Search found 11 matches

by uehlein
Wed Jan 29, 2003 6:31 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] PhpbbMyChat (phpMyChat Integration) V0.1.4
Replies: 586
Views: 58012

I got the latest if the chat script, and the phpBB (I did the install together... installed phpbb, phpmychat, MOD.)

There is one change you might have to make in one of the files... but if you lool on page 13/14 of this thread you will see where...
by uehlein
Wed Jan 29, 2003 6:21 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] PhpbbMyChat (phpMyChat Integration) V0.1.4
Replies: 586
Views: 58012

Download the phpMyChat from there. You need to have that working before you try the mod from Nathan.

The stuff you get from the address is the full chat script
by uehlein
Mon Jan 27, 2003 7:46 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] PhpbbMyChat (phpMyChat Integration) V0.1.4
Replies: 586
Views: 58012

Well... at least I did it right ;) Thanks again!
by uehlein
Mon Jan 27, 2003 7:07 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] PhpbbMyChat (phpMyChat Integration) V0.1.4
Replies: 586
Views: 58012

I told you that you were the GREAT Nathan! This has fixed the problem! You are da Man! Thanks! Great Mod! Can I add more "!s" :)

Oh... forgot something... mine was a new isntall... would this have made a difference?
by uehlein
Mon Jan 27, 2003 2:54 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] PhpbbMyChat (phpMyChat Integration) V0.1.4
Replies: 586
Views: 58012

I am on .04
by uehlein
Mon Jan 27, 2003 2:31 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] PhpbbMyChat (phpMyChat Integration) V0.1.4
Replies: 586
Views: 58012

My code is

Code: Select all

 $sql = "SELECT DISTINCT username FROM ".$table_prefix."c_users";
I even tried changing that to the hard code the table prefix... no luck...
by uehlein
Sun Jan 26, 2003 4:54 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] PhpbbMyChat (phpMyChat Integration) V0.1.4
Replies: 586
Views: 58012

Again.. he ya go sir!

Code: Select all


$dbms = 'mysql';
$dbname = 'hits963_com';
$table_prefix = 'phpbb_';

I have not seen the list of users on the chatlink page.
by uehlein
Sun Jan 26, 2003 4:32 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] PhpbbMyChat (phpMyChat Integration) V0.1.4
Replies: 586
Views: 58012

Here ya go Nathan :) Thanks...

Code: Select all


define("C_DB_NAME", 'hits963_com');
define("C_USR_TBL", 'phpbb_c_users');
define("C_REG_TBL", 'phpbb_c_reg_users');
define("C_SMILES_TABLE", 'phpbb_smilies');
define("C_BADWORDS_TABLE", 'phpbb_words'); 
Thanks again...
by uehlein
Sun Jan 26, 2003 4:07 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] PhpbbMyChat (phpMyChat Integration) V0.1.4
Replies: 586
Views: 58012

Tobi,

Sounds like you and I are having the same problems. Since everything works... I am thinking of just removing that code from the chatlink page, unless the GREAT Nathan can help us :lol:
by uehlein
Mon Jan 20, 2003 9:21 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] PhpbbMyChat (phpMyChat Integration) V0.1.4
Replies: 586
Views: 58012

GREAT MOD! I love this mod! I have installed it on a radio staion site I am making, but I am having one problem I didn't see covered in 12 pages of this thread :) On the chatlink.php page I am not seeing the correct numbers of users chatting. It's not on the top of the page, of in the middle before ...

Go to advanced search