Search found 21 matches

by rimski
Wed Nov 07, 2007 10:32 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum don't show up
Replies: 1
Views: 127

Forum don't show up

Hello It has been a few years since I used PhPBB forum software so I figured I would set up one of the free forum at http://phpbb.net/index.php to see what the changes are like. I have to say that the new look and Admin panel is very impressive, However I do have a problem. I have set up a forum on ...
by rimski
Sat Jan 15, 2005 9:35 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.11] Colour on poll results
Replies: 61
Views: 19749

Manipe wrote: Well basically you have to add the column "vote_option_id" to the "phpbb_vote_voters" table.

You can do it through PhpMyAdmin.


Sorry manipe but I am new to this forum updating and have tried a few updates but I don't now how to get to PhpMyAdmin
by rimski
Sat Jan 15, 2005 9:00 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.11] Colour on poll results
Replies: 61
Views: 19749

Hi I have tried to install the colour mod to my forum but I get an error message so have now reverted to the pre install forum. But could someone just quickly explain what the following code in the instructions mean # #-----[ SQL ]------------------------------------------- # ALTER TABLE phpbb_vote_...
by rimski
Mon Dec 29, 2003 2:50 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Topics I've Started (in main search)
Replies: 21
Views: 16095

Sorted

I think it has worked as I now have the ability to show own posts in the forum index page which isn't on a standard forum.
by rimski
Sun Dec 28, 2003 10:12 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Topics I've Started (in main search)
Replies: 21
Views: 16095

Help Newbie

Hi The text below describes what and where to place the new programming, I have done exactly as it says on the tin ,I think, where it says after after add // //etc etc I have removed all the text except for the red writing is this correct There is no difference in the search facility Forum is on htt...
by rimski
Sat May 24, 2003 12:42 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: 'phpbb_auth_access
Replies: 2
Views: 120

Sorry about that I must remember to use the Knowledge Base to better effect
I have sorted the problem all i had to do was delete the contrib and install files from my server and my old forum was back as I had left it members and all
by rimski
Sat May 24, 2003 12:08 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: 'phpbb_auth_access
Replies: 2
Views: 120

'phpbb_auth_access

When I try to re install my forum because my I accidentally erased my files from my server I get the following message after I fill in all the server install information An error has occurred during installation An error occurred trying to update the database Table 'phpbb_auth_access' already exists...
by rimski
Fri May 23, 2003 12:27 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: ASCII or Binary
Replies: 3
Views: 162

cheers
by rimski
Fri May 23, 2003 12:23 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: ASCII or Binary
Replies: 3
Views: 162

ASCII or Binary

Do I transfer the phpbb2 file in ASCII or Binary format or can I just use the auto facility
by rimski
Thu May 22, 2003 12:03 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2233616

Sorry if this has been answered before but I am quite new to this web development lark and need your heklp I have a forum http://www.kissthexbox.co.uk/phpbb2/index.php and would like to be able to upload attachments to it I have downloaded the file and now need to know where to put the attach_mod fi...
by rimski
Fri Apr 11, 2003 11:17 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Users get no email
Replies: 2
Views: 110

Users get no email

When my users get a reply to a post they don'r receive an email
They have all relevant boxes ticked but still no email
Help
I also have a bug notice when I post could this be anything to do with it

http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=89941
by rimski
Fri Apr 11, 2003 11:08 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: web space error
Replies: 5
Views: 114

I have tried both of these methods and still the meassage above comes up not all the time but quite often[/url]
by rimski
Thu Apr 03, 2003 7:44 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: web space error
Replies: 5
Views: 114

Sorry but how do I do that
on my general admin CONFIG page in the admin panel
the SMTP IS NOT IN USE
by rimski
Thu Apr 03, 2003 7:41 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: web space error
Replies: 5
Views: 114

web space error

I have a 50MB web space provider but when my forum members post on a forum they get the following message Line : 40 File : d:\inetpub\wwwroot\clientwebspace\www.kissthexbox.co.uk\phpbb2\includes\smtp.php Is this a bug and is it fixable or is it a web provider problem they assure me that I am only us...
by rimski
Mon Mar 24, 2003 12:06 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: set up problem
Replies: 3
Views: 177

Thanks
But I take it that I only delete it from the web site files

Go to advanced search