plain text, in a single line; thus, the forums are streched. This happens on all pages that use the jumpbox. The way I figure it: I ...
by ColetasSoft
Sun Feb 16, 2003 3:06 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Parse error in administrator panel
Replies: 1
Views: 468

I get a very similar error: Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in (file_path)\www.gdcpueblonuevo.org\foro\admin\admin_users_modded.php on line 687 (I run the site from my own box so that explains the "local path"). Apparently, it has no effect on the board (at least, that I´ve noticed)....
by ColetasSoft
Mon Feb 10, 2003 12:40 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [Nmind] Changing login box on index page
Replies: 0
Views: 276

[Nmind] Changing login box on index page

[edit] OK, nevermind, I finally managed to find it [/edit] OK, here´s my problem: I´d like to change the position of the login box from the bottom part of the index page to the top part... can any one please point me to the file I have to edit? A link to a thread about this topic will do just fine, ...
by ColetasSoft
Thu Jan 30, 2003 1:33 am
Forum: [2.0.x] Convertors
Topic: ezboard conversion -> I run the script but nothing happen
Replies: 19
Views: 2026

mmmmh, the table does not exist prior running the script... the scripts then creates it... then removes it...

a. if it removes it, how can the script insert data into the DB?

b. how can I remove a table that is not there, or that the script itself removes?
by ColetasSoft
Thu Jan 30, 2003 1:21 am
Forum: [2.0.x] Convertors
Topic: ezboard conversion -> I run the script but nothing happen
Replies: 19
Views: 2026

Why is it that it´s working for everybody but meeeeeeee :cry: :cry: :cry:

Oh well... I´ll probably do it by hand :?
by ColetasSoft
Wed Jan 29, 2003 4:10 pm
Forum: [2.0.x] Convertors
Topic: ezboard conversion -> I run the script but nothing happen
Replies: 19
Views: 2026

Well, I did that when I went from an older forum to ezboard... and was hoping not to have to do it again. If you plan on doing it, use a program like HTTP Weazel or BlackWidow to make a mirror of your ezboard. If you´re really feel like it, you can use an HTML editor (I recommend Dreamweaver) to rem...
by ColetasSoft
Wed Jan 29, 2003 3:10 pm
Forum: [2.0.x] Convertors
Topic: ezboard conversion -> I run the script but nothing happen
Replies: 19
Views: 2026

OK, so I´ve finally managed to get past my initial problem... Now I get this: Warning: fopen("http://pub36.ezboard.com/fgdcpueblonuevofrm1?page=1", "r") - No such file or directory in ezboard.convert.php on line 114 and it also tells me: ERROR: (http://pub36.ezboard.com/fgdcpueblonuevofrm1?page=1*) ...
by ColetasSoft
Thu Jan 23, 2003 6:35 pm
Forum: [2.0.x] Convertors
Topic: ezboard conversion -> I run the script but nothing happen
Replies: 19
Views: 2026

Well spank me with a large trout... I keep getting the same results :cry:

Oh well, I´ll try again to check if I misspelled sumthin´ 8O
by ColetasSoft
Thu Jan 23, 2003 2:23 am
Forum: [2.0.x] Convertors
Topic: ezboard conversion -> I run the script but nothing happen
Replies: 19
Views: 2026

I was a whole 3 minutes faster... hehe :wink:
:lol: :P
by ColetasSoft
Thu Jan 23, 2003 2:13 am
Forum: [2.0.x] Convertors
Topic: ezboard conversion -> I run the script but nothing happen
Replies: 19
Views: 2026

ezboard conversion -> I run the script but nothing happen

My problem is just that, I run the script (first I ran the original script and *then* I found out the revised one by Chris Burke), following directions very closely (and modifying the proper variables) and.... nothing happens :? . I get the " Ezboard Conversion, Stage 0 " then the details, and after...
by ColetasSoft
Fri Jan 17, 2003 2:48 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: 2.0.4 upgrade script error?
Replies: 6
Views: 695

Well, I did, but it didn´t work... so I did it from the "default" folder (ok, ok, I did use the wrong words for that), and it worked like a charm (once I edited that "./../").
by ColetasSoft
Fri Jan 17, 2003 1:01 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: 2.0.4 upgrade script error?
Replies: 6
Views: 695

I upgraded from the deafult location, phpBB/phpBB-2.0.4-patch/install/ :)
by ColetasSoft
Fri Jan 17, 2003 12:41 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: 2.0.4 upgrade script error?
Replies: 6
Views: 695

I know, I meant the missing period in "./../".

AFAIK, to go up two levels you need "../../", not "./../"; it had me stuck for 15 minutes untill I realiced what was causing the problems. Then the upgrade went smoothly.
by ColetasSoft
Fri Jan 17, 2003 12:19 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: 2.0.4 upgrade script error?
Replies: 6
Views: 695

2.0.4 upgrade script error?

I just upgraded from 2.0.3 -> 2.0.4 and I think there was a period missing in line 45 of update_to_204.php:

where it should read $phpbb_root_path = '../../';,
it reads $phpbb_root_path = './../';

Go to advanced search