Search found 35 matches

by bradenkeith
Fri Jul 11, 2008 8:40 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] TS Photo Gallery Mod for phpBB3
Replies: 1692
Views: 183694

Re: [DEV] TS Photo Gallery Mod for phpBB3

I've updated to 3.0.2 and now I'm getting this as my link in the memberlist: { GALLERY_PROFILE_TEXT }

What should I do to fix this?
by bradenkeith
Wed Jul 09, 2008 10:56 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: SEO MOD
Replies: 1150
Views: 247292

Re: SEO MOD

Ok I'm no longer getting 404 but I am getting these when click a forum: SQL ERROR [ mysql4 ] Unknown column 'Array' in 'where clause' [1054] and on topics: SQL ERROR [ mysql4 ] Table 'braden_halowar.GALLERY_ALBUMS_TABLE' doesn't exist [1146] An SQL error occurred while fetching this page. Please con...
by bradenkeith
Wed Jul 09, 2008 10:38 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: SEO MOD
Replies: 1150
Views: 247292

Re: SEO MOD

You both seem to be suffering from the same problem. Either: a) Your hosting company does not allow you to amend the .htaccess file b) The .htaccess file is not in your route (is the website actually hosted on http://www.halowarzone.com (for example) or is it a redirect to another site - none of th...
by bradenkeith
Wed Jul 09, 2008 6:35 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: SEO MOD
Replies: 1150
Views: 247292

Re: SEO MOD

I'm getting a 404 after installation... I went through it again and I still yield the same results.
Location: http://www.halowarzone.com
by bradenkeith
Wed Jul 09, 2008 5:52 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: General Error
Replies: 2
Views: 109

General Error

I'm sorry that I'm having all these problems this morning, like I said I've been putting up my newly designed+more features forum, and somethings are going wrong. I've got this error as I try to view any topic: (first off it gives me a 404 when I click any forum/category.) General Error SQL ERROR [ ...
by bradenkeith
Wed Jul 09, 2008 4:46 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Sorry to bug again, General Error
Replies: 6
Views: 255

Re: Sorry to bug again, General Error

Umm Adam, this is still an active topic about something totally different... maybe it'd be best if you create a new thread.

And I reinstalled SEO, but no luck. Any suggestions?
by bradenkeith
Tue Jul 08, 2008 8:49 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Sorry to bug again, General Error
Replies: 6
Views: 255

Re: Sorry to bug again, General Error

SEO Mod?
It may be corrupted, maybe I should replace it
by bradenkeith
Tue Jul 08, 2008 6:34 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Sorry to bug again, General Error
Replies: 6
Views: 255

Sorry to bug again, General Error

I'm sorry that I'm having all these problems this morning, like I said I've been putting up my newly designed+more features forum, and somethings are going wrong. I've got this error as I try to view any topic: (first off it gives me a 404 when I click any forum/category.) General Error SQL ERROR [ ...
by bradenkeith
Tue Jul 08, 2008 6:29 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Wont let me into Admin Panel
Replies: 7
Views: 184

Re: Wont let me into Admin Panel

Pitbull's solution worked. Thanks guys. It was actually index.php?style=1, but whatever, it worked. :D
by bradenkeith
Tue Jul 08, 2008 5:44 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Wont let me into Admin Panel
Replies: 7
Views: 184

Re: Wont let me into Admin Panel

The following is the basic SRT Your board's URL: http://www.halowarzone.com Version of phpBB3: 3.0.1 Was this a fresh install or a(n) update/upgrade/conversion (please be specific)? Free install of 3.0, update to 3.1 Did you use an automated wizard provided by your host to install phpBB? No MODs you...
by bradenkeith
Tue Jul 08, 2008 5:40 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Wont let me into Admin Panel
Replies: 7
Views: 184

Re: Wont let me into Admin Panel

Thanks for you all's help. I have been using the same style forever now. I changed it back to prosilver because I made some additions to it and wanted to see if it worked, and now when I changed it back, it did this. But I will fill out the request. Thanks.
by bradenkeith
Tue Jul 08, 2008 4:43 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Wont let me into Admin Panel
Replies: 7
Views: 184

Wont let me into Admin Panel

So my boards disabled (#1)
I try and login, goes fine (#2)
I try and login to Admin panel, confirms the right password, smooth sailing (#3)
Then as it redirects me to the panel it boots me out, even signs me out of my forum (#4)


Please help me if anyone knows anything about this.
by bradenkeith
Tue Jul 08, 2008 3:56 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: {custom_fields.PROFILE_FIELD_VALUE}
Replies: 4
Views: 220

Re: {custom_fields.PROFILE_FIELD_VALUE}

Kisses Kisses!!!! Thank you so much man! I know that was gay, but that's exactly what I needed. Why didn't I think of that? Ahh cuz that'd be to easy, lol. But thank you, it got it to work.
by bradenkeith
Tue Jul 08, 2008 2:56 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Adding Inline ads from Adbrite
Replies: 9
Views: 900

Re: Adding Inline ads from Adbrite

overall_header.php

They should only require you to put the code in the head I believe.
by bradenkeith
Tue Jul 08, 2008 2:54 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: {custom_fields.PROFILE_FIELD_VALUE}
Replies: 4
Views: 220

Re: {custom_fields.PROFILE_FIELD_VALUE}

// Go through the fields in correct order foreach (array_keys($this->profile_cache) as $used_ident) { foreach ($field_data as $user_id => $row) { $user_fields[$user_id][$used_ident]['value'] = $row['pf_' . $used_ident]; $user_fields[$user_id][$used_ident]['data'] = $this->profile_cache[$used_ident]...

Go to advanced search