Search found 10 matches

by stalhamre
Wed Dec 19, 2007 8:40 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: phpbb 3.0 gold - Forcing "Location" in profile to REQUIRED
Replies: 7
Views: 632

Re: phpbb 3.0 gold - Forcing "Location" in profile to REQUIRED

Anyone has any ideas on this one?
Kinda weird that you can add all the custom fields you want and make them mandatory, but you can´t choose any of the included ones....but whatever :)

Any ideas? :D

/Martin
by stalhamre
Tue Dec 18, 2007 6:09 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpbb 3.0 gold - Forcing more fields during registration
Replies: 3
Views: 202

Re: phpbb 3.0 gold - Forcing more fields during registration

Are there any plans to make it possible to add some of the field to the registration? You can add your own custom made fields and make them mandatory, but it would be great to be able to use the ones already included in phpbb too (and make them mandatory if you wish) - without having to manually cha...
by stalhamre
Mon Dec 17, 2007 2:04 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Adding Location as required field at registration
Replies: 32
Views: 18936

Re: Adding Location as required field at registration

I´m wondering the same thing (about making location appear on the registration page and make the field mandatory)

Any ideas? Sorry for not being a php-hacker :lol:

Using phpBB 3.0.0 / prosilver / swedish languagepack

Regards

Martin Stålhamre
by stalhamre
Fri Oct 03, 2003 1:39 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [solved] [2.0.5] Mass emails
Replies: 6
Views: 276

Cool.

It worked for me when I replaced the files manually from the 2.0.6 package...so no harm done really. Although it was frustrating :)

As I said in another post. I´m happy again :)

Regards

Martin Stalhamre
by stalhamre
Fri Oct 03, 2003 11:37 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mass Email only seems to send one mail
Replies: 10
Views: 593

Hehe! :)

Clarification of my earlier post:

I copied all the files manually from the 2.0.6 INSTEAD of using the upgrade package and NOW it works fine...

I´m happy ;)

Regards

Martin Stalhamre
by stalhamre
Fri Oct 03, 2003 4:27 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mass Email only seems to send one mail
Replies: 10
Views: 593

I did the upgrade from 2.0.5 to 2.0.6 and it didn´t work.
Copied all the files manually from the 2.0.6 zip though and it all worked fine... :)

Regards

Martin Stalhamre
by stalhamre
Thu Oct 02, 2003 7:59 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [solved] [2.0.5] Mass emails
Replies: 6
Views: 276

Did updating solve your problem? Didn´t work for me :(

Regards

Martin Stalhamre
by stalhamre
Thu Oct 02, 2003 7:58 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mass Email only seems to send one mail
Replies: 10
Views: 593

Exactly the same problem, but in 2.0.6...
by stalhamre
Thu Feb 13, 2003 10:17 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: FSockopen and SMTP Error 10060 on reply notification
Replies: 2
Views: 165

Weird, I can connect with telnet (port 25) and send mail. And it works with Outlook Express, but not when the forum tries?
by stalhamre
Thu Feb 13, 2003 8:57 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: FSockopen and SMTP Error 10060 on reply notification
Replies: 2
Views: 165

FSockopen and SMTP Error 10060 on reply notification

Hi! Running PHPBB 2.0.4 (Full install from scratch), IIS 5.1 (PHP 4.3.0 as ISAPI) and mySQL 3.23.55 on MS Windows XP Pro. Running an external SMTP server... it worked before, but now something seems to have gone wrong. When posting a reply I get this error, has to do with the auto e-mail notificatio...

Go to advanced search