Search found 18 matches

by atrhick
Sat Aug 23, 2008 12:46 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Joomla 1.56 and PHPBB3
Replies: 1
Views: 144

Joomla 1.56 and PHPBB3

Morning everyone I have a question I hope you all will be able to answer for me. I have a PHPBB3 forum running and I would like to change the front end of my web site to Joomla, however I would like to have the forum members Log into the front end site also with our registering again. Is there any w...
by atrhick
Fri Aug 15, 2008 9:17 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Mass email HTML V 0.6.3
Replies: 597
Views: 83516

Re: [BETA] Mass email HTML

I keep geting this error can you please help me... SQL ERROR [ mysql4 ] Lost connection to MySQL server during query [2013] SQL INSERT INTO phpbb_log (user_id, log_ip, log_time, log_operation, log_data, log_type) VALUES ('2', '69.180.124.40', 1218835037, 'LOG_MASS_EMAIL', 'a:1:{i:0;s:9:\"All users\"...
by atrhick
Thu Jun 05, 2008 12:52 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: SEO MOD
Replies: 1150
Views: 245456

Re: SEO MOD

Hello guys and girls, I have a problem on my forum after installing this mod. When ever the post spill over to page 2 (meaning that the post was too long so it made another page for it). I can’t get to the page 2 if I click on the number outside of the topic. it works fine if I am inside but its no...
by atrhick
Wed Jun 04, 2008 8:05 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: SEO MOD
Replies: 1150
Views: 245456

Re: SEO MOD

Hello guys and girls, I have a problem on my forum after installing this mod. When ever the post spill over to page 2 (meaning that the post was too long so it made another page for it). I can’t get to the page 2 if I click on the number outside of the topic. it works fine if I am inside but its not...
by atrhick
Wed Jun 04, 2008 8:03 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Dead Links Please Help
Replies: 4
Views: 108

Re: Dead Links Please Help

Brf wrote:You would have to ask in the support thread for your SEO mod.

thank you bro
by atrhick
Wed Jun 04, 2008 7:34 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Dead Links Please Help
Replies: 4
Views: 108

Re: Dead Links Please Help

Brf wrote:That is not a phpBB URL. Apparently you have some sort of SEO mod making the URL.

is there anything i can do to fix this ?
by atrhick
Wed Jun 04, 2008 6:55 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Dead Links Please Help
Replies: 4
Views: 108

Dead Links Please Help

Hello guys and girls, I have a problem on my forum. When ever the post spill over to page 2 (meaning that the post was too long so it made another page for it). I can’t get to the page 2 if I click on the number outside of the topic. it works fine if I am inside but its not working outside...the lin...
by atrhick
Sat May 31, 2008 5:50 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] BBCodeBox3
Replies: 89
Views: 7027

Re: [RC3] BBCodeBox3

I seem to be haveing a problem with tis Mod... the install when wonderful I added the BBCODE maually but once i try to clikc on the bttons noting happen can you please take a look? it give me a error its telling me" cant move focus to controle becuase it is invisibel...


Amazingsigns.org/ASForum
by atrhick
Tue Apr 22, 2008 5:43 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum Header Color Problem
Replies: 3
Views: 207

Re: Forum Header Color Problem

atrhick wrote:still waiting for reply


/bump
/Bump
by atrhick
Wed Apr 16, 2008 11:11 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Our front forum page
Replies: 6
Views: 249

Re: Our front forum page

umm you can stop guests from seeing the boards/forum. however i donot think you can sto them from seeing whos online ok the states.. but i am new i can be wrong.. check mt forum at [spam removed]
by atrhick
Wed Apr 16, 2008 11:05 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum Header Color Problem
Replies: 3
Views: 207

Re: Forum Header Color Problem

still waiting for reply


/bump
by atrhick
Wed Apr 16, 2008 11:02 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: How do I add 2 new links?
Replies: 10
Views: 402

Re: How do I add 2 new links?

find this code and your set {L_FAQ}</a></li> <li class="icon-faq"><a href="http://www.amazingsigns.org/ASForum/chat" title="Chat Room" target="_blank">Chat Room</a></li> <!-- IF not S_IS_BOT --> <!-- IF S_DISPLAY_MEMBERLIST --><li class="icon-members"><a href="{U_MEMBERLIST}" title="{L_MEMBERLIST_EX...
by atrhick
Wed Apr 16, 2008 1:59 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum Header Color Problem
Replies: 3
Views: 207

Forum Header Color Problem

Hello guys i have a problem i need some help with. please see attached image

Image

i am trying to remove that gray bourder color... please help me guys
by atrhick
Tue Apr 15, 2008 11:59 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Adding New Buttons
Replies: 0
Views: 125

Adding New Buttons

Can someone explain to me how to add a new BTN link to where my FAQ is? I would like to add a link on my forums to a chat room. Thank you
by atrhick
Mon Apr 14, 2008 6:10 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Evil Quick Reply
Replies: 2236
Views: 195543

Re: Evil Quick Reply

Hello.. i am getign thsi error when i hit the submite btn please help me General Error SQL ERROR [ mysql4 ] Column 'config_value' cannot be null [1048] SQL INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value, is_dynamic) VALUES ('allow_quick_post_options', NULL, 0) BACKTRACE FILE: includes/db/mysql....

Go to advanced search