Search found 36 matches

by Érico
Sat Jul 19, 2008 7:27 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum title not properly displaying characters
Replies: 2
Views: 179

Re: Forum title not properly displaying characters

There was nothing wrong with the database. But there is something wrong with the subsilver2 theme not being able to handle those characters on the forum title. I changed to prosilver and everything was fine.

This Is a clean manual install using the files from phpbb.com only.
by Érico
Fri Jul 18, 2008 4:24 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum title not properly displaying characters
Replies: 2
Views: 179

Forum title not properly displaying characters

This is only happening on the forum title but when I have special characters there such as çãí the characters are not being correctly displayed. It seems the forum title is using a different charset and I don't really know which one is being used. I am using pbpBB 3.0.2 set with the Brazilian Portug...
by Érico
Tue Apr 17, 2007 7:33 pm
Forum: [3.0.x] Translations
Topic: About Brazilian Portuguese translation
Replies: 2
Views: 3640

About Brazilian Portuguese translation

Is there a team already on it? How can I help?
by Érico
Tue Nov 15, 2005 6:06 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Restoring database
Replies: 6
Views: 231

Re: Restoring database

Thanks now I got it working.
by Érico
Tue Nov 15, 2005 5:33 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Restoring database
Replies: 6
Views: 231

Re: Restoring database

Now I am getting a: phpBB : Critical Error Error doing DB query userdata row fetch DEBUG MODE SQL Error : 1146 Table 'ericorl_evilpeople.phpbb_sessions_keys' doesn't exist SELECT u.* FROM phpbb_users u, phpbb_sessions_keys k WHERE u.user_id = 2 AND u.user_active = 1 AND k.user_id = u.user_id AND k.k...
by Érico
Tue Nov 15, 2005 4:21 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Restoring database
Replies: 6
Views: 231

Restoring database

I just installed 2.0.18 and I am trying to restore the old database but it is not working. When I try to restore the file from my pc I get a "No file was uploaded". I used to get this error before but it worked after I tryed a few times but now it won't work anymore. I got a slow upload sp...
by Érico
Tue Feb 10, 2004 4:44 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Could not query forums information
Replies: 4
Views: 292

Thats cause all the posts were deleted and the forum works now.
by Érico
Tue Feb 10, 2004 3:48 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Admin/Moderator/Users problem.
Replies: 5
Views: 203

Re: heh

You must click on the Advanced Mode link on the Group Permissions Control.
by Érico
Tue Feb 10, 2004 3:36 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Admin/Moderator/Users problem.
Replies: 5
Views: 203

Re: Admin/Moderator/Users problem.

Make user groups. Add everyone to the right group. Edit each group permissions.
by Érico
Tue Feb 10, 2004 3:24 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Could not query forums information
Replies: 4
Views: 292

Can you be more specific?
The profiles still work. If I use the search feature I still can find and view posts.
What table is having problems?

http://kdkprankcalls.com/phpBB2/index.php
by Érico
Tue Feb 10, 2004 3:01 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Could not query forums information
Replies: 4
Views: 292

Could not query forums information

Could not query forums information DEBUG MODE SQL Error : 1030 Got error 127 from table handler SELECT f.*, p.post_time, p.post_username, u.username, u.user_id FROM (( phpbb_forums f LEFT JOIN phpbb_posts p ON p.post_id = f.forum_last_post_id ) LEFT JOIN phpbb_users u ON u.user_id = p.poster_id ) O...
by Érico
Tue Jan 27, 2004 3:22 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2271653

I got this error: SQL Error : 1146 Table 'KDK.phpbb_attachments_config' doesn't exist SELECT * FROM phpbb_attachments_config Line : 80 File : /www/k/kdkprankcalls/htdocs/phpBB2/attach_mod/attachment_mod.php One thing I think it may be wrong is this line at mod_table_inst.php: $phpbb_root_path = './....
by Érico
Sat Oct 04, 2003 11:29 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Cold not open template config file
Replies: 1
Views: 174

Cold not open template config file

I have uploaded all files for the myth2 template but I still get a error message. phpBB : Critical Error Could not open Myth2 template config file DEBUG MODE Line : 326 File : /data/members/free/tripod/uk/r/u/n/runemasters/htdocs/includes/functions.php Is the Myth2 template compatible with phpBB 2.06?
by Érico
Fri Jun 13, 2003 11:22 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problem in login.php
Replies: 5
Views: 336

Re: Problem in login.php

Thats is a commom error and its on the Knowledge Base:
http://www.phpbb.com/kb/article.php?article_id=83
by Érico
Fri Jun 13, 2003 11:18 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: How does a moderator delete posts?
Replies: 3
Views: 123

Re: How does a moderator delete posts?

Look at the bottom part of the forum and you should be able to see a link named "You can moderate this forum". Click on the link and it will take you to the Moderator Control Panel.

Go to advanced search