Search found 112 matches

by damienb2008
Tue Jan 25, 2011 10:03 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Increased spam since update
Replies: 4
Views: 229

Increased spam since update

Hey odd occurrence, that most likely is coincidence, but since i updated from 3.07 PL-1 to 3.0.8 last week, Ive been bombarded with spammers. On PL-1 i would maybe get one spammer a week, now, im getting up to 4 a day. Has anyone else noticed this? Or am i just going through a really unfortunate wav...
by damienb2008
Thu Apr 01, 2010 10:15 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Cannot log in
Replies: 5
Views: 1218

Re: Cannot log in

I would try using the subdomain.mysite.com on one of them and see if that fixes the problem. All about trial and error. :)

Damien
by damienb2008
Sat Mar 20, 2010 7:21 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Board not sending email
Replies: 4
Views: 571

Re: Board not sending email

Been 7 days since i posted the original question. Figured i'd give it a bump. Unlike others who bump and bump and bump, if after this bump i dont get a result i'll let it drift off into the fog on its burial pyre.

Damien
by damienb2008
Thu Mar 18, 2010 5:53 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Cannot log in
Replies: 5
Views: 1218

Re: Cannot log in

I only purge the cache if i make changes to things. This ensures that there are no old copies of anything floating around. I would also post an announcement on the forums if i've changed cookie settings as this can affect everyone. You need to let everyone know to clear their cookies and internet hi...
by damienb2008
Wed Mar 17, 2010 10:49 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Cannot log in
Replies: 5
Views: 1218

Re: Cannot log in

Check your cookies setting in your ACP. Be under... funnily enough Cookie settings. the domain should be your website minus the www's so if its www.mysite.com in your cookie domain section you should have .mysite.com (note the dot). cookie name well phpbb3_xxxx is usually a default from memory. X be...
by damienb2008
Mon Mar 15, 2010 11:15 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Registration Emails
Replies: 18
Views: 578

Re: Registration Emails

Your board isnt up to date either.

Damien
by damienb2008
Mon Mar 15, 2010 11:03 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Registration Emails
Replies: 18
Views: 578

Re: Registration Emails

I have email issues as well but have no responses and tired of bumping. Anywho, in your situation have you filled out the email settings in your ACP? My issue relates to SMTP not working yet saying Error: All Ok. Try turning off SMTP on your board and see if it sends the emails. Also check your erro...
by damienb2008
Sat Mar 13, 2010 12:20 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Board not sending email
Replies: 4
Views: 571

Re: Board not sending email

Any Ideas?

Damien
by damienb2008
Thu Mar 11, 2010 9:33 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: ACP Login doesnt take me to ACP
Replies: 4
Views: 247

Re: ACP Login doesnt take me to ACP

Follow the steps from here http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... #p12214455

*a link within Karls link as posted above*

Its a simple copy and paste of an extra piece of code and fixes the issues completely.

Damien
by damienb2008
Thu Mar 11, 2010 9:30 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Board not sending email
Replies: 4
Views: 571

Re: Board not sending email

At least its not just me! Thought i was going bonkers. My board runs like a well oiled machine and yeah, saw the red "update NOW!!" and so i did. Then BAM no more emails.

Damien
by damienb2008
Wed Mar 10, 2010 8:33 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: ACP Login doesnt take me to ACP
Replies: 4
Views: 247

Re: ACP Login doesnt take me to ACP

Thanks Karl,

Worked a charm. :) Just need to sort out the email issue and I can sleep!

Damien
by damienb2008
Wed Mar 10, 2010 8:23 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: ACP Login doesnt take me to ACP
Replies: 4
Views: 247

ACP Login doesnt take me to ACP

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.7-PL1 What is your board's URL? http://www.newbiewriters.com/forums Who do you host your board with? Server Grade How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Is your board a fresh install or a con...
by damienb2008
Wed Mar 10, 2010 8:07 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 3.0.6 - 3.0.7-PL
Replies: 3
Views: 189

Re: 3.0.6 - 3.0.7-PL

There is an update from 3.06. Can be found here

http://www.phpbb.com/downloads/olympus.php?update=1

Select 3.06 from the drop down and hit select. The correct packages will appear below.

Damien
by damienb2008
Wed Mar 10, 2010 7:50 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Board not sending email
Replies: 4
Views: 571

Board not sending email

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.7-PL1 What is your board's URL? http://www.newbiewriters.com/forums Who do you host your board with? Server Grade How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Is your board a fresh install or a con...
by damienb2008
Sun Jan 17, 2010 12:14 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: The submitted form was invalid. WHEN SUBMITING POLL
Replies: 14
Views: 3009

Re: The submitted form was invalid. WHEN SUBMITING POLL

Thanks!

The {S_FORM_TOKEN} addition worked a treat.

Damien

Go to advanced search