Search found 4 matches

by Esq
Sat Apr 12, 2008 12:16 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem activating Jabber on Phpbb 3.0.1
Replies: 3
Views: 237

Re: Problem activating Jabber on Phpbb 3.0.1

I have the same problem. Rumors say that rolling back to 3.0.0's includes\functions_jabber.php fixes the problem.

UPD. This worked for me with jabber.org.
by Esq
Sat Apr 12, 2008 12:13 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 3.0.0 -> 3.0.1 and "This board has no forums."
Replies: 34
Views: 2004

Re: 3.0.0 -> 3.0.1 and "This board has no forums."

I had the same problem but for guest users only (?). The problem was after I cleared cache.

I re-applied guest forum rights for one (first) forum and all forums (including the one I applied rights for) came back to guest's homepage.
by Esq
Tue Feb 19, 2008 12:48 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Evil Quick Reply
Replies: 2236
Views: 192915

Re: Evil Quick Reply

I have a recently installed PHPBB3 Gold and I was trying to install Evil QR mod... I made file updates and I see no changes, I wonder what could go wrong? Did you remember to purge your cache, refresh template files or refresh image sets in the ACP? If your theme is set to store the theme data in t...
by Esq
Tue Feb 19, 2008 12:19 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Evil Quick Reply
Replies: 2236
Views: 192915

Re: Evil Quick Reply

I have a recently installed PHPBB3 Gold and I was trying to install Evil QR mod... I made file updates and I see no changes, I wonder what could go wrong? I viewed HTML source and where I expect to have additional HTML code, I don't see it: <div class="buttons"> <div class="reply-icon"><a href="./po...

Go to advanced search