Search found 23 matches

by LiamWi
Sat Nov 28, 2009 7:20 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Low performance mysql problem?
Replies: 17
Views: 780

Re: Low performance mysql problem?

Nope it is still happening.
by LiamWi
Sat Nov 28, 2009 6:53 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Low performance mysql problem?
Replies: 17
Views: 780

Re: Low performance mysql problem?

I am having this problem too. I removed Simple Syndication and it is still happening.

Also removed Knowledge Base and the SEO which were both disabled but still there. I'll let you know if it helps.
by LiamWi
Sat Nov 28, 2009 6:17 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpBB 3.0.6: ATOM feeds
Replies: 1
Views: 654

Re: phpBB 3.0.6: ATOM feeds

My problem is that your new Atom compulsory feed seems to ignore being switched to Off. I am getting: SELECT p.post_id, p.poster_id, p.post_subject, p.post_text, p.bbcode_uid, p.bbcode_bitfield, p.topic_id, p.forum_id, p.post_time, f.forum_name, f.forum_desc_options, f.forum_password, u.username FRO...
by LiamWi
Fri Dec 12, 2008 1:21 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Knowledge Base 0.2.14
Replies: 629
Views: 50037

Re: [BETA] Mini Knowledge Base

Irritatingly, I noticed that Knowledge Base appeared on permissions for registered users only. It was switched to Yes. I switched it to No as I want the KB to be restricted. The KB tab under permissions then entirely disappeared.

Woo.
by LiamWi
Wed Dec 10, 2008 10:23 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Knowledge Base 0.2.14
Replies: 629
Views: 50037

Re: [BETA] Mini Knowledge Base

I know this has been asked a million times, as I've gone through every page of this thread. Installation went fine, installed modules in acp and mcp successfully. No mods appearing in ACP, no knowledge base tab for user group permissions or any other permissions on moderation or anywhere else. No ta...
by LiamWi
Wed Aug 27, 2008 10:48 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpbb2to3 - urgent request for help
Replies: 8
Views: 409

Re: phpbb2to3 - urgent request for help

For anyone else: This was fixed by going into the install directory and opening the conversion file, then setting the numbers to the maximum optimum recommended (6000 etc). This successfully finally moved over the posts and PMs. The email was fixed by me opening the file mentioned above and getting ...
by LiamWi
Sat Aug 23, 2008 3:41 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Server crashing when phpbb3 runs
Replies: 0
Views: 209

Server crashing when phpbb3 runs

Hello. I finally upgraded to phpbb3 and all seemed fantastic. However, the moment I re-enabled the board for users and one tried to log in, the forum hung then the server crashed. It -seems- to be a network overload of some kind, as I can plug directly into the server and wander around, but I cannot...
by LiamWi
Sat Aug 23, 2008 7:50 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Posts lost on conversion from 2 to 3
Replies: 0
Views: 85

Posts lost on conversion from 2 to 3

Hello. I have lost a great number of private messages and forum posts, as well as users, when converting from phpbb2 to 3. Can someone point me to some common problems I should resolve before I re-convert? Here is my old board: Number of posts: 240936 Posts per day: 132.78 Number of topics: 22204 To...
by LiamWi
Sat Aug 23, 2008 7:19 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpbb2to3 - urgent request for help
Replies: 8
Views: 409

Re: phpbb2to3 - urgent request for help

For anybody else who may find this thread with similar problems, the first email problem HAS been encountered before and ixed - it's the functions_messenger.php file that may fix this. http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=46&t=564903&st=0&sk=t&sd=a&hilit=Simply+removed+the+brackets&start=4...
by LiamWi
Fri Aug 22, 2008 3:43 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpbb2to3 - urgent request for help
Replies: 8
Views: 409

Re: phpbb2to3 - urgent request for help

More information - I set up an email capture and this is what it is sending out - you can see it is the Return-path that is broken - this ONLY happens when I upgrade to phpbb3. In this example the localhost info is there because I ran it from my server. Received: from ([127.0.0.1]) with MailEnable E...
by LiamWi
Fri Aug 22, 2008 3:37 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpbb2to3 - urgent request for help
Replies: 8
Views: 409

Re: phpbb2to3 - urgent request for help

This is driving me up the wall. This time I upgraded successfully to the final phpbb2 release, using the default template. Everything worked fine. I then converted a working phpbb3 forum as per instructions. It's sitting there and if I try and drill into any of the threads it freezes up the server. ...
by LiamWi
Thu Aug 21, 2008 8:16 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpbb2to3 - urgent request for help
Replies: 8
Views: 409

Re: phpbb2to3 - urgent request for help

Just tried again with the same result. Has nobody come across this before? Of the greatest concern is how the mail address is adding that < to the address.
by LiamWi
Wed Aug 20, 2008 7:37 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpbb2to3 - urgent request for help
Replies: 8
Views: 409

Re: phpbb2to3 - urgent request for help

Unfortunately I have tried five times now to convert, each time with the same results.
by LiamWi
Wed Aug 20, 2008 5:01 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpbb2to3 - urgent request for help
Replies: 8
Views: 409

phpbb2to3 - urgent request for help

Hello. I have three problems after a conversion from 2 to the latest version of 3, which otherwise seems to have been flawless: 1. Email is no longer working. Without this nobody can request new passwords to replace the new encrypted ones so nobody can log in. Problem: for some unknown reason phpbb ...
by LiamWi
Wed Jun 04, 2008 11:59 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Ranks not displaying
Replies: 4
Views: 149

Re: Ranks not displaying

Bump.

Has anyone else come across this problem with ranks not displaying?

Go to advanced search