Search found 259 matches

by newsbee
Thu May 23, 2019 7:08 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: My entire site went blank after autoupdate 325 to 327
Replies: 9
Views: 1040

Re: My entire site went blank after autoupdate 325 to 327

Thanks, but I have discovered the issue: the previous version of the Media Embed extension caused the blank screen. I have updated the extension, the
forum is visible and working, but Facebook videos do not play inside the posts...

PS. The FB videos do play in Chrome, but not in Safari.
by newsbee
Thu May 23, 2019 4:47 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: My entire site went blank after autoupdate 325 to 327
Replies: 9
Views: 1040

Re: My entire site went blank after autoupdate 325 to 327

I am having exactly the same problem: blank screen after automatic update form 3.2.5 to 3.2.7
by newsbee
Mon Feb 05, 2018 11:57 am
Forum: General Discussion
Topic: When did you start your website?
Replies: 26
Views: 27761

Re: When did you start your website?

First phpBB board was started in 1999. Later turned into a WordPress blog.
The operating board started in 2005.
by newsbee
Sun Feb 04, 2018 12:41 pm
Forum: General Discussion
Topic: Are Facebook, VK and other social nets killing your forums?
Replies: 37
Views: 35789

Re: Are Facebook, VK and other social nets killing your forums?

I agree with the logical portrayal of forums as libraries and FB etc. as daily papers. Theoretically, you go to a library to look for whatever you need to know, but, according to my experience with the forum vs social net, people tend to ask same questions again and again in the daily newspaper, rat...
by newsbee
Tue Dec 19, 2017 7:27 am
Forum: General Discussion
Topic: Are Facebook, VK and other social nets killing your forums?
Replies: 37
Views: 35789

Are Facebook, VK and other social nets killing your forums?

I would like to direct this question to forum owners who started their discussion boards years ago, and compare membership, activity etc with today, when FB groups seem to be the thing. In Russia, it is also VKontakte.
by newsbee
Thu Feb 23, 2017 6:37 am
Forum: Custom BBCode Development and Requests
Topic: BBCode for Facebook Videos (Please help me)
Replies: 25
Views: 14290

Re: BBCode for Facebook Videos (Please help me)

It works in 3.2, thanks.

Works great for photos and videos - just need to use the correct URL to show only the photo or the vid.
by newsbee
Tue Feb 21, 2017 10:34 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Module MCP_QUEUE does not exist, what to do?
Replies: 0
Views: 123

Module MCP_QUEUE does not exist, what to do?

Hi,

When trying to update the database (upgrading from 3.0.11 to 3.2), I get the following error:
"A required module does not exist: MCP_QUEUE"

Any advice? Thanks
by newsbee
Sat Dec 06, 2014 4:18 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Multiple Boards on a Single Database
Replies: 57
Views: 9991

Re: [DEV] Multiple Boards on a Single Database

Is the author gone for good?
by newsbee
Fri May 10, 2013 6:02 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Facebook like button for every entry-post!?
Replies: 32
Views: 16708

Re: Facebook like button for every entry-post!?

I put up the like button for every post and pressed "like" to test it and suddenly there were 27 likes. You had so many likes because you haven't changed the URL to your own. A year later, the code still works well. What I'm trying to figure out is how to change the language from default English to...
by newsbee
Sun Apr 14, 2013 12:41 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Fatal error when quoting or using tags
Replies: 9
Views: 418

Re: Fatal error when quoting or using tags

The most likely cause of the problem with Fatal Error is the corruption of files during the transfer from one server (disk) to another. It is possible to find corrupted files, I guess, but the quickest way is to reinstall the board, while keeping the database, of course.
by newsbee
Fri Apr 12, 2013 7:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Fatal error when quoting or using tags
Replies: 9
Views: 418

Re: Fatal error when quoting or using tags

How many banned IPs do you have in your banlist table? Probably you are right - I had too many. But I've resolved the problem by reinstalling the board - still reeling from the ordeal: its huge. I think some files got corrupted, or incompatible, or whatever. One of the mysteries never to be resolve...
by newsbee
Fri Apr 12, 2013 8:02 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Fatal error when quoting or using tags
Replies: 9
Views: 418

Re: Fatal error when quoting or using tags

I've talked with the host provider - first, they raised the memory limit to 64M and then I increased it to 128M. Still the error shows 16M. What's strange is that the error appears when there are tags [ or ]. Tagged images are displayed on the other hand, when there is no accompanying text in the po...
by newsbee
Fri Apr 12, 2013 5:38 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Fatal error when quoting or using tags
Replies: 9
Views: 418

Re: Fatal error when quoting or using tags

I understand, but the php.ini says the memory_limit is 128M. And I personally changed it in WHM from 64M to 128M...
by newsbee
Thu Apr 11, 2013 8:46 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Fatal error when quoting or using tags
Replies: 9
Views: 418

Fatal error when quoting or using tags

Hi, I've moved the board to a new disk on the same server, updated Apache and PHP, and now whenever users try to quote a post or use any tag, like underline or bold, the following error jumps on the screen. Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 1966080 bytes...

Go to advanced search