Search found 29 matches

by Andybritten
Fri May 01, 2009 10:07 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Locked At End
Replies: 15
Views: 3672

Re: Locked At End

Small question...
Are also locked stickied topics moved to the end?
Thats a problem I had with another mod...
It did the same like this but also moved my sticked locked topics to the end...
And thats not good because I want my stickies at the top even when they are locked.
by Andybritten
Tue Jan 27, 2009 3:52 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Cron.php Problem
Replies: 5
Views: 182

Re: Cron.php Problem

Ok I enabled this.
I gonna disable this function!
Some other things which eat a lot cron.php? xD
by Andybritten
Tue Jan 27, 2009 3:39 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Cron.php Problem
Replies: 5
Views: 182

Re: Cron.php Problem

Its phpBB 3 .
by Andybritten
Tue Jan 27, 2009 3:19 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Cron.php Problem
Replies: 5
Views: 182

Cron.php Problem

Hey guys! My webhoster send me an e-mail today in which he wrote that my account eats too many server ressources and that they gonne disabled my webhosting account if I start the file "cron.php" again. What can I do against this? How can I reduce the server ressources used by this file? It...
by Andybritten
Sun Dec 21, 2008 7:35 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Attachments Problem
Replies: 7
Views: 87

Re: Attachments Problem

AHA I got the problem mod!
Its "Hide BBCode 0.3.0"....
YOu need to post in the posters topic to see the attachment....
Shit how can I change this?
by Andybritten
Sun Dec 21, 2008 6:46 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Attachments Problem
Replies: 7
Views: 87

Re: Attachments Problem

No it doesnt...... Registred users CAN dwonload and the other group CAN download too!
Thats my problem....

And anyway:
The only thing this auto group mod is doing is swapping people from registred users group to full member group when they reached 25 posts. NOTHING ELSE!
by Andybritten
Sun Dec 21, 2008 5:50 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Attachments Problem
Replies: 7
Views: 87

Re: Attachments Problem

Yes I have this autogroups mod! Can you tell me how could effect this? EDIT: Sorry I think I give you too less informations! The only thing this auto group mod is doing is swapping people from registred users group to full member group when they reached 25 posts. NOTHING ELSE! I didnt even have anyh...
by Andybritten
Sun Dec 21, 2008 5:42 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Attachments Problem
Replies: 7
Views: 87

Attachments Problem

Hey guys! I have a BIG problem with my attachments! Normally everybody should be able to see the attachments at my board. Only Guests/Bots aren't allowed to see the attachments. I mean those groups CANT download files! Now to my problem. All users who have less than 8 posts cant see the attachments ...
by Andybritten
Tue Dec 16, 2008 9:15 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Body Edit Help!
Replies: 1
Views: 50

Body Edit Help!

Hey guys! I want to edit the style of my skin a little bit and wanted to ask what kind of .html I have to edit when I want to edit the body of this page: http://www.******.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=53 Its a subsilver2 based skin! Here is a picture of my problem: http://www.eazy-share...
by Andybritten
Sun Dec 14, 2008 3:43 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Categorize Announcements and Stickies
Replies: 278
Views: 46533

Re: Categorize Announcements and Stickies

Working with 3.0.4!

EDIT: SOrry got a problem first and it was my fault ^^ Working!
by Andybritten
Fri Dec 12, 2008 8:12 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Log connections
Replies: 214
Views: 43720

Re: Log connections

Yes this works really fine with phpBB 3.0.3 but I got a small problem anyway. Normally the good logins should be green and the wrong logins red. At 3.0.2 it worked but at 3.0.3 it looks like this: http://www.eazy-share.net/pix/217861.jpg I also added: /* Classes for log connections -----------------...
by Andybritten
Mon Sep 22, 2008 2:36 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Proxy Revealer Olympus 0.3.3
Replies: 229
Views: 40655

Re: [BETA] Proxy Revealer Olympus 0.2.0

UPS :oops:
I'm sorry ^^ But thanks for this answer ;)
Now everything is working fine!
by Andybritten
Mon Sep 22, 2008 11:34 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Proxy Revealer Olympus 0.3.3
Replies: 229
Views: 40655

Re: [BETA] Proxy Revealer Olympus 0.2.0

No this didnt change anything. BUT I made some test and found out that when I enable "Proxy Revealer Olympus" this error appears when I click on .MOD. All other things can be disabled and if I click at .MOD then no error appears. Here is a screen how it looks like when it works: http://www...
by Andybritten
Sun Sep 21, 2008 6:50 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Proxy Revealer Olympus 0.3.3
Replies: 229
Views: 40655

Re: [BETA] Proxy Revealer Olympus 0.2.0

Yes it looks like this BUT i cant set them enable because if I enable them and click on .MOD then I get this error screen. If they are disbaled I can enter the .Mod page.
Thats my problem!
by Andybritten
Sun Sep 21, 2008 3:13 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Proxy Revealer Olympus 0.3.3
Replies: 229
Views: 40655

Re: [BETA] Proxy Revealer Olympus 0.2.0

Yes I did exactly those actions. I dont know what I made wrong...
I followed all the instructions. Hope somebody else will check this.
Perhaps I have too many other mods installed and those create some conflicts with this mod.

Go to advanced search