Search found 11 matches

by pucelano7
Sun Jan 17, 2010 1:20 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: ACP Announcement Centre
Replies: 2432
Views: 219230

Re: ACP Announcement Centre

Thanks for the MOD! It's great!
by pucelano7
Sun Jan 10, 2010 1:08 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Smilies Pagination Popup
Replies: 2
Views: 572

Re: Smilies Pagination Popup

Yes, I use prosilver style ;)

I downloaded the "Update Packages for phpBB 3.0.4" from http://www.phpbb.com/downloads/olympus.php?update=1
Then, I installed it and later I went to ACP --> Styles Tab and updated it.

I noticed some changes in my forum...but not the smiles pagination.
by pucelano7
Sun Jan 10, 2010 12:39 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Smilies Pagination Popup
Replies: 2
Views: 572

Smilies Pagination Popup

I changed my forum from v.3.0.4 to v.3.0.6. Everything seems to work ok....but "Pagination for smilies in the smiley popup" doesn't work. My file /styles/prosilver/posting_smilies.html: <!-- INCLUDE simple_header.html --> <script type="text/javascript"> // <![CDATA[ var form_name...
by pucelano7
Thu Jan 07, 2010 12:32 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Change Folder of Attachments
Replies: 0
Views: 93

Change Folder of Attachments

I would like to change the folder where I have the attachments of my phpbb3 forum. ;) At this moment I save them "inside" the forum (/www/phpbb_forum/attachments)...but I would like to change it to the root of my server (/www/attachments) In ACP --> Attachments Configuracion I have change ...
by pucelano7
Mon Mar 23, 2009 8:20 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Anti Double Post
Replies: 471
Views: 59901

Re: Anti Double Post

Théonaute wrote:Please read this topic...

V2.0.X is PER FORUM settings. So, you must go to "Forums" in your ACP and edit the forum you want to set up.

Best,
Sorry, I didn't see it before. Thanks!!!!
by pucelano7
Sun Mar 22, 2009 9:29 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Anti Double Post
Replies: 471
Views: 59901

Re: Anti Double Post

Thanks but i get stuck here: MOD Anti double posts settings : [b]Add module[/b] That doesn't seem to be there..I may have missed an install file, do you know what one it may have been? Make sure that the mod's code in your edited files does not appear as a single string. If it is, give it a proper ...
by pucelano7
Wed Mar 19, 2008 11:10 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] HighSlide Attachment MOD
Replies: 813
Views: 77420

Re: [RC] HighSlide Attachment & IMG MOD 1.0.5

stokerpiller wrote:pucelano7 ->
I have made a new Youtube BBCode: http://stokershoppen.dk/highslidedemo/v ... p?f=8&t=18
It cant be resized.
Thanks!!!
by pucelano7
Wed Mar 19, 2008 5:06 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] HighSlide Attachment MOD
Replies: 813
Views: 77420

Re: [RC] HighSlide Attachment & IMG MOD 1.0.5

Now, It works great with IMG!

One thing, do you think make an Add-on for Youtube?
by pucelano7
Sun Mar 16, 2008 9:15 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] HighSlide Attachment MOD
Replies: 813
Views: 77420

Re: [RC] HighSlide Attachment & IMG MOD 1.0.2

Hi pucelano7 Can You please give me a link to a topic at Your board where an image is attached? If You dont want to post it in public You can send it by PM. Please enclose a copi of Your overall_header.html + attachment.html + colours.css files As You can see at my demosite, the Mod works fine with...
by pucelano7
Sun Mar 16, 2008 8:41 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] HighSlide Attachment MOD
Replies: 813
Views: 77420

Re: [RC] HighSlide Attachment & IMG MOD 1.0.2

About the gallery_page_body.html: This was posted by MrC as an addon to NV Gallery MOD. If You don't have that installed You shouldn't follow that guide. Just follow the icluded instructions. Ok, thanks! Have You followed that guide or MrC's guide? Have You purged cache AND refreshed themes and tem...
by pucelano7
Sun Mar 16, 2008 1:37 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] HighSlide Attachment MOD
Replies: 813
Views: 77420

Re: [RC] HighSlide Attachment & IMG MOD 1.0.2

What a great MOD! I love it! But I have some problems: - Where is gallery_page_body.html? I don't find it - IMG Highslide works perfectly but Attachment Highslide doesn`t work, if I add an attachment *.jpg image It appears normal (without highslide), maybe I have to change some options in ACP? Thanks!

Go to advanced search