Search found 60 matches

by copperknackers
Tue Apr 09, 2013 9:04 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problems: getting logged out when previewing PM + usergroups
Replies: 1
Views: 154

Problems: getting logged out when previewing PM + usergroups

I'm having a couple of problems with our board over at: http://www.diabetes.co.uk/diabetes-forum/ The problems are pretty weird: - One user is having trouble when previewing PMs. It seems to log her out whenever she attempts to preview. - Others are having problems with their usergroup not being aut...
by copperknackers
Fri Sep 21, 2012 3:16 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Remove forum group but not moderator under Forum title
Replies: 2
Views: 101

Remove forum group but not moderator under Forum title

Got a small problem - I created a Senior Mods group but it's showing under all of the Forums. I'd actually like to leave it as it was - and not show the group. I tried setting General > Load Settings Show mods to NO but it ALSO took off the member I'd like to leave on as the mod under the forum. i.e...
by copperknackers
Thu Jul 12, 2012 7:13 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Are there any tools/mods that show new users day by day?
Replies: 1
Views: 249

Are there any tools/mods that show new users day by day?

Hi there - I have a question about whether there are any tools/mods that can show how many users are joining your phpBB forum, similar to how facebook tell you how many people join your page daily? Are there any mods that show which day/how many people joined up? I'd love that as it would really hel...
by copperknackers
Mon Sep 12, 2011 2:04 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Ad in top right like this forum (where the scam ad is)
Replies: 1
Views: 214

Ad in top right like this forum (where the scam ad is)

Hi guys -

Would like to know how to get an ad in the top right of the view topic pages of my forum - identical to this forum, where I see a scam/hosting banner on rotation?

Any help greatly appreciated!
by copperknackers
Wed Jul 27, 2011 11:15 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: bug:$s_search_hidden_fields = array(); on includes/functions
Replies: 0
Views: 211

bug:$s_search_hidden_fields = array(); on includes/functions

Hi guys - when updating the forum from 3.0.8 to 3.0.9 and checking files, I keep being told that includes/functions.php needs updating - and all it wants to do is add a duplicate statement below: $s_search_hidden_fields = array(); if ($_SID) { $s_search_hidden_fields['sid'] = $_SID; } I've chosen to...
by copperknackers
Fri Jul 22, 2011 8:43 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Warned users be made so that their posts must be approved?
Replies: 7
Views: 498

Re: Warned users be made so that their posts must be approve

Hi Steve, I'm sorry but I'm a bit of a noob - could you break that down for me as I just tried it but am a little lost!
by copperknackers
Fri Jul 22, 2011 4:37 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Warned users be made so that their posts must be approved?
Replies: 7
Views: 498

Warned users be made so that their posts must be approved?

Hi guys - Is there anything in phpbb3 (or a mod) whereby a user, if warned through the system, can be placed on the moderation queue so his/her posts have to be approved? I would like my moderators to be able to warn users who are becoming troublesome which would place that user's posts on the moder...
by copperknackers
Tue Jun 28, 2011 9:01 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: .MODS showing ANTISPAM but can't delete
Replies: 1
Views: 235

.MODS showing ANTISPAM but can't delete

Hi guys, This started out as an ANTISPAM ACP question, but now is more of a general help question. Basically, I installed it and something went wrong. It never showed in .MODS, so I removed it. However, in Administrator Control Panel > .MODS it shows ANTISPAM twice. I disabled these/enabled these an...
by copperknackers
Mon Jun 27, 2011 7:50 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem with MODs: Anti-Spam showing up twice
Replies: 5
Views: 178

Re: Problem with MODs: Anti-Spam showing up twice

Is that the tab that reads 'Spambot countermeasures' under General?

Occasionally, spam gets through - so was trying to overcome that with Anti-Spam ACP but seems that went haywire!
by copperknackers
Mon Jun 27, 2011 7:30 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem with MODs: Anti-Spam showing up twice
Replies: 5
Views: 178

Re: Problem with MODs: Anti-Spam showing up twice

Hi Phil

Thanks for that. Could those Anti-Spam listings under .MOD not be the built-in functions?
by copperknackers
Mon Jun 27, 2011 7:01 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem with MODs: Anti-Spam showing up twice
Replies: 5
Views: 178

Problem with MODs: Anti-Spam showing up twice

Got a bit of a problem with my MODs. Basically, I tried to install Anti-Spam ACP. However, it wouldn't show up under the .MODS tab, so I rolled back the changes (I did them manually). When I just went to System > Administration Control Panel > MODs, it shows the module 'Anti-Spam' shows up twice. I ...
by copperknackers
Fri Jun 24, 2011 11:29 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Giving sub-forum moderator same colour as global moderator
Replies: 1
Views: 195

Giving sub-forum moderator same colour as global moderator

Hi guys - Bit of a random question, but hopefully you can help me out. Basically, we have global moderators but would also like sub-forum moderators. However, when I add the user to the sub-forum, the colour for their name is the same as a normal user - not green like a moderator. I understand this ...

Go to advanced search