Search found 9 matches

by roger484
Tue May 20, 2008 5:46 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Registration Problem: Required Fields Error
Replies: 2
Views: 238

Re: Registration Problem: Required Fields Error

Excellent, I realised what I did wrong. I accidentally cut the required fields from the mod from profile_add_body.tpl. That wasted two whole days and caused a lot of stress! My mistake I think, thanks anyway!
by roger484
Tue May 20, 2008 4:23 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Registration Problem: Required Fields Error
Replies: 2
Views: 238

Registration Problem: Required Fields Error

Hi. My forum won't accept new registrations, every time I get the error: You did not fill out all the required fields for the Personal Profile. Please go back and fill out the fields. I have recently added a few mods so was wondering if I may have made a mistake somewhere which may be causing the er...
by roger484
Sat May 17, 2008 4:37 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] MPS Community MOD
Replies: 1343
Views: 227677

Re: [BETA] MPS Community MOD

False alarm, managed to fix it myself in the end. I assume I made a mistake when installing the updates but I managed to figure out how to update the database manually. Fantastic work Mr Jadestone, will consider a donation just as soon as I can afford to!
by roger484
Fri May 16, 2008 6:49 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] MPS Community MOD
Replies: 1343
Views: 227677

Re: [BETA] MPS Community MOD

Hi, I'm in the process of updating from MPS v0.3.1 to v1.0.0a, however there is an error: SQL Error : 1146 Table 'phpbb_mps_top_friendlist' doesn't exist SELECT * FROM phpbb_mps_top_friendlist WHERE user_a = 1 Line : 2936 File : mps.php Any ideas on where this table might be found or how to create i...
by roger484
Tue Feb 26, 2008 8:21 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] My Profile Space
Replies: 140
Views: 20344

Re: [DEV] My Profile Space

Hi, this looks like just what I've been looking for, so will add my support and hope it comes out soon!
by roger484
Fri Feb 22, 2008 10:53 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [Split] Need help guys! - Server Error
Replies: 9
Views: 249

Re: [Split] Need help guys! - Server Error

Excellent, it works now! I thought I'd done the permissions properly already but I guess I made a mistake, or maybe it was because I needed to change both the permissions and changing .htaccess to htaccess.bak. Anyway, thanks everyone for your help!
by roger484
Fri Feb 22, 2008 9:03 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [Split] Need help guys! - Server Error
Replies: 9
Views: 249

Re: [Split] Need help guys! - Server Error

Thanks, I've deleted the one I uploaded to cgi-bin. Click below for a screenprint. There is another forum on there which I'm planning getting rid of once I've successfully installed the phpBB one, that wouldn't be affecting it would it?


The install page is here but I can't access it:
by roger484
Fri Feb 22, 2008 7:26 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [Split] Need help guys! - Server Error
Replies: 9
Views: 249

Re: Need help guys! - Server Error

try changing the .htaccess file in the root of your forum to htaccess.bak and see if you can install it now. I tried to do it on stremline servers and the htaccess file was creating the problem. Reply soon, Regards Ian I tried putting the files both inside and outside the cgi-bin folder. If it's in...
by roger484
Tue Feb 19, 2008 3:18 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [Split] Need help guys! - Server Error
Replies: 9
Views: 249

[Split] Need help guys! - Server Error

Hi, I think I'm having the same problem and would really appreciate any help. I've tried installing several times and have checked and rechecked the permissions and they're all correct so I'm not sure what the problem is, but every time without fail I get the "500 Internal Server Error" me...

Go to advanced search