Search found 76 matches

by divingbrit
Thu Jan 26, 2017 12:03 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: 3.2 and coppermine gallery
Replies: 0
Views: 91

3.2 and coppermine gallery

Is any using a 3,2 forum linked to a coppermine gallery. Maybe using the same login?
by divingbrit
Mon Jan 23, 2017 8:50 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: v.3.2 and Godaddy: even don't think about update
Replies: 3
Views: 244

Re: v.3.2 and Godaddy: even don't think about update

Interestingly enough, 15 years ago we were telling people to avoid if possible GoDaddy, things don't change.
by divingbrit
Wed Jan 18, 2017 6:18 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: Reading an downloaed error Log
Replies: 2
Views: 204

Re: Reading an downloaed error Log

Thanks, was using notepad, and of course notepadd++ makes it much easier to read.
by divingbrit
Wed Jan 18, 2017 6:05 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Upgrade did not work why?
Replies: 3
Views: 98

Re: Upgrade did not work why?

Are you using a 3.2 style? Try your board in the default 'prosilver'
by divingbrit
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: Reading an downloaed error Log
Replies: 2
Views: 204

Reading an downloaed error Log

Please move to another area if this is the wrong place to ask. We often hear of those more experienced users asking to see a "downloaded error log,' but having just downloaded one , its not easy to see what you need to look at. :? I guess its the last few lines? Is there an online tut somewhere, or ...
by divingbrit
Mon Jan 16, 2017 3:40 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Incompatible Extensions for 3.2
Replies: 128
Views: 17488

Re: Incompatible Extensions for 3.2

Announcement on Index 1.01 , caused problems, with display, disabling the extension cleared the problem,
(Re eneabled and problem came back, cleared cache, still problem, so disabled extension, display returned to normal)
by divingbrit
Sun Jan 15, 2017 10:12 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Quick Links constantly showing
Replies: 6
Views: 193

Re: Quick Links constantly showing

Check if you have the same problem when in prosilver, I believe its a 'style' problem
by divingbrit
Sun Jan 15, 2017 5:20 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: getting a little annoyed
Replies: 9
Views: 201

Re: getting a little annoyed

I have always found that favicon, takes a while to work, probably because of it being cached try clearing browser.
by divingbrit
Sat Jan 14, 2017 10:52 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: 3.2 Should be Pulled
Replies: 42
Views: 1687

Re: 3.2 Should be Pulled

As an ordinary user, by following the instructions in the support thread, after having a failure, due to using the automatic update, I have three forums working perfectly running the latest software.
Nothing wrong with 3.2
by divingbrit
Fri Jan 13, 2017 9:02 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Timeout settings
Replies: 20
Views: 552

Re: Timeout settings

by divingbrit
Wed Jan 11, 2017 5:59 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: How center an image in post??
Replies: 35
Views: 1149

Re: How center image in post??

Sorry to hear that, but,I have just rechecked, and using 3.2 and ext 'inline images in attachment' with ext 'Advanced BBcode box" works fine for me

Hopefully someone else can suggest whats gone wrong.
by divingbrit
Wed Jan 11, 2017 3:23 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: How center an image in post??
Replies: 35
Views: 1149

Re: How center image in post??

Thats why I used the ext "Inline images in attachment", which is a quick method of making the image available, putting the code at the point of the curser, then using the BBcode to center the image.

If the code is wrongly put on the bottom of the page, just cut and paste where it is needed
by divingbrit
Tue Jan 10, 2017 10:33 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: How center an image in post??
Replies: 35
Views: 1149

Re: How center image in post??

The way I do it, and there are proberly other ways , there is an extension to place the image 'inline' called
"Inline images in attachment"
And then use another extension 'Advance BBcode box to center image.

Sounds long winded, but its just a number of clicks
by divingbrit
Tue Jan 10, 2017 7:40 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: VIGLink
Replies: 10
Views: 393

Re: VIGLink

Just switch it off! Its there in server config
Many might think its a good way of helping to pay for the (free )software you seem so happy to use
by divingbrit
Tue Jan 10, 2017 2:09 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Got lost trying to update from 3.1.10 to 3.2.0
Replies: 2
Views: 159

Re: Got lost trying to update from 3.1.10 to 3.2.0

I had the same problem, solved by

deleting 'store/install_config.php' file.

That allows you to rerun the install package, then instead of doing the 'auto update,' Chooseto use manual FTP,

In my case my forum was up and running with no errors within five mins.

Best of Luck

Go to advanced search

cron