Search found 27 matches

by melindeth
Sat Jul 19, 2003 11:41 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] rpgMOD V:1.0.1
Replies: 166
Views: 20067

Re: Mods

Let the poor person finish it first.
by melindeth
Tue Jun 10, 2003 5:57 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [Awaiting Validation] Roleplaying BBCode
Replies: 32
Views: 3968

Added

Added this MOD to my new forums :)
Only problem I have is that i'm too lazy to redo the help line for the buttons (your letters are used by other bbcode). Other than that, good work!
by melindeth
Fri May 02, 2003 2:35 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] eXtreme Styles mod - v1.01
Replies: 397
Views: 38376

Stats

Installed, even the statistics MOD worked (3 Beta). Excellent MOD!
by melindeth
Sun Mar 16, 2003 1:41 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Item Shop
Replies: 2018
Views: 168668

Problem

SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, u.user_...
by melindeth
Sat Nov 09, 2002 11:30 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Tetris MOD v2.0
Replies: 227
Views: 30509

Fix

On the cents bug, check tetris.php and make sure the user_points is just that. Napoleon has it looking for user_point.
by melindeth
Sat Nov 09, 2002 11:28 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Tetris MOD v2.0
Replies: 227
Views: 30509

Kudos

Kudos to Napoleon for taking time out and chasing down each and every bug! He didn't have to but he visited my website regularly and found the bug and PMed me the fix. (a simple one that I should have looked for but didn't). It's people like him that make phpbb the best forum one can use!
by melindeth
Sun Nov 03, 2002 10:24 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Tetris MOD v2.0
Replies: 227
Views: 30509

No Sound

It works fine for me except for no sound. (Which we are working on). If anyone else has the sound problem, post. We need to find a common thing to fix it.
by melindeth
Sat Nov 02, 2002 11:23 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Tetris MOD v2.0
Replies: 227
Views: 30509

Sig

Where did my animated signature break rules?
by melindeth
Fri Nov 01, 2002 11:18 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Tetris MOD v2.0
Replies: 227
Views: 30509

Freeze

I have the freeze problem also. Napoleon is working on it I think.
by melindeth
Thu Oct 31, 2002 6:24 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Tetris MOD v2.0
Replies: 227
Views: 30509

Not working

Had the first version working fine. However, after installing the new (2.0) it won't advance when I complete a line. Iv'e let it sit for 10 minutes thinking maybe it was me but no go. Please advise...
by melindeth
Mon Oct 28, 2002 4:03 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] RPG Battle Mod
Replies: 316
Views: 32869

RPG Mod

I haven't heard from or seen the main coder for months so I don't know what the status is.
by melindeth
Fri Oct 25, 2002 1:47 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Forum AI v0.2.0
Replies: 2278
Views: 375164

AI Chatbox

Still can't get AI to work right on Chatbox. Get a ton of warnings. Could this be because I use chatbox 1.18c and not 1.18b? Also, it appears the AI isn't using the database right as her responses are really stupid. Last, her responses disappear on refresh yet are in the table in the database...
by melindeth
Fri Oct 18, 2002 9:33 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Forum AI v0.2.0
Replies: 2278
Views: 375164

Re: Tusker Errors

Tusker,
The warnings are because something in those files is sending output. They are all being sent by whatever is in functions_post.php at line 1028. Since we all prolly have mods, i would suggest you copy and post the code at that spot. Off hand, I'd guess that you pasted something wrong...
by melindeth
Wed Oct 16, 2002 3:50 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Forum AI v0.2.0
Replies: 2278
Views: 375164

AI/Chatbox

Has anyone gotten it working in Smartor's Chatbox? I get a bunch of warnings. The AI replies ok, but on refresh goes away.

Kingphoenix, you are most likely forgetting to put the start/end tags in the file chunks.
by melindeth
Mon Oct 14, 2002 5:54 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Forum AI v0.2.0
Replies: 2278
Views: 375164

AI in Memberlist and Who Is Online

Ok, I got my Bot's colors working in the memberlist and in viewonline.php. Viewonline is fairly easy but requires some editting. The colors in the memberlist however.... because of modifications iv'e made, it would require a tutorial. (Sorry about that, forgot I modifed it so much). REMEMBER: BACKUP...

Go to advanced search