Search found 104 matches

by Alorse
Fri Aug 21, 2015 2:18 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Problem with viewonline.php when the template is not used prosilver
Replies: 4
Views: 131

Re: Problem with viewonline.php when the template is not used prosilver

User 1 : Use the template Aero . User 2 : Use the template Prosilver . If User 1 is in "viewonline.php" and the User 2 is in a subforum, User 1 can see right where the user is 2, but not vice versa. So I do not think that the output generated by that style in the viewonline.php Users who have confi...
by Alorse
Thu Aug 20, 2015 11:58 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Problem with viewonline.php when the template is not used prosilver
Replies: 4
Views: 131

Problem with viewonline.php when the template is not used prosilver

Hello, I have my forum updated to version 3.1.5, use the template that is aero and is also updated to its latest version. When I go to "viewonline.php" all users logged in "Forum Location" he said to be in "index page" when I am sure that not everyone index page. Only with logged users as with the g...
by Alorse
Thu Dec 26, 2013 2:28 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Cookie Law
Replies: 10
Views: 7163

Re: [RC] Cookie Law

This MOD uses jquery, but the package is not included, you better change that functionality is not to cause problems and avoid the use of jquery.
by Alorse
Wed Mar 06, 2013 6:10 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AOS Tag User BBCode
Replies: 130
Views: 24511

Re: [RC] AOS Tag User BBCode

I have no suggestions, the MOD is working properly, you can check on my forum.
http://phpbb.alorse.net/
by Alorse
Thu Feb 28, 2013 3:36 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AOS Tag User BBCode
Replies: 130
Views: 24511

Re: [RC] AOS Tag User BBCode

I dont understand. Am I supposed to manually edit ucp_prefs_post.html for all styles? I think its strange that the settings does not even show up in subsilver2. It cleared the cache and you updated the templates from the ACP? I did exactly this, but still same error appears. It only remains to tell...
by Alorse
Thu Feb 28, 2013 2:32 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AOS Tag User BBCode
Replies: 130
Views: 24511

Re: [RC] AOS Tag User BBCode

Problem 1: Out of five different styles I have installed (cooperative, idlaunch, ggvalentine, proglass_red and subsilver2), only idlaunch have the tag options in UCP. You should check the installation steps as must-haves to be done, even if it appears in a template is because it works well. Problem...
by Alorse
Sat Feb 02, 2013 4:54 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AOS Tag User BBCode
Replies: 130
Views: 24511

Re: [RC] AOS Tag User BBCode

Maybe in the future maybe both, for now it is not possible and the development of the mod is still.
by Alorse
Wed Jan 16, 2013 7:50 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AOS Tag User BBCode
Replies: 130
Views: 24511

Re: [RC] AOS Tag User BBCode

Apparently AutoMOD erred. MOD is the first to install or have already installed other with AutoMOD?
The MOD with AutoMOD working properly, you should request AutoMOD support or install manually.
by Alorse
Fri Sep 07, 2012 2:28 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AOS Tag User BBCode
Replies: 130
Views: 24511

Re: [RC] AOS Tag User BBCode

mypba wrote:Hello Alorse, just want to let you know that the Download Link for this MOD doesn't work.
Changes in the URL of the download link, https//: with http//:
by Alorse
Fri Apr 06, 2012 3:48 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AOS Tag User BBCode
Replies: 130
Views: 24511

Re: [RC] AOS Tag User BBCode

this mod is AMAZING!!!!!! Does the work in the best way... works the exact way as said... i have a small request though can the owner of this mod make it compatible with mchat... if i use the bbcode in the mchat it doesnt work. the user in not tagged and it doesnt give any notification although it ...
by Alorse
Sun Mar 25, 2012 6:30 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AOS Notifications
Replies: 54
Views: 10593

Re: [DEV] AOS Notifications

It is not normal, but still can not find an appropriate solution for error.
Be assured that when you find it share it immediately.
A greeting and I offer you an apology.
by Alorse
Tue Mar 20, 2012 2:09 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AOS Notifications
Replies: 54
Views: 10593

Re: [DEV] AOS Notifications

mr.vixus wrote:is that normal ?
It is not normal
Unless the configuration of topics per page, have a very large number.
ACP >> GENERAL >> Post settings >> Topics per page
What number are you?
by Alorse
Tue Mar 13, 2012 4:10 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AOS Tag User BBCode
Replies: 130
Views: 24511

Re: [RC] AOS Tag User BBCode

That you say and would be a union with another mod, if you want the label to work well when editing the message, make the following change. Open posting.php and search: if ($redirect_url && ($mode == 'post' || $mode == 'reply')) Replace with: if ($redirect_url && ($mode == 'post' || $mode == 'reply'...
by Alorse
Tue Mar 13, 2012 3:16 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AOS Tag User BBCode
Replies: 130
Views: 24511

Re: [RC] AOS Tag User BBCode

I've found 2 "problems" using this mod. If I forgot to put [tag] bbcode, when I use the quick edit, or even the normal edit, in order to add the [tag] bbcode, it doesn't send the MP or email. The mod doesn't work. It only work if I send in the normal message mode. But if I add on a edit, it doesnt....
by Alorse
Fri Mar 09, 2012 10:34 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AOS Notifications
Replies: 54
Views: 10593

Re: [DEV] AOS Notifications

2012-03-09 - Update version 0.0.8 [BUG] Fixed conflict with variable phpBB3. [BUG] Fixed a conflict with an error of hook (thanks to leviatan21 ) http://tracker.phpbb.com/browse/PHPBB3-9842 [BUG] Fixed conflict with update phpBB3. [New] Added configuration from the ACP. [New] Support for templates ...

Go to advanced search