Search found 11 matches

by fidell
Fri Oct 24, 2008 12:22 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Admin can't login
Replies: 6
Views: 86

Re: Admin can't login

well somehow it's fixed. I managed to get logged in after many tries. I got to the security page. had to re authenticate a few more times. changed Validate browser: to no. hit submit. had to reauthenticate a few more times. it took me back to security, with no changes made. but now it all worky good...
by fidell
Fri Oct 24, 2008 12:14 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Admin can't login
Replies: 6
Views: 86

Re: Admin can't login

this cookie mod: http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=15&t=228741 like i said, it probly wont work on my version anyway. yes i deleted cookies, from the board, on my pc. deleted cache. everything i could think of has been done. except db restore, which i don't really want to do. I actually...
by fidell
Fri Oct 24, 2008 12:03 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Admin can't login
Replies: 6
Views: 86

Re: Admin can't login

yes i have had no problems before. a member sent me an email saying he couln't log on, and wanted to know if I banned him. lol. but i didn't.
I tried that cookie mod I found here, but it gave me a blank screen.
doubt it would work on my 3.0.1 anyway.

this board has been ok since creation last spring.
by fidell
Thu Oct 23, 2008 11:33 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Admin can't login
Replies: 6
Views: 86

Admin can't login

Im tha admin of my board and I'm now having this problem: I click admin CP I re authinticate then it wants me to authenticate again. and sometimes it will totally log me out. in other words I can't get to the acp. i cleared cache. tried different browser. and different pc. repaired all the tables in...
by fidell
Sun Jun 15, 2008 5:45 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Advanced BBcode box 3
Replies: 1651
Views: 134585

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Lol my bad. I have a click counter mod installed. it came with abbc3 . anyway,it was working, but now it's not. I get this error when clicking my link: The document has moved here. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the requ...
by fidell
Sun Jun 15, 2008 5:36 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Advanced BBcode box 3
Replies: 1651
Views: 134585

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

I get this error when clicking my link: The document has moved here. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. it was working. but i did a mod, and restored some backups. i may have overwritten something. the counter c...
by fidell
Sat Jun 14, 2008 5:44 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] (Topic &) Post Rating System (with Karma module)
Replies: 538
Views: 60864

Re: [ALPHA] (Topic &) Post Rating System (with Karma module)

when i click stats i get this: [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/prs/functions_prs_admin.php on line 203: Division by zero [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/prs/functions_prs_admin.php on line 203: Division by zero [phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 149: Can...
by fidell
Sat Jun 14, 2008 1:14 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] (Topic &) Post Rating System (with Karma module)
Replies: 538
Views: 60864

Re: [ALPHA] (Topic &) Post Rating System (with Karma module)

fwc wrote:I think the download link is down
I cannot download. empty page comes up.
hope it's only temporary, cause I really want this awesome mod!

Edit: oops found it here: http://prs.kruijff.org/forum/viewtopic.php?f=3&t=46
by fidell
Sat Jun 14, 2008 12:55 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: 5 Star topic rankeing
Replies: 0
Views: 106

5 Star topic rankeing

I've searched and cannot find a 5 Star topic rating mod
for subsilver styles.
anyone working on it?
I did find this:
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &sk=t&sd=a
but I cant get it to work on my subsilver based board.
by fidell
Sat Apr 19, 2008 1:14 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum email broken after move and upgrade from rc3 to 3.0gld
Replies: 6
Views: 354

Re: Forum email broken after move and upgrade from rc3 to 3.0gld

now i feel stupid. always some dumb little thing i missed.
the board email must be from the server ie.. myname@mydomain.com
and not myname@differantdomain.com
so now it works :D
by fidell
Sat Apr 19, 2008 1:00 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum email broken after move and upgrade from rc3 to 3.0gld
Replies: 6
Views: 354

Re: Forum email broken after move and upgrade from rc3 to 3.0gld

did you fix it? I have the same problem.
new install. php mail activated on server(yahoo)
email settings->board email active.
E-mail error
ยป EMAIL/PHP/mail()
/memberlist.php

Go to advanced search